Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SOTM Mai - Vot

#1
Castigatorul acestei luni va alege tema pentru luna urmatoare, desigur nu va putea fi folosita o tema din lunile trecute si o medalie de merit plus un pack cu diverse resurse. Celei mai bune critici i se va oferi de asemenea o medalie.

Free cookies to everybody!


Va rog sa cititi regulile cu atentie inainte de a vota.


Procesul de votare - Cum votez?

1. Uita-te cu atentie la intrarile din post si alege una, doua sau trei - de preferabil trei - care iti plac.

2. Copiaza numarul si numele intrarilor alese.

3. Posteaza o singura data aceste detalii mentionate la punctul 2.

Citat:Exemplu

Quote: Bram Stoke Wrote:
1. Dracula
14. Alucard
23. Vlad Tepes
Castigatorul va fi anuntat in momentul in care ultima zi de vot a trecut.

Regulile de vot


1. Se pot vota pana la trei intrari, minim una.

2. Toate voturile sunt egale, voi inlatura fiecare post care incearca sa influenteze decizia celorlalti.

3. Nu incurcati procesul de votare prin a incerca sa va schimbati voturile sau sa postati de mai multe ori. E un format simplu, daca nu il respectati voturile voastre nu vor fi luate in considerare.

4. In cazul unui partaj se vor supune din nou la vot lucrarile in cauza.

5. Votul pentru propria persoana e interzisa, dar puteti vota chiar daca sunteti participanti.

6. Pentru a scoate potentialul de trisare din calcul, fiecare cont inregistrat cu o saptamana inainte sau in timpul votarii nu este valid pentru vot.

Daca vreun cont mi se pare suspicios il voi raporta lui Flaw si daca este necesar, inlatura de la vot.



Luna aceasta perioada de votare este cuprinsa intre 25 Mai - 31 Mai.

Si cu acestea am cam zis totul. Puteti comenta alegerile, dar nu voi tolera limbaj abuziv sau critici ce contin atacuri la persoana, in caz ca exista vor fi raportate moderatorilor asa ca incercati sa mentineti totul la nivel de fairplay.

Comentarii si reclamatii in threadul pentru Discutii generale va rog!

1. Addeh.
[Imagine: SOTMsummersig.png]

2. Daria
[Imagine: cncjY.png]

3. Lia
[Imagine: 9QRUJ.jpg]

4. History
[Imagine: masqueradet.jpg]
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#2
2. Daria -> din pacate mana dreapta se vede oribil.

4. History -> nu prea imi place scrisul...

Pe ele le votez.
_______
Acum sa spun de ce nu le-am votat pe celelalte 106
Addeh. -> a ta mi se pare prea colorata, prea tipatoare.
Lia -> nu stiu de ce, dar culorile imi aduc aminte de matasea broastei ._. Stiu ca poti mai mult, dar na e unul vechi... :p
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#3
1. Addeh. - e mult prea colorata si nu e foarte clara, dar se incadreaza in tema., totusi, florile alea merg mai mult la primavara. VOTEZ!

2. Daria - nu e deloc ok, am modificat prea mult corpul fetei si se vede foarte ciudat.

3. Lia - Chiar daca semnatura e mai veche, e buna. Back-ul ma duce cu gandul mai mult la primavara, la fel si personajul ce e in prim plan. VOTEZ!

4. History - culorile si tipa aduc mai mult a toamna decat a vara.


#4
Um, poate sunt doar eu dar nimeni nu sa prea incadrat in tema. Oricum, imi pare rau ca nu am putut participa asa ca am sa votez.

Addeh - Culorile, efectele, stockurile si renderele sunt toate imprastiate si sincer, nu prea se lovesc. Si faptul ca ai "dublato" nu face prea mare branza, ba din potriva, arata foarte inestetic. Claritatea si ea lasa de dorit si imbinarea imaginilor... Desii mi se pare cam singura care se incadreaza oarecum in tema.

