Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Voi ce alegeti ?
Bleach
38.46%
10 38.46%
Naruto
61.54%
16 61.54%
Total 26 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Naruto vs. Bleach

#1
Deci... Am vazut pe unele site-uri lucruri de genul asta. Am citit pe FB parca... Trebuia sa alegem Naruto sau Bleach si eu una am fost uimita cati au ales Bleach...
Deci.... sa vedem:

1)Bleach este un anime incredibil cu o grafica incredibila. La inceput era cam asa si asa, dar cu timpul s-a imbunatatit grafica foarte mult fara sa im dau seama. Acum cateva zile m-am uitat la o faza din primul episod si am fost destul de uimita de cum sa imbunatait... Oricum, sa nu uitam de poveste; Pe mine una m-a impresionat povestea si mi-a placut cum a evoluat.Coloana sonora imi place foarte mult (cu unele exceptii) si personajele sunt bine conturate si daca tot am ajuns aici.. personajul meu preferat e Kon xD
Deci... Bleach e supeeeeeer

2)Naruto este un anime care chiar mi-a captat atentia pe vremea cand eram mai micacand il dadea pe Jetix. Ce-i drept a fost primul meu anime si nu pot sa spun decat ca si acum sunt impresionata. Si fata de Bleach grafica a fost foarte buna din start si nu am observat schimbari majore pe parcursul episoadelor. In acest anime nu m-a impresionat povestea in sine, ci povestile personajelor. Povestea lui Naruto m-a facut sa plang de fiecare data, iar determinarea si puterea de a merge mai departe ale lui m-au impresionat; Povestea lui Sasuke m-a miscat si ea destul de tare si cand am aflat de fratele lui si de ce s-a intamplat am izbucnit in plans si.... ma si abat de la subiect time out .... Si, da... Coloana sonora e super si chiar complexa, in special in Shippuuden.
Deci... Naruto e si el un super anime !!!!!!

Voi ce credeti ? Naruto sau Bleach ?
Feel The Way
[Imagine: Nyu.gif]
And Do It
[Imagine: member5-1.png]
MyAnimeList | DeviantArt | Drawings|| Blog

#2
The same as you. xD
Prima oara cand am auzit ca va aparea "Naruto" pe Jetix eram ceva gen: "Gah. Another stupid cartoon like YuGiOh" si nu m-am uitat.
Dar intr-una din serile mele plictisitoare de atunci dadusem si eu pe Jetix si retin ca primul episod care lam vazut din Naruto a fost atunci cand au avut acel mirific sarut xD. Si tot atunci am inceput sa devin "mega-fana" lui Sasuke 24.
Despre Bleach nu am de spus mai nimic.. Am vazut vreo doua episoade si m-am plictisit de moarte xD. Adica nu mi se pare cine stie ce.
Deci eu aleg Naruto.

#3
Bleach... Eu am vazut serialul si inca ma uit dar mie mi se pare plictisitor si povestea e foarte nasoala o_o.
Serialul Naruto m-a facut sa plang de cateva ori, animeul asta e plin de sentimente si de asta il iubesc.
Aleg Naruto chiar daca grafica de la Bleach este mai superioara [nu cu mult]...

[center] Sometimes Time Just Wont Repair Things..[/center]


#4
Aleg Bleach... de ce? Pentru ca:

1. Ichigo e mai puternic decat Naruto.
2. E mai palpitanta actiunea.
3. Mai putine fillere.
4. Povestea emotionanta la Naruto e in trecut (tot ce e emotionant la personaje s-a intamplat intr-un trecut pe care noi nu l-am vazut), la Bleach de-abia acum incepe povestea emotionanta... Ma intreb, oare Rukia cu cine sfarseste, cu Ichigo sau Renji ?(eu vreau cu Ichigo, dar ne, lumea nu face niciodata cum vreau eu) .
Ajutati-ma sa-mi indeplinesc visul: sa-i vad pe micutii astia adulti! Tot ce trebuie sa faceti e sa dati click!
[Imagine: r6KlR.png] [Imagine: IZpPm.gif] [Imagine: MRb1Z.gif] [Imagine: Z8Pjv.gif]

