Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Centrul de inregistrare RPG

#1
Acest topic este dedicat tuturor persoanelor care vor sa aiba personaje!

Sa ai un personaj inseamna sa fii inscris intr-un RPG, dar ca sa fii inscris intr-unul trebuie mai intai ca acel RPG sa fie inregistrat. Astfel acest topic vine in ajutorul vostru.
Ca orice role play game, nu poti avea mai multe personaje din prima, de aceea acest topic va ajuta viitorii RPGisti sa-si aleaga povestea in care vor sa participe.

Atentie:
- Daca vedeti o poveste cu status-ul rpg-ului: deschis, atunci sunteti liberi sa trimiteti pm-uri fondatorului cu o eventuala cerere de participare.
- Chiar daca nu vreti sa adaugati alte personaje RPGului vostru, va trebui sa-l inregistrati pentru ca moderatorii sa tina cont de toate povestile.


Pentru a va inregistra RPG-ul va trebuie sa dati reply cu urmatoarele date:

Citat:Numele fondatorului: (nick-ul de pe forum)
Numele personajului fondatorului:
Numele RPG-ului: (oricare ar fi acesta, chiar daca este un simplu titlu pentru un singur topic)
Rezumatul povestii RPG-ului:
Status-ul RPG-ului: *privat/deschis (in acest caz veti alege una din cele doua variante in functie de preferinta fondatorului)
Numele personajelor participante: (veti pune numele personajelor care fac parte din aceasta poveste):

* privat = fondatorul nu va accepta cereri din partea celor care vor sa participe in poveste.
deschis = fondatorul vrea ca rpg-ul sa aiba cat mai multe personaje de aceea accepta cereri din partea userilor

Important: faceti update la lista cu personajele participante!

Sursa: Anime-Empire (by Mithrah)
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#2
Numele fondatorului: Lynn & FreeToLove
Numele personajului fondatorului: -
Numele RPG-ului: Cronicile Walonne
Rezumatul povestii RPG-ului: Cu mult timp in urma pe cand lumea noastra nu cazuse in pacat, ci traia intr-un echilibru deplin, exista o asa zisa perla, cunoscuta si sub numele de „piatra puterii". Zvonurile spuneau ca daca aceasta perla dispare din scoica ei, aflata la mijlocul distantei dintre cer si pamant, nu va mai exista rai sau omenire - doar monstrii grotesti, domnind in infern. Intr-o zi cand cerul parea sa fie mai negru ca oricand, un demon viclean ce reusise sa se strecoare printre portile iadului, lasandu-le deschise pentru ca si ceilalti sa iasa, ajunse aproape de ceruri punand mana pe acea perla mult - pretuita. Pamantul incepu sa se clatine, iar el, nestiind ce sa faca, sparse perla in cateva zeci de bucati. Infuriat, Dumnezeu il curatii pe demon de toate pacatele, si-l transforma pe el insusi intr-o noua perla. Cu toate astea, stia ca nu va mai putea proteja pamantul nostru drag de tot raul ce va urma, intrucat perla acea noua nu avea destula putere precum cea initiala. Asa ca, din lutul in care intrasera bucati de perla magica, Dumnezeu a creat fel si fel de creaturi: varcolaci, vampiri, ingeri, chiar si demoni, cu scopul de a-i ajuta pe oameni si a proteja lumea de rau. Acestia stateau loiali la dreapta adolescentilor care capatau si ei puteri, odata aflati undeva intre varsta de 16 - 20 de ani. Asa se face ca, ajunsi in prezent intr-un cartier incapator din Louisiana un grup restrans de adolescenti cu puteri supranaturale si de invocare a unei creaturi magice lupta cu scopul de a proteja lumea umana de raul ce se propaga. Cu toate astea, doar persoanele merituoase puteau dobandi astfel de puteri, jurand sa pastreze acest secret si sa-si protejeze creatura lor magica. Cei ce se abateau de la acest juramant, aveau sa fie parasiti de creatura lor si sa fie alungati in cel mai infiorator colt al iadului. Timp de un secol, toti tinerii au trait in armonie, dar ce se intampla atunci cand fortele supranaturale ale raului incep sa distruga aceasta pace ?
Status-ul RPG-ului: deschis
Numele personajelor participante: adaugam pe parcurs.

*Ideea apartine Lynnei. Povestea a fost modificata si re-postata de catre mine, cu acordul ei.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#3
Numele fondatorului: Ava. [Postez pentru ei]
Numele personajului fondatorului: Alida Aamonia
Numele RPG-ului: Ridicarea
Rezumatul povestii RPG-ului: (Numai rezumat nu este asta...)