Daria - Prima mea reacte a fost ceva de genul wtf. Nu stiu in ce circumstante ai lucrat sau daca ai fost presata de timp dar cu siguranta asta nu e tot c epoti face. Efectele sunt imprasitate, culorile nu se imbina deloc, backgroundul e prea gol, fata e modificata pana nu se mai poate...

Lia - Nu imi plac culorile. Nu am nimic cu genul asta de semnatura pentru ca e foarte bine realizata si se incadreaza in tema dar culorile nu imi inspira vara ci imi par mai mult bolnavicioase.

History - Nu prea am nimic de comentat atat ca textul e cam imprastiat si nu prea se incadreaza in tema.

In concluzie votez doar cu History de data asta.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#5
Uhm, hai ca m-am decis si eu - dupa ce am stat ceva timp pe ganduri, de fapt, de ieri planuiam sa postez pe aici dar nu prea am avut timpul necesar - sa las un comentariu scris, sau ma rog, o opinie, cum vreti s-o numiti. Deci, o sa iau fiecare lucrare si am sa spun ce mi-a placut, respectiv ce nu. Avem asa:

1. Addeh - Culorile sunt vii, sunt interesante si din punct de vedere artistic se potrivesc de minune cu un decor al verii. Te-ai apropiat foarte bine de tema propusa, insa lucrarea are cateva aspecte mai putin placute ochiului. Aici ma refer la imbinarea nuantelor, la imbinarea fundalului cu imaginea/reder-ul, efectele (ai incercat sa dublezi imaginea ca sa dai un aspect deosebit, dar cum imaginea nu era prea calitativa, a iesit mai rau decat daca o lasai pur si simplu asa). De asemenea, cred ca lucrarea ar fi fost ma reusita daca centrul de interes (fata din imagine), ar fi stat in mijloc, nu intr-o parte. E un lucru care tine de simtire - un artist stie in general unde sa-si amplaseze punctul cel mai atractiv al operei sale.

2. Daria. - Imi place foarte mult lucrarea ta, un singur lucru am de mentionat. Ai grija la raportul dintre gol si plin. Lucrarea ta este foarte incarcata in partea dreapta, iar in partea stanga destul de non-atractiva (cum te uiti la imagine). Te-ai axat mult prea mult pe centru de interes, si ai asezat niste efecte pe ici pe acolo. Nuantele mi se par cat de cat ok - nu prea imi inspira nimic, care sa ma duca cu gandul la vara. VOTEZ!

3. Lia - Lucrarea mi se pare foarte atractiva. Centrul de interes bine focalizat, efecte la locul lor, luminozitate si calitatea imaginii - perfecte. Imaginea mi se pare foarte sugestiva si destul de ordonat realizata. Singurul lucru, la fel ca la Daria - nu prea-mi inspira vara, mai mult primavara. VOTEZ!

4. History - Aici nu prea mi-au placut nuantele. Ai focalizare frumoasa, ai imbinare, centrare ok, efecte la locul lor, dar nu-mi plac deloc nuantele - de pe chipul fetei, in special. Textul ala nu prea merge nici ca nuanta nici ca pozitionare, si nici C4d-urile alea (sau ce or fi ele) de pe umerii tipei nu prea-mi plac. Ies prea mult in evidenta. Si aici, nu vad incadrare in tema. Nuantele alea de auriu/rosu ma duc cu gandul la Toamna.

In concluzie votez cu Daria si cu Lia. XDD
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#6
Dat fiind faptul ca am trecut cu putin peste 31 mai inchid topic-ul de vot.
1. Addeh. - 1 vot
2. Daria - 2 voturi
3. Lia - 2 voturi
4. History - 2 voturi

Castigatorii ( da, avem 2 ) acestei editii sunt Lia si Daria. Vreau sa va ganditi amandoua la o tema si sa-mi trimiteti un PM. Smile
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)