Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto sau Sasuke?

#11
Aş alege Naruto, din prima. M-am îndrăgostit de el de la prima privire. Este aşa de sweet, şi de haios. Face acele feţe amuzante şi caracteru lui este absolut mirific. Adică, el se împrieteneşte cu toată lumea până la urmă şi, ajută pe toţi. El e Naruto Uzumaki =]]. Sasuke, o fi el frumos dar, nu îmi prea place. E prea serios şi plicticos... El vrea numa să se răzbune şi asta mă enervează.
Deci, în concluzie Naruto este pe primu loc.
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#12
Sasuke nu-mi place, e un distrus (parerea mea), dar tot nu l-as lasa daca as fi in locul lui Naruto. Deci, e clar ca imi place Naruto. II ador caracterul la maxim, imi place la nebunie. Mai ales ca in viata reala imi plac mult baietii balanta..Si nush´, are ceva al lui, ceva ce imi place. Masashi Kishimoto a fost genial (si logic, inca este). Seamana mult cu mine (la personalitate)... este foarte ambitios, copilaros, independent, prietenos si foarte incapatanat. Deci exact ca mine cu mici interferente, fara exagerari si bla, bla (credeti ce vreti ca nu-mi pasa,). Revenind la Sasuke, pacat ca ura ii intuneca gandirea logica si emotionala (adica tot). Dar na, fara el nu ar fi putut Masashi sa ne arate mesajul anime´ului. Asta a fost parerea mea. Ciao!


#13
Naruto!Clar!!De ce? Pentru ca Sasuke(de acord cu Black Rose) e un distrus(sorry for Sasuke's fan). Se crede un tip rece si care nu vorbeste cu nimeni pentru ca fratsu l-o lasat bala si i-a omorat toata satra.Si ce? Naruto a avut o poveste mai urata decat Sasuke si nu s-a plans.Naruto e asa simpatic...in plus este personajul principal:d. E puternic si tine la apropiatii lui.Daca n-ar tine asa de mult la Sasuke( si el si Sakura) l-as omori cu mana mea!.
Cam atat! Bye!pupic8>:d<
f**k off. f**k it. f**k you. f**k him. f**k her. f**k this. f**k that. f**k all. Don't like me? f**k off. Problem solved. d:] 8:]

#14
By all Gods. Poate imi era mai usor sa aleg atunci cand nu eram la zi cu seria anime si nu aflam spoiler din manga, ceea ce e imposibil. Let's give it a try.
Naruto: Nu e fara creier, in nici un caz. Fiecare are o metoda proprie de a invata. Perseverenta lui l-a dus departe, mult mai departe decat ne-am fi asteptat. A devenit extrem de puternic si a invatat sa controleze puterile pe care le are. A devenit prieten cu Noua Cozi, Kurama, pentru numele lui Yondaime. Cat de sincer trebuia sa fie si cat de mult a crezut in faptul ca exista bunatate in toti si a doua sansa pentru toti incat sa il faca pe Kyuubi sa aiba remuscari, sa il puna pe ganduri. Ca sa nu mai vorbesc despre relatia lui cu ceilalti. Dupa atatia ani, dupa atatea incercari, nu a renuntat la Sasuke, la prietenul sau. E ridicol, cat de mult a crezut ca vor fi iar prieteni, e ridicol pentru alte personaje si pentru unii fani, hai sa fim sinceri aici. Si-a promis ca nu va mai renunta la o lupta, nu va mai fugi din fata unei incercari si s-a tinut de cuvant. Isi protejeaza prietenii si pe cei pe care ii iubeste cu viata. Nici nu mai vorbesc de cat a suferit pentru ca intru in depresie in locul lui. Cat de puternic a trebuit sa fie, inca de mic, doar ca sa traiasca intr-un sat in care toti fugeau de el, unde nu putea sa aiba un prieten. Si cu toate acestea, nu a urmat calea raului. Si-a promis ca ii va face sa il accepte. I-a protejat cum a putut mai bine. In toti acei ani, a fost confuz, trist, a suferit dar nu i-a urat. Naruto e un erou in persoana, felul lui de a fi, un personaj complex si simplu in acelasi timp. O enigma as putea spune. Ca si Luffy xD.
Sasuke: In primii ani din viata a avut o familie iubitoare, a avut un model de urmat, pe Itachi. S-a antrenat sa devina mult mai puternic, astfel sa ii faca pe cei din familia lui mandrii. Si dintr-o data fratele lui devine un criminal in serie, un psihopat ce isi macelareste familia, dar il lasa doar pe el in viata. Un om ce indeasa ura il el, il face sa il urasca, toate acestea pentru ca intr-o zi sa il caute, sa il gaseasca si sa il ucida. Nu a mai avut pe nimeni langa el. S-a inchis si s-a concentrat, gandindu-se doar la ce trebuia sa faca, sa isi indeplineasca telul. Dar cumva, in toata acea ura si disperare, a reusit sa ii faca loc lui Naruto, unui prieten, ca sa crezi asta, pe care il ura nu cu mult inainte. Poate doar daca putin, s-a destins, si si-a permis sa zambeasca. Dar inauntrul sau nu a renuntat la visul lui si a stiut ca la un moment dat va trebui sa rupa relatia. Vrea cu disperare putere si ar da orice sa o aiba, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa se sacrifice, sa moara dupa ce isi ucide fratele. Devine fugar, se antreneaza cu Orochimaru dintre toti ani intregi si reuseste sa se lupte cu Itachi si sa il invinga * nu chiar* doar ca sa afle ca totul a fost un paravan, o minciuna. Sa afle ca Itachi l-a iubit tot acest timp. Mai tarziu sa afle adevarul despre el. Sa afle ca s-a luptat cu fratele lui, de ce pana la urma? Pentru ca el a vrut sa il motiveze. Toata viata lui a devenit inutila. Daca la un moment dat a luat-o razna, a avut motive destule. Nici un om normal nu ar putea sa rabde atat si sa aiba sanatatea mintala neatinsa.
Ambii au avut o viata dificila. Fie ca asa a fost de la inceput, fie ca s-a intamplat pe parcurs. Asa cum Sasuke i-a spus lui Naruto, tu nu stii cum e sa ai o familie, asa ca nu stii cum te simti cand o pierzi. Ambii au indurat dureri diferite dar au incercat sa se inteleaga. Cum sa aleg?
[Imagine: ak8THBQ.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal) George 43 27.593 01-06-2013, 09:21 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Naruto. Naruto Shippuden -> Movie list Rose ^^ 0 2.338 31-01-2012, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)