Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto sau Sasuke?

#1
Pai, multa lume nu se poate decide intre acesti doi draguti. Sincera sa fiu nici eu nu m-am putut decide si imi venea sa ma dau cu capu` de pereti: )).
In final am decis. Si vreau sa vad si parerea voastra. Soo, fiti cat mai sinceri . Nu m-ar deranja sa spuneti si de ce il preferati mai mult pe x .

Incep eu spunandu-mi parerea:
Imi place mai mult Naruto. Inainte, imi placea mult mai mult de Sasuke, dar in Shippuden a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult de Naruto . Si asa a ramas Naruto pe primul loc :]. Pentru ca: Imi place atitudinea lui la maxim, arata sweet : " >, e amuzant , intelege oamenii 8 - > si din start se imprieteneste cu ei [ nu spun ca mi-ar placea chestiia asta sa o fac si eu, nu ma pricep eu la prietenii deastea: - @ , dar imi place cum o face el ;; ) ] , etc-etc.

Sa fie clar: nu stiu daca a mai fost asa ceva, nu am de unde sa stiu ca nu ma uit la toate. : *
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#2
Da. Sasuke si naruto sunt cei mai tari hug Sunt moarta dupa ei! Chiar ma bucur ca ai deschis topicul asta. Deci nu pot saaleg dintre acesti doi frumosi! oho ohho oh! Dar sincer l-as alege pe... tam tam pupic

Banal. pe nici unul. Nu ma uit la naruto, nu ma intereseaza de naruto. E topic pentru toti si e un fel de joc: Ala sau bala? Si eu nu aleg nimic. O sa zic si de ce. Nu ma pasioneaza animeul. Sasuke nu imi place, naruto nu imi place. Nu stiu voi ce vedeti la niste personaje animate. xD So, eu mi-am zis parerea mea. Adevarul doare dar e un adevar.

Singur coment negativist de aici.
Yuki papusa, scuze de comentul negativist
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#3
42 Naruto sau Sasuke ha? Aoleu, e greu rau de tot pentru ca ambii sunt H.O.T! Fierbinti! Sexy! Cum vreti voi24. Desi aspectele negative sunt nenumarate, Naturo e pampalau, Sasuke e prea razbunator, Naruto nu are creier, Sasuke e obsedat de sine, Naruto nu o place pe Hinata, Sasuke e indragostit de sine, etc24. Dar *imagineaza-ti* Naruto si Sasuke la bustul gol, ei mah, ce mai priveliste21, in fine... Sasuke e VERY BUENO! HOT!
Desigur si in anime este bine, e puternic, misterios, vrajeste fetele si telespectatoarele24
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#4
●Amélie,
[Imagine: tumblr_lm704fP1IT1qf0k5i.gif].
Nu văd rostul postului tău.

@On: Personajul meu preferat a fost, chiar din primul episod, Naruto. Atm sunt abia pe la jumătatea primei serii, poate îmi voi face o părere mai bună despre Sasuke pe parcurs *deşi mă îndoiesc, ura pentru Itachi îi cam roade sufletul*.

Naruto e personajul principal -> e cel mai bine structurat caracter al seriei. Certurile cu Sakura sunt lame după o anumită vârstă şi e stresant că îi dă bunătatea pe afară în majoritatea episoadelor dar în rest e destul de ok.

Sasuke e cumva opusul lui Naruto. Îmi place că e ambiţios, orgolios şi destul de viteaz dar are nevoie să se destindă câteodată, pare genul de personaj care pune totul la suflet şi se enervează din orice fleac.

Legat de aspect: Naruto > Sasuke.
Putere: Naruto = Sasuke *39*
Caracter: Naruto > Sasuke.

Jiraiya rox ffs.


EDIT:
Citat:Naturo e pampalau, nu are creier
lolwtf? Ai văzut măcar mai bine de 50 de episoade din Naruto?
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#5
Buna!
Ma bucur ca ai deschis topicul asta!
Deci..
Trebuie sa recunos ca la inceput imi placea de Sasuke pt ca era genu ala de baiat matur ,hot ,sexy (cum imi place mie)etc..Iar Naruto ... Ei bn Naruto.. (stiti la ce ma refer) Apoi dupa mai multe episoade iam pus la egalitate pt ca mi-a scazut atractia fata de Sasuke cu razbunarea si mi-a crescu fata de Naruto pt ca a devenit mai puternic mai serios etc....
Apoi ,in ultima faza ...Naruto(pam pam pam)4e ce? A devenit foarte puternic serios, matur, un erou,era dulce si mai arata si al dracului de bn!!Iar Sasuke... a ajuns rau de tot cu ura lui cu tot!
So, Naruto forever!
[center][Imagine: Naruto.Wallpaper.213636.jpg][/center]
[center] I'll could reach up and hold you star for everytime[/center]
[center] You made me smile...[/center]

#6
eu as alege Naruto, inainte puteram sa zic SAsuke pe vremea cand eram obsedata de el, dar acuman u prea mai imi plce, parerea mea este ca el e o cauza pierduta, a plecat din sat, si-a lasat prietenii, ia ranit pe toti (nu neaparat fizic), deci nu, nu mai imi placede el, mai ales comportamentul, si toata ura pe care o poarta.
Insa Naruto are un scop, vrea sa-l aduca inapoi in sat, a lasat pentru o perioada visul lui de hocage si doreste sa-si aduca inapoi prietenul, mereu ii ajuta pe ceilalti, si face orice sa ii salveze,se vede ca e demn de hokage
deci raspunsul meu...Naruto Smile

#7
Off: Sys !! Rusine ! Mie mi-ai zis "Cum poti sa fac asa ceva ?!?!" cand am deschis topicul cu Naruto vs. Bleach. dar cand tu faci asa ceva eu ce pot sa zic...?

