Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Committed to photography

#1
De cand am primit o camera nou acum vreo doi ani ( cred ) m-am axat mai mult pe fotografie decat inainte. De asemenea, am avut mai multe ocazii sa ma plimb si am profitat de ele. Mai am mult de invatat, asta e clar, dar experienta se capata cu timpul si cu multe clickuri. Initial am sa pun niste poze mai vechi, facute cu aparatul vechi. Esh...nu imi place sa pun link in loc de imagine, dar nici sa le micsorez nu imi place...din doua rele, aleg pe cel mai putin rau si pun linkuri.

Pareri, comentarii, anything is welcome.

Safe
Crystal clear
Tender thouch
Brighter
Road to Silent Hill
Christmas
Snoozing
Rustic
Touch
Fishing for balloons
I can see you
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#2
In continuare printre fotografiile mele preferate de la tine e cea numita Silent Hill. Poate e fiindca am si eu una asemanatoare in acelasi loc, sau poate e fiindca subiectul imi place enorm, dar fotografia ta o apreciez incredibil. Desi unii nu ar fi de acord, spatiul negativ din partea superioara a fotografiei pe mine ma atinge perfect, imi pare ca lasa loc de interpretare, mai ales sub patura groasa de ceata. Asta e genul de fotografie care imi pare ca incearca sa zica ceva in cuvinte putine, care ascunde o poveste intr-un subiect relativ banal.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#3
Safe şi Road to Silent Hill , după mine sunt cele mai reuşite.
De ce? Well, Safe îmi dă o senzaţie plăcută când o privesc, plus faptul că ai reuşit să prinzi foarte frumos flacără şi mâinile. Îmi place, da, foarte mult. Iar calitatea nu lasă de dorit şi întunericul din jur face fotografia să pară şi mai...nu ştiu, specială sau mişcătoare.
Road to Silent Hill - îi perfectă. Sau aproape perfectă. Ai reuşit, de fapt, să ai un subiect mai 'aparte' , mai ieşit din comun prin simplitate. Oricum , calitatea este ok şi lumina la fel. :- ?
Mai aştept lucrări...
In fata mortii nu mai esti nimic, nu mai esti poet, esti un simplu om care trebuie sa dispara.

[Imagine: 69049197.jpg]

"Time is an illusion. Lunchtime doubly so."

#4
Multumesc mult pentru commenturi. Da, si mie imi place mult poza aia, mai ales ca nu ma asteptam sa iasa asa bine. Nu prea era lumina si ma gandeam ca iese miscata sau cu mult zgomot. But it turned out ok in the end.

...and I'm gone
Center of attention
Human made grief
Too hot
What the...
Sighisoara 1
Sighisoara 2
Cat portrait
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#5
Helau, dear. Am trecut si eu pe aici, fiind dornica sa vad niste fotografii xD. Imi plac foarte mult ale tale, sunt foarte, foarte reusite. Ceea ce imi place cel mai mult este originalitatea acestor imagini. Adica, nu stiu cum sa zic, imi place sa vad ceva nou, nu numai flori, copaci, peisaje montane etc,etc. In fotografiile tale surprinzi ceva anume, probabil ceva simplu, normal, insa unghiul si claritatea dau un plus mare, mare xD. Claritatea joaca un rol important in fotografie, iar in creatiile tale se vede acest lucru. Ce aparat folosesti? I really love it !
Crystal Clear e geniala. Ochiul ala e atat de...fantastic xD E chiar o fotografie foarte reusita, din toate punctele de vedere. Imi plac mult culorile. Si toate fotografiile cu animale sunt extrem de dragute ^_^ Really love them, in special "Touch" mi se pare foarte...expresiva, sa zic asa.
Well, nu ma pricep la critica, deci nu stiu ce sa critic. Mie chiar imi plac fotografiile, din punctul meu de vedere sunt reusite. So, astept si alte lucrari. Succes
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#6
When I'm gone , sincer sa fiu, nu este cea mai reusita fotografie. Nu ma surpinde cu nimic, ba mai mult pare simpla si...banala, acum fara suparare. Plus, lumina nu este foarte ok, dar calitatea da.
In schimb, imi plac foarte mult cele cu catelul si ultima, cu pisica. Alea sunt foarte dragute, atat unghiurile, subiectul fotografiei si tot in mare parte, si.a reusit.
Ar mai fi, pe langa astea, si cele cu Sighisioara. Hah, am fost si eu acolo si am la fel 'un set' cu fotografii din genul. Frumos peisjaul, unghiul, inspira multe.
Stiu ca n.am zis prea multe, dar...sunt cam obosit. Mai astept fotografii si.ti urez succes!
In fata mortii nu mai esti nimic, nu mai esti poet, esti un simplu om care trebuie sa dispara.