Raiul si Iadul, adversari de la inceputul lumii, se lupta pentru scopurile lor meschine. In vreme ce Iadul vrea sa obtina puterea absoluta asupra oamenilor prin tortura/forta, Raiul incearca prin manipulare, folosindu-se de oameni precum de niste ''papusi'' vii. Pregatindu-se pentru un nou razboi, Raiul si Iadul au facut un pact. Si-au trimis, fiecare, cateva legiuni de ingeri si demoni, pe Pamant, pentru a se antrena si a deveni mai buni. Odata ce pactul se incheie, razboiul va reincepe.

Deasemenea, In istorie au avut loc mai multe astfel de pacte, ultimele doua mari reusite ale celor doua tabere, fiind cunoscute drept 'coborarea lui Iisus pe Pamant'(in urma caruia a castigat raiul, pe Pamant urmand o scurta vreme de pace) si 'primul razboi mondial'(in urma caruia a castigat iadul, avand ca urmare al II-lea razboi mondial).

Totusi, odata cu trecerea timpului, a aparut o grupare de ingeri si demoni, care are ca scop sa pastreze echilibrul dintre cele doua puteri. De ce lupta gruparea "Ridicarea"? O parte vrea ca Iadul sa nu castige, iar alta ca Raiul sa nu castige, unii dorind doar sa devina mai puternici, iar altii dorind ca Pamantul sa nu fie inclus in lupta dintre cele doua tabere: Iadul si Raiul.

Ca urmare a mileniilor de lupte, ingerii si demonii si-au dezvoltat tehnologii ametitoare, cu care se pot sincroniza. Oamenii, carora le este imposibil sa inteleaga acel nivel tehnologic, folosit de ingeri si demoni, numesc asta "magie". "Magia" poate fi in orice. "Magia" este pana si in ingeri si demoni.

Guidline:
Pentru aceasta, eroii nostrii vor trebui sa isi gaseasca un adapost, pe care sa il apere si sa il perfectioneze. Odata ce au acel adapost, acea ascunzatoare, ei trebuie sa contacteze alti "cazuti" (Titlu oferit celor exilati din Iad si din Rai, pentru faptele lor) si sa formeze o grupare care sa aiba ca scop ridicarea limitelor celor din grupare si restabilirea pacii. Dupa ce incepe razboiul, ingerii si demonii de pe pamant vor reveni in rai si in iad, iar scopul gruparii intitulate "Ridicarea" este de a nu lasa nici un inger si nici un demon sa ajunga pe Pamant.

Odata ce razboiul a incetat, singurii ramasi in picioare vor primii o putere noua, care, pana utilizatorii o vor intelege complet si vor fi complet sincronizati cu ea, o vor avea sub forma unei arme sau a unei modificari a corpului lor.

Tipul RPG-ului: Science-Fiction.

Status-ul RPG-ului: deschis
Numele personajelor participante: Alida Aamonia, Abaddon Elyos, Amaranthq Moss si Saar Protocyclus ,iar inscrierile continua si dupa incepere.

#4
Rpg-ul va fi creat cand voi primi detalii despre: unde trebuie postat, si daca totul e in regula. Accept orice fel de critici.


Povestea continua cu multe alte personaje si situatii, fiecare cu descrierea sa o data cu intrarea in poveste. Descrierea o voi face eu personal, iar fiecare participant va trebui sa scrie in cel putin 10 randuri actiunea personajului sau. nu se accepta posturi mai mici de 10 randuri.





Numele fondatorului: Storymaker
Numele personajului fondatorului2Generalul) Ura
Numele RPG-ului: Calea
Rezumatul povestii RPG-ului: Intr-o lume ce a fost aflata sub dominatia Celui Intunecat pret de 1000 de ani, in urma unui mare razboi, fratele sau- Cel Luminos a castigat tronul, alungand tiranul ce a adus atata durere bietilor oameni. Totusi, Cel Intunecat nu a plecat singur, ci insotit de unul dintre generalii sai: Generalul Ura, care era manifestarea vointei sale. L-au mai insotit si karmeii-o natie de creaturi intunecate, rele la suflet si inspaimantatoare in batalii, datorita nebuniei lor criminale. Sclavul Augustus i-a fost mult timp loial Celui Intunecat, fiind inspaimantat de puterea lui. Acum, isi doreste mai mult ca nimeni altul sa-i ia viata, caci a aflat cum ca i-ar fi ucis familia cu brutalitate. Doamna Savrina este indragostita de cavalerul Vias, un om brav si viteaz, dar ordinul cavalerior ii impune castitatea.

