Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mimisor vs. Lia

#1
Tema: Soul Calibur
Perioada de inscriere: 1-7 ianuarie inclusiv
Perioada de votare: 8-14 ianuarie inclusiv


Bafta Lia!

Mersi Mimisuke

/Daenerys EDIT
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#2
Intrarea mea pentru duel:

[Imagine: IrWbi.jpg]
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#3
[Imagine: 14n35l4.png]


De acum puteti sa votati pana pe data de 14 ianuarie inclusiv. ^ ^
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#4
Hurr hurr, on with the votes!

Manusile au fost aruncate si acum asteptam decizia.

Ugh, Mimisuke, vezi, nu ne iubeste nimeni 2
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#5
Umm, nu știu să zic aproape nimic, serios, sunt aici ca o văcuță la poarta nouă 21.
Anw, o să aleg sig-ul făcut de Uber, îmi place totul la el, poate textul mă zgârie și nu știu de ce, adică idk why but i don.t like it, în rest îmi plac culorile variate. La Mimișor cromatică este superbă, asta poate și pentru că mie-mi place movul și albastrul ca și combinație, ceea ce nu-mi place la el este că renderul iese din sig, sau cum mama papuceilor roz să zic, în rest nimic.
Mduh, aiurea, oricum, ambele-mi plac dar a lui Uber este mai funky, lol 21.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#6
@Uberwald, calm, calm. *laughs*
[on] Eu aleg gfx-ul facut de catre Lia/Uberwald. Mi-a placut din prima (am trecut aici dupa ce s-a facut topicul/duelul...). Imi plac culorile, incadrarea, textul, personajul ales... Culorile sunt asa vii si totul e bine gandit. Se observa ceva efort (zic eu). La Mimisor nu imi place (nicio legatura la persoana). Eu sunt moarta dupa albastru, asa ca sig-ul tau foloseste aceasta culoare adauga un bonus, dar totul mi se pare neglijent si mana aceea ma sacaie. Imi place acea portiune de la bust. Ti-a iesit bine. Insa despre celelalte parti nu prea stiu ce sa zic... Votul meu merge spre primul GFX si bafta ambelor in continuare.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
Hm, îmi plac ambele semnături asta pentru că amândouă sunteți foarte talentate în GFX și este destul de greu de ales în situația asta. Nu numai că meritați să câștigați pentru că sunteți la același nivel, dar tehnicile pe care le-ați folosit sunt interesante. Eu aleg sigul lui Mimi asta pentru că ( deși nu are un text anume pe el ) este frumos prin tehnica pe care ai folosit-o la creearea sigului. Îmi place renderul cu iese, dar în același timp se combină foarte bine cu backgroundul semnăturii. Consider că ați lucrat amândouă foarte tare, but my vote goes to Mimi.
-

#8
Uuuuu, hai că trec și eu pe aici, să-mi exprim opinia și să votez. În primul rând, vreau să vă felicit pe amândouă. Ați făcut o treabă excelentă. Îmi plac la nebunie ambele lucrări, însă, cum trebuie să aleg una câștigătoare, o aleg pe cea a lui Uberwald. Am ales lucrarea ei, deoarece mi se pare mult mai elaborată și mai echilibrată. Ai ales culori frumoase, care se îmbină foarte bine. Nu îmi place textul, puteai să faci ceva mai special. Deasemenea, un border negru, micuț pica la fix, zic eu. Totuși, mi se pare puțin mai reușită, de aceea votul meu merge la tine.

Succes în continuare!
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#9
Chiar nu stiu ce lucrare sa aleg. Amandoua sunt bine facute.
Hai sa zicem ca aleg prima lucrare. Culorile alese sunt foarte frumoase si puse bine in evidanta. Renderul e potrivit pozitionat si alea alea... Ce nu imi place este textul si faptul ca in stanga este un oarece gol. Cat despre lucrarea lui Mimi nu prea imi place cromatica. Puteai sa mai lasi din culoarea lui "naturala" ca sa zic asa. Nici acel smudge nu e prea stralucit.

Orcum, votez cu Uberwald.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#10
Nu am talent la gfx ca sa comentez esteticul lucrarilor. Ambele aveti talent.
Mimi
E originala ideea cu mana iesita din sig. Doar ca mi se pare prea intetosata in unele colturi ale lucrarii. Si nu prea iese personajul in evidenta. In schimb, imi plac efectele de pe sabie si umarul drept al fetei. Apreciez faptul ca lucrarea este mai mare. Si totusi lucrarea mi se pare putin cam prea armonioasa pentru personajul dat.

Lia
Tu ai prins esenta gfx-ului. Tema fiind una "de razboi" ai adaugat armonios acele linii "de foc" pe sabie si in jur. Se potrivesc si cu pozitia personajului. Dar, mie tot nu imi plac liniile verzui de la piciorul fetei. Dupa parerea mea, unei semnaturi ii trebuie un scris. Asa imi plac mie semnaturile. Imi place acel "blur" din spatele personajului si cioara de pe sabie.

Ambele ati avut ceva original si placut in semnaturile voastre si ma scuzati, de comentariul mic. Chiar daca mi-a fost greu sa aleg una dintre castigatoare, eu o aleg pe LIA/Uberwald mai ales pentru efectele potrivite temei.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)