Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Best out of two movies

#21
Requiem for a Dream. L-am vazut acum multi ani, indeajuns de multi incat sa cred ca nu l-am inteles in totalitate, dar stiu ca a fost genul de film care m-a lasat cu revelatii si intrebari, ceea ce caut in cam tot ce vizionez. Descrie intr-un mod realist lupta pe care tre' sa o duca un dependent, Jared Leto si-a demonstrat in acest film capacitatea sa de actor, avand un personaj complex, complet, nu usor de interpretat, dar el a facut-o intr-un stil aparte. Sa nu mai zic de soundtrack, prin acel theme song Clint Mansell si-a semnat numele vizibil in aceasta industrie.
La Limitless stiu ca nici nu am putut sa ma uit, poate deja plictisita de tema abordata, dar ceva nu ma facea sa il continui. Asadar alegerea mea este clara: Requiem for a Dream.

Next: Memento (2000) vs. Inception (2010) (ambele in regia lui Christopher Nolan)
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]

#22
Trebuie sa recunosc, pe Memento l-am vazut cu mult inainte sa aud de Inception si a fost mult mai pe placul meu. Genul de mind-f**k epic. Atmosfera pe care o simteai era co totul alta in Memento si il aleg fiindca nu m-am asteptat la finalul sau. Cu fiecare scena care trecea pvestea devenea putin mai clara dar chiar nu ma asteptam ca totul sa fie invers fata de cum era prezentat. Alt cuvant inafara de mind-f**k nu pot gasi. So yeah, Memento.

Next: Se7en (1995) vs The Shawshank Redemption (1994). Ambele cu Morgan Freeman.

Psycho XD



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Upcoming Movies Yondaime 7 6.111 17-12-2010, 11:36 AM
Ultimul răspuns: Yondaime


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)