[Imagine: 69049197.jpg]

"Time is an illusion. Lunchtime doubly so."

#7
@βεκi, multumesc mult pentru comment si ma bucur ca iti plac pozele mele. Stiu ca mai am o groaza pana sa ajung la un nivel macar apropriat cu cel al adevaratilor artisti, dar, practice makes perfect 4
@Lunatics., stiu ca nu este cea mai reusita poza a mea, dar este printre primele portrete. Incercam ceva spontan, nu planificat. Nu e nici o suparare, daca nu zice cineva ce e in neregula cu pozele, cum se mai invata? 4 Multumesc pentru comment.

Plane Loop
Follow the leader
What I know
Kitty Pose
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#8
Oh, poze noi.
Deci imi place la nebunie prima fotografie.Este preferata mea din toate patru. Mi se pare foarte artistica si este ceva ce n-am mai intalnit pana acum. Chiar imi place. Unghiul este ales foarte bine, claritatea super buna. Ai surprins super bine scena. Unde erai ? : )). Un moment chiar dragut.
A doua poza este facuta in acelasi loc? Imi place si aceasta, insa nu ma atrage atat de mult precum prima. Probabil este prea simpla. Insa imi plac culorile si claritatea : > Si cerul ala atat de senin !
Nu prea imi place unghiul la What I know. Nu stiu de ce, pare ca si cum pisica ar intra cu totul in aparatul foto xD. Insa imi place cumai surprins botul, e asa foarte interesant si cute xD. Si mustatile alea : >.
Ultima poza e geniala. Pisicuta aia e atat de dragalasa. Blana ei e chiar foarte interesanta o.o Imi place culoarea. Si modul cum se uita asa spre camera...indiferenta, plictisita. Chiar e adorabila xD. Si fundalul mi se pare foarte frumos. Green ! Chiar imi plac mult culorile in aceasta poza.
Astept si alte fotografii ^-^
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#9
Eram la Show-ul Aerian de anul trecut. Toate pozele cu avioane sunt facute acolo. Am prins o zi senina, spre norocul meu. Multumesc mult pentru comment 4

Kitty love
Childhood
Only the sky above
Sunset beach
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#10
Helau again ^.^.
Ti-am vazut mai de demult postul, insa nu am avut timp sa comentez si m-am luat cu alte treburi and so on o.o

Kitty Love: Ador pisicile si fiecare poza cu ele mi se pare geniala xD. Este foarte adorabila fotografia, e asa...love xD. Si verdele ala din spatele e mirific. God, atat de stralucitor o.o La pisicile alea doua sunt cateva probleme minore. Prima tine un ochi inchis si e toata neagra si se vede ca si cum pisica nu ar avea un ochi o.o I know, e vina pisicii : )). Si pacat ca sunt negre xD Nu li se vad mai deloc ochii...totusi, au un aspect foarte ciudat, dar placut in acelasi timp. Prima are nasul negru si partea din fata a botului negru. A doua are botul alb si nasul roz xD. Combinatia de culori este ciudata, dar foarte jucausa, sa-i zic asa.

Childhood: Pff, i love this ! Imi place la nebunie. Imi trezeste numai sentimente de melancolie, you know : )). Toata camera mea e plina cu jucarii, nu ma indur sa le arunc o.o Cred ca aici raman tot restul vietii mele : )). So, imi place cum sunt surprinse jucariile. Primele sunt foarte clare, iar cele din spate in ceata. Este o fotografie extrem de simpla, insa sentimentele pe care le exprima o face foarte artistica. Love, love it.

Only the sky above: Bluuee. Inca o fotografie reusita. Imi place la nebunie. Atatea nuante de albastru si atat de atractive o.o As vrea si eu sa vad cum arata in realitate xD Cu siguranta formidabil.

Sunset Beach: Rar imi este dat sa vad si eu in realitate apusuri de alea : )) Anul asta am vazut unul asemanator si chiar este genial. Culorile joaca un rol foarte important. Imi place cum totul este albastru si acolo in departare se formeaza nuante de galben si rosu. Si norii aia :3:3 ...

Astept si alte fotografii ^_^
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Photography. Addeh 30 19.065 22-05-2012, 03:40 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Gates of Valhala [ Axel's photography ] Axel . 2 2.649 29-12-2011, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Photography . Lunatics. 13 6.916 13-11-2011, 10:15 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Chise`s photography Mdn. 12 8.355 30-05-2011, 06:57 PM
Ultimul răspuns: Mdn.
  Miss R. photography Paradox 。◕‿◕。 4 3.896 09-01-2011, 05:55 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Sissi's nais pics(a.k.a Photography) Sin 15 9.406 09-09-2010, 02:28 AM
Ultimul răspuns: Sin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)