On: Pai..... La inceput, de cand a aparut Naruto pe jetix eu il vedeam doar pe Sasuke si toata ziua plangeam cand vedeam poze cu el si cu Sakura [eram in clasa a3-a].... Dar acum cateva luni cand m-am reapucat de Naruto tot la Sasuke am ramas. Totusi pe parcurs mi-am dat seama ca e un nenorocit, si cand m-am apucat de Shippuuden, Naruto Mi-a cazut cu tronc *hihihi*. Naruto e P-E-R-F-E-C-T din punctul meu de vedere [da.... Sasuke mi-a placut mai mult pe atunci pentru ca avea parul lung xD] si recunosc ca atunci cand il vad ranit de nici nu se poate misca incep sa plang ca disperata mai ceva ca in telenovele. So.... Naruto e ALESUL

Ja ne :bye:
Feel The Way
[Imagine: Nyu.gif]
And Do It
[Imagine: member5-1.png]
MyAnimeList | DeviantArt | Drawings|| Blog

#8
Wow, eram sigura ca mi-am lasat parerea pe aici o.o Nu conteaza, o lasam din nou15
Deci, din prima zic Naruto. Mi-a placut de el inca din primul episod, asa pampalau, cu gura mare, etc etc. M-a atras mult caracterul lui, atat de...complex. Printre atatea defecte care ni s-au prezentat la inceput, am putut vedea o groaza de calitati ascunse. Ma uimeste optimismul si ambitia lui. Curajul, sa nu mai vorbim de el. Imi place de el pentru ca nu renunta niciodata si vrea mereu sa le dovedeasca celor din jur ca este un ninja foarte bun. Visul lui este unul maret, pe care il urmeaza, fara sa il abandoneze o clipa o.o E genial omul. Si in plus, este foarte amuzant : )) Cred ca rad cel mai mult la fazele cu el xD. Ehe, si povestea lui este una foarte trista. M-a emotionat faptul ca desi toata lumea il ocolea, il respingea, el nu a purtat ura pe nimeni. Acest lucru l-a ambitionat mai mult, aceasta respingere. Deci, mda. El e personajul meu preferat din intregul anime : )).
De Sasuke nu am ce sa comentez xD.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#9
Naruto sau Sasuke : - ? Cam grea decizia..

Naruto: eroul satului. Acum, in Shippuden total schimbat, arata si mai bine, dar este si mai puternic si gandeste mai matur. Poate ca salvarea lui Sasuke il determina spre a atinge apogeul puterii sau dorinta de a se face remarcat desi cu cea de-a doua varianta a inceput aventura lui. Juramantul lui de a-l aduce pe Uchiha junior acasa -devenit o dorinta, un vis, o obsesie- i-a pus dorinta de a deveni hokage pe locul doi si cu asta demonstreaza faptul ca mai presus de tot sunt prietenii. Contureaza foarte bine sentimentul de "fratie" si actiunile unui adevarat prieten. Cu toate astea el nu ar straluci daca Sasuke nu ar participa la aceasta creatie a lui Kishimoto.
Imi place mult ca si-a pastrat tenta de copil si tot amuzant a ramas si mereu incearca sa distinga atmosfera cu toate ca si-o mai primeste de la unii :]] Are unele replici de te lasa masca, fie ca sunt spuse in amuzament, fie ca sunt spuse cu maturitate. Cel putin la cele in care isi pune creierul in functiune alaturat de experientele sale si sufletul sau, uneori, imi dadeau lacrimile -.-

Sasuke: baiatul ce o ia pe calea rea. In prima serie: "vai.. pe locul 1" insa acum in Shippuden nu stiu ce sa zic. Ok, arata super, visul oricarei fete insa obsesia lui pentru putere si faptul ca ia totul in ras, mai ales lantul dintre el si echipa 7, in special cu Naruto, il face sa decada din ochii mei.
Cu toate astea tin sa cred ca undeva in adancul sufletul a mai ramas ceva bunatate si inca tine la Naruto ca la un frate. Aceasta parere as putea sa o leg si de faptul ca nu a reusit sa-l ucida pe blond nici macar in Shippuden. Cu toate ca el sustine tare si clar ca a rupt orice legatura tin sa cred ca nu, pentru ca puterea ce o detine si la faptul ca in clipa in care s-a reintalnit cu fosti lui colegi, pentru prima data dupa atata timp, putea sa-i ucida, dar nu a facut-o.

In aceasta clipa cei doi sunt la egalitate ca putere insa presimt, ca Naruto il va intrece doar cu vreo cateva sutimi pe brunet. Stiti cum se zice: "binele mereu invinge" Sa speram ca Kishimoto va aplica asta..
Deci... Naruto, desi as zice si Sasuke. Amandoi la egalitate : X
[Imagine: h8v.gif]
 

#10
Naruto clar! De ce? Pentru ca e mult mai sentimentalist , iar Sasuke m-a enervat RAU cand l a omorat pe Itachi ... si dupaia vroia razbunare pe Konoha?! Ce i a facut Konoha lui? A fost decizia lui Itachi... in fine . Naruto e mult mai , sa zicem , vesel fata de Sasuke , e mai intelegator (in Shippuden) . La putere sunt cam la egalitate . Imi mai place la Naruto k are si moaca aia de tantalau o//o si poate sa fie si serios ,pe cand Sasuke e decat .. serios , cauta razbunare. Deci , Naruto , nu Sasuke . :bye:
[Imagine: KRJ____Alois_and_Ciel_Icon_Set_by_u_sagi.gif]


Alois and Ciel <33



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal) George 43 27.596 01-06-2013, 09:21 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Naruto. Naruto Shippuden -> Movie list Rose ^^ 0 2.338 31-01-2012, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)