Numele personajelor participante: Cel Intunecat, Cel Luminos, Generalul Ura, sclavul Avustus, doamna Savrina, cavalerul Viars, (Xpt1-->soldatul Pastor), si mai adaug eu pe parcurs, depinde cum evolueaza RPG-ul.

Tipul RPG-ului: Science-Fiction.
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

#5
Numele fondatorului: Shadow.Kiss

Numele personajului fondatorului: Luna Woodsen

Numele RPG-ului: Cei Alesi- Prima Intalnire

Rezumatul povestii RPG-ului:
Oamenii si creaturile traiesc in armonie. Sunt egali, nimeni nu stapaneste nimic. Cei inchisi in abis (demonii rai, zeii rauvoitori etc.) se revolta, dorind sa evadeze si sa cucereasca. Nu le place pacea. Doresc sa vada razboi si plangere. Reusesc. Scapa. Iadul se dezlantuie. Insa nu pot supravietui mult la lumina soarelui si la aerul proaspat . Atunci este clar. Trebuie sa gaseasca diamantele vietii, diamantele care dau putere nemaivazuta.
Cei Alesi sunt trimis sa le gaseasca primii (cei alesi era cei ce prezentau abilitati speciale, indiferent de specie- om, elf , zombie, inger etc.). Diamantele au fost pierdute de secole, insa mai exista o speranta. Se spune ca o harta a mai ramas, o harta ce arata locurile unde sunt ascunse cele 5 diamante. Harta este pastrata de pazitorii secretelor in muntii stravechi.
Cei Alesi treuie sa o gaseasca, pentru a recupera diamantele, pentru a salva atat lumea magica, cat si cea non-magica.

Numele personajelor participante: completam pe parcurs

Tipul RPG-ului: SF

Status-ul RPG-ului: deschis

[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]

#6
Hmm.. sunt noua pe aici si chiar vreau sa particip la un RPG. Cum niciunul nu mai este valabil, m-am gandit sa fac chiar eu unul .
Nu este vreo idee foarte geniala, e poate chiar banala . Dar cat de banala poate fi viata unui adolescent ?!
Sper sa fie ok ca am postat aici si sper ca ideea sa nu fie foarte plictisitoare ( daca cineva vrea sa ma ajute cu povestea e bine venit ^^ ).
(Chiar vreau sa particip la un RPG TT_TT )


Numele fondatorului: Blue.Hell'
Numele personajului fondatorului: Aura Kim
Numele RPG-ului: Traieste-ti viata cat esti tanar .
Rezumatul povestii RPG-ului: Rpg-ul meu se rezuma la o idee de baza : Adolescentii . Inca din cele mai vechi timpuri au existat scoli pentru adolescentii obisnuiti dar, aparand cat mai multi adolescenti " neobisnuiti " ( cu o putere supranaturala, de obicei se nasc cu un tatuaj ) s-a infiintat Institul Hibrizilor . La institutul Hibrizilor, adolescentii invata sa-si stapaneasca puterile si sa le dezvolte in acelasi timp . Totusi asta nu ii face altfel , decat toti ceilalti adolescenti . Se pot indragosti, suferi drame specifice varstei , sa faca si altceva in timpul liber, sa iasa cu oamenii obisnuiti sau eu stiu ... sa munceasca part-time . Este varsta tuturor posibilitatilor si dupa cum zice si titlul , " Trebuie sa-si traiasca viata cat sunt tineri ." So , Le'ts Start The PARTY !!
Status-ul RPG-ului: Deschis
Numele personajelor participante: Voi completa pe parcurs .

#7
My natural-born sarcasm,
when it's unimpeded, can be a bit overbearing
at times and I'm the first to admit that.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Centrul de inregistrare personaje Lia 10 18.913 07-07-2013, 02:12 PM
Ultimul răspuns: Xpt1
  III. Centrul Orasului: Prieteni? Niska 9 5.090 05-08-2012, 07:52 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  Fisa de inregistrare. Niska 0 2.818 29-01-2012, 07:07 PM
Ultimul răspuns: Niska
  Inregistrare Personaje Miranda. 14 10.451 05-01-2012, 06:51 PM
Ultimul răspuns: Xpt1


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)