Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Grrr

#1
Participante: eu si Justin Taylor.
Tema: fundita.
Perioada de postare: pana marti, dau eu edit cu ele.
Perioada de votare: de marti pana pe 14 .
Alte detalii geniale: bafta mai * hugs *.
Si uitati fotografiile:

1. http://i956.photobucket.com/albums/ae46/...C00411.jpg

2. http://i956.photobucket.com/albums/ae46/...CF0775.jpg
[Imagine: Jun0xCa.png]

#2
Okay guys, here I come Smile

Sincerely, îmi plac ambele fotografii (e şi din cauza temei, fundiţăă ;3), but unfortunately, I need to chose one of 'em...
Aleg a doua fotografie şi iată de ce :
În primul rând, mă duce cu gândul la ceva like old times, ai editat-o în aşa fel încât să pară o fotografie veche, iar ceasul de-acolo e un plus în cazul votului meu. Nu cred că ai ales la întâmplare pagina cărţii aceleia, unde am citit rândurile unei scene romantice ; din asta îmi dau seama că eşti o fire atentă şi romantică, de aceea ai ales o astfel de fotografie. Îmi place unghiul, roşul acela contrastează cu negrul din partea dreaptă - drăgută combinaţie btw. So this is it.

La a doua fotografie puteai fii mai creativă, nu gen nişte pixuri colorate strânse cu o fundiţă. Okay, calitatea fotografiei e bună, însă nu şi fotografia în sine. Also, puteai alege un alt fundal 39 îmi plac cărţile de-acolo, însă nu şi wall-ul din partea stângă.

Anw, good luck girls hug. it's not over yet xd

#3
Multumim ca a trecut cineva pe aici. Din pacate perioada de votare s-a incheiat si nu s-a strans decat un vot. Spun rezultatele dupa cum am vazut ca se face.
Prima fotografie era a ei, cu 0 voturi si a doua a mea, cu 1 vot. Bafta si la mai multe duele. Mersi pentru participare. ^^

#4
Lol, acel duel a fost ciudat... Un singur vot? Nimeni nu s-a silit macar putin sa voteze? Anw, o sa vad pe cine sacai sa inchida topic-ul <3.
[Imagine: Jun0xCa.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)