Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Basketball

#1
Am fost putin surprinsa ca nu este niciun topic despre Basket. Anyway,
m-am gandit sa deschis eu unul.
Eu practic acest sport de 3 ani si imi fac placere sa joc. Am numarul 8 si joc la singurul club din oras.
Nu imi place un singur lucru (si nu cred ca sunt ingura), si anume faptul ca este putin promovat in Romania. Aici se pune accent doar pe fotbal si putin pe hanball , si mi-ar placea ca la stiri sa apara mai des acest sport, iar la televizor sa fie difuzate mai multe meciuri ( Nu stiu cum e la altii, dar pe canalele pe care le am eu nu se difuzeaza aproape niciodata).

As vrea ca toti cei care practica sau cei interesati de acest sport sa isi posteze aici opiniile referitoare la basket.
[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]

#2
Serios? Chiar nimeni? Ei bine, atunci o să fiu eu prima. Eu am început cu baschet-ul (hai s-o iau mai pe românește) în clasa a cincea, acum sunt a șasea. Eram ceva mai „varză” la sport, dar nu de tot. În clasa a cincea eram mai pitică, amețită și așa mai departe. La sport jucam baschet două ore pe săptămână ca să nu stau pe bară. Prin primăvară, a început să-mi placă al naibii de mult să joc baschet, eram chiar obsedată. Toată vara asta am făcut, am început acasă, dând coșuri până mă lua cu amețeli, iar apoi pe teren, jucam foarte des. Acum, fiind a șasea, nu e mult, joc de un an, dar e sportul pe care pur și simplu îl ador, și e sportul care m-a făcut să mă mai și misc, fiindcă nu prea-mi plăcea să fac asta. Prima oară jucam cu fetele și mi-era teamă să joc cu băieții, dar acum e mai bine cu ei, fiindcă fetele cu care joc sunt ofticoase, enervante, nu știu nicio regulă și nici ce-i ăla „fault”. Nu joc la niciun club, doar la școala, dar curând o să văd dacă pot să intru pe undeva, asta desigur, după ce avansez. Și doar pe unele canale, pe TVR parcă mai arată din când în când câte-un meci, dar rar, eu am văzut de vreo 2 ori și era decât baschet masculin...

#3
Un subiect despre basket. Genul meu de subiect ^^.
Buna Shadow.Kiss, in primul rand nu am decat sa-ti multumesc ca tu ai decis sa scrii despre acest sport minunat si sa lasi si pe altii sa-si spuna opinia. Grr.
Eu am practicat basket timp de 2 ani jumatate, desii am jucat din clasa 1 la ora de sport abea din a 4a m-am inscris la MC sport. (clubul de basket).
Am fost capitan de echipa si in decursul a doi ani jumatate am avut si meciuri pe care le-am castigat, dar am pierdut cand am jucat cu cei din Sibiu. (ahh)
Am trecut si peste chestia asta si am jucat mai departe. M-am antrenat din greu eu si impreuna cu colegele de echipa. Intr-un final la un meci m-am accidentat, mi-am lucsat mana si nu am mai putut juca. Urma sa plecam intr-un micut campionat. Toti erau speriati chiar si antrenorul Ionut21. In echipa, mai juca si o colega de-a mea din clasa si le-am propus s-o lase pe ea capitan in locul meu. Ea nu m-a dezamagit. Si acum joaca si face parte din echipa, dar eu m-am retras. Asta nu inseamna ca nu mai practic sportul in timpul liber. Vara nu se exista o zi in care sa nu ma duc la 8 seara si sa joc cu cei marii pana la 5 dimineata (cu pauze bineinteles). Iubesc acest sport din toata inima si sunt (la fel) de parere ca e prea putin promovat in Romania. Aici footballul este mult mai "interesant" pentru ei 37 ce sa zic. Totusi, nu-mi pierd speranta, si inca sper ca intr-o zi cineva dintr-o echipa de basket (roman/romanca) sa devina celebru/a si sa arate ca Romanii au intradevar talent la acest sport si ca muncesc din greu.
Pai, cam atat despre parerea mea^^. Ja nee!
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#4
Nu mi se parea cine stie ce,si nu ma pasiona pana de cateva luni,cand,de atunci abea astept orele de sport si uneori ma rog de profu sa ne lase o minge de la ora doua ca el oricum nu pleaca pana la trei si jumatate,sa mai jucam si noi.Ce nu suport insa e cand cineva iti da cu o minge in cap si zice "nu am vrut" cand tu sti prea bine ca a facut asta intentionat,dar pana la urma si asta face parte din farmecul jocului.
[Imagine: tumblr_mihybjaQlI1rnvpygo1_500.gif]

#5
Hey ! Si eu fac baschet de mai bine de 4 ani. La inceput nu mi se parea frumos , dar pot sa spun ca acum il ador. Oare ce e mai frumos decat sa faci slamdunk si sa se uite o sala intreaga la tine ? Huh :3 ? Intr-adevar este un joc de echipa foarte frumos , trebuie sa fi calm si sa gandesti mereu fiecare miscare pe care vrei sa o faci ! Daca esti scund si vrei sa mai cresti , nu ezita sa te duci , credeti-ma ajuta foarte mult la inaltime. Frumos este si atunci cand plecam in cantonamente sa jucam cu alte echipe din tara , sau cand incep turneele "Victor Perescu " si multe altele. Numai zic ca in fiecare vara in majoritatea oraselor se organizeaza Streetball ( pentru jucatori amatori ) unde poti participa si poti castiga premii destul de frumoase. Cea mai frumoasa pozitie de joc pentru mine este conducatorul echipei ( de obicei cel mai scund din echipa ) deoarece el coordoneaza stilul de joc. Este adevarat ca nu prea este promovat in Romania , majoritatea sporturilor frumoase nu prea sunt promovate. Americanii sunt singurii care stiu sa joace acest joc la forte maxime ( NBA ) unde avem si noi singurul roman care joaca in NBA ( Ghita Muresan ). Sunt multe de zis , eu zic daca vreti sa va apucati de un sport incercati si baschetul , sa nu ezitati chiar daca nu multa lume joaca acest joc !

#6
Era unul din "jocurile" (sporturile) mele favorite atunci cand eram copil. Eu si un pusti mai mare jucam si jucam (atunci cand nu ma batea la fotbal cu schemele sale de profesionist pe naiba) pana seara. Ba chiar aveam si cosul nostru propiu, facut de catre el (un metal subtire, dar rezist, pe care il facuse cerc si ii bagase suruburi ca sa stea in stalp).
Chiar si acum, la ora actuala, inca ma dau in vant dupa acest sport. Eu-s mai violenta, nu ma tem sa ma bag peste adversari, chiar daca risc sa imi pierd un dinte. Detesc cand trebuie sa joc cu fetele, fiindca imi stau in cale sau joaca mai mult ele (desi au observat in ultimul timp ca prind foarte bine mingea si stiu sa pasez).
Amintiri bune atunci cand ma lovisem in barbie, falca si era sa ma accidentez in coastele unui tip, toate astea intr-un singur meci. Am iubit acele sentimente. 105
Chiar mi se pare un sport minunat, pe care mi-ar placea sa il performez, desi nu-i de mine (eu si cosul nu ne intelegem).
Oricum, de distractie, oricand mai merge cate-un joc.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)