Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Regulament

#1
I Insultele si atacurile la persoana nu vor fi tolerate
Daca doriti ca alti membrii sa va respecte punctele de vedere, trebuie ca si voi sa le respectati pe ale lor. Tineti minte, noi dezbatem subiecte aici, nu membrii. Daca nu puteti sa va prezentati punctul de vedere in legatura cu un anumit subiect fara sa recurgeti la insulte, nu aveti ce cauta aici.

II Fiecare post trebuie sa aiba minim 4 randuri
Desi doresc sa incurajez implicarea membrilor in aceasta sectiune, trebuie sa tinem minte ca o dezbatere implica si argumentarea opiniilor in legatura cu un subiect. O postare trebuie sa fie bine formulata si nu scrisa doar de dragul scrierii.

III Alegeti un subiect bun
In cadrul acestei sectiuni vor fi acceptate numai subiecte serioase si interesante. Dezbaterea este o forma de arta, iar ea trebuie tratata ca atare. Nu batjocoriti arta!

IV Nu deviati de la subiect
Aceasta sectiune nu este un chat, iar thread-urile vor fi analizate periodic pentru a elimina orice forma de spam. In caz ca postul vostru este off-topic, va fi sters. Pentru conversatiile cu un alt membru recurgeti la Mesaje Private.

V Profitati de aceasta sectiune!
Aceasta sectiune va ofera o oportunitate excelenta de a invata. Dezbaterile constructive va aduc informatii si va ofera posibilitatea de a vedea anumite subiecte din punctul de vedere al altor persoane.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)