Alicia vs. Justin Taylor
#1
Nume participanţi : Alicia şi Justin Taylor ( Crazy.Fani )
Perioada de postare : 7.02.2010
Perioada de votare : De pe 7 pănâ pe 14.02.2012
Tema : la alegere

Pozele vor fi anonime. Baftă!
#2
Hellooo.. am venit si eu cu pozele.

Prima poza
Cu tema: fire
A doua poza
Cu tema: ice

Bafta! Cea mai buna poza sa castige! hug
[Image: YWk6O.jpg]
#3
*bump*
Nobody? Come on, people, nu muscam. Ce e asa greu sa alegi o fotografie si sa comentezi si tu acolo cateva randuri? >_> Mai e o singura zi!
#4
Votez a doua poză

Prima poză: Hm, ideea în sine mi se pare foarte bună 39 Dar parcă prea luminoasă și vata aia sau ce o fi acaparează aproape totul o.o Mi-ar fi plăcut să se vadă lumânarea și în spate negru.
A doua poză: Îmi place,place,place! Totuși cam prea mult albastru pe acolo(deși ador culoarea asta) Oricum, îmi place cum se vede într-o parte zăpada/gheața în bătaia vântului și valurile 4
[Image: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]
[Image: tumblr_m8moi9oWXo1r8iaaao1_500.gif]
forever a baby
#5
Aleg a doua poza pentru ca ma dau in vant dupa albastru (bleomaren in special) si na. Dar nu e doar asta, ci poza are o anumita aura de mister, tristete, fascinatie etc. Prima poza e frumoasa, prima data credeam ca e tinuta undeva afara, la zapada, dar nu e asa. Insa e foarte frumoasa si ea, flacara e draguta, dar ce imi atrage prima data atentia e acel roz sclipicios care e dat naibii (in sensul ca e mistocar o.o). Totusi, eu aleg poza a doua si va urez succeeeees in continuare.
[ati zis sa comentam cateva randuri, nu? 21 asa ca nu am intrat in detalii xd]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
#6
Prima poza imi place, nu ma intereseaza pe ce este asezata, la prima vedere eu am vazut-o ca pe o speranta, desi este invaluita in ceata, deasupra este lumina sufleteasca pe care o cautam si ne-am dori sa o vedem mereu, imi plac mult si culorile.
A doua poza, hmm, marea noaptea si mai e si inghetata, niciodata nu mi-a placut mi s-a parut intotdeauna infricosatoare si cu senzatia ca daca intri in ea noaptea , te va trage cineva in larg. Si nu pre imi place nici albastreala aia totala.
Deci votul meu merge la prima poza.
Banii sunt puterea, banii sunt mandria si banii sunt totul.
#7
Gata, gata, multumim ca ati trecut pe aici. Din pacate termenul de vot s-a incheiat.
Prima poza cu tema "fire" era a mea si a acumulat 1 vot.
A doua poza cu tema "ice" era a Aliciei si a strans 2 voturi.
Felicitari draga mea!*kisses* Si la mai multe duele. ^^
Users browsing this thread: 1 Guest(s)