#5
Hmmm... Eu o sa aleg Naruto. Din Bleach am vazut cam 50 de episoade, care nu prea m-au atras si m-au cam plictisit. Plus ca Orihime si leul acela de plus si Chad ma streseaza la maxim! Si nici Ichigo nu e cel mai cel. Mie sincer nu-mi place, si nici personajele cu personalitatile lor nu m-au atras. Dar au fost cateva personaje care chiar mi-au placut. Opening-urile si ending-urile cam cah. Unele da, au fost chiar dragute, dar altele ma faceau sa schimb canalul.
La Naruto totul este mai complex, sunt muulte personaje si fiecare are scopul lui bine ales in anime. Si mi se pare foarte interesant ca detaliile despre personaje si trecutul lor sunt prezentate treptat. Si sunt personaje mult mai complexe, cel putin parerea mea, si povestea este una mai interesanta si mai plina de suspans. Bleach e doar o amestecatura de secvente cu aceleasi persoanje, in timp ce in Naruto exista un fir al povestii. Si da, si in Naruto sunt personaje care ma enerveaza, dar intr-un numar redus si le eclipseaza celelalte personaje pe care le ador. Ah, si fiecare opening si ending m-a atins la suflet.
So, eu aleg Naruto :X
She's wiskey in a teacup.



#6
Hmm initial, am votat prin poll acum ceva timp Naruto (sunt la zi cu episoadele din Shippuden) ; nu vazusem ultimele episoade din Bleach - asa ca, am stat o zi intreaga sa ajung pe la episoadele actuale, 361. Astfel, am ales Bleach si iata de ce...

In primul rand, in Naruto ma asteptam deja la urmatoarele reactii ale personajelor sau la replicile lor sau chiar la actiuni... pe cand in Bleach, eram atat de captivata de actiune, Ichigo si ceilalti ma tineau intr-un suspans continuu ; sa nu mai vorbesc de grafica care mi s-a parut mai buna. Sincer, sunt mai nerabdatoare sa vad urmatoarele episoade din Bleach, decat cele din Naruto Shippuden.
Anw, aleg Bleach.

#7
Greu,greu.....extrem de greu sa aleg si nu pentru ca as fi vrun' fan sau ceva a acestor anime-uri.
Amandoua sunt seri renumite,dar sunt continuate/lungite foarte aiurea. In naruto habar na-m de ce lungesc asa mult actiunea iar in Bleach prea au exagerat.Adica cica ar fi trebuit sa-i piarda Ichigo puterile de ograma' de ori pana acum.
Iar din nou,greu de ales....
Personajele sunt relativ bune.Chiar daca naruto merge pe o poveste ceva mai clasica(aia a copilului visator la inceput,apoi pleaca prietenu lui si il cauta stiti voi....) asta il face cu o pozitie mai joc fata de Bleach in care actiunea se extinde pe diferite obiective.
Cand acum ceva luni optam pentru naruto acum tind sa aleg bleach desi nu vad mai nici o diferenta care sa schimbe total balanta.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#8
Naruto.

1) Universul din Naruto mi se pare mult mai bine construit.
2) Il prefer pe Naruto fata de Ichigo. Naruto are un vis de la care porneste totul. Ichigo doar se bate cu orice ii apare in fata incercand sa devina mai puternic fara un motiv real.
3) Desi nu sunt la zi cu nici unu dintre cele doua, in primele 100 de episoade Naruto a parut mai lipsit de filer si mai interesant.
4) O displac enorm pe Rukia. Sincer sa fiu faptul ca il maltrateaza pe Ichigo la inceput nu m-a facut in nici un fel sa rad. Iar apoi nuam vazut nici un fel de progres in abilitatile ei. Poate ca apare mai tarziu dar fiind echivalentul Sakurei (nu pot sa zic ca pe ea o plac) apare mult prea des fiind inutila.
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

#9
deci aleg naruto... si bleach imi place dar
LA NARUTO:
-imi plac povestile fiecarui personaj : mai ales cea a lui naruto/gaara ....sau Obito ( atunci cand am vazut Kakashi gaiden chiar am plans la final)... sau povestea lui itachi(si la ea am plans etc..
-are si putine povesti de dragoste &co si mie imi plac
-naruto este perseverent si curajos si ii atrage de partea sa si pe ceilalti!
-au multe puteri suuper tari plus ca ne tine in suspans cu identitatea lui tobi

LA BLEACH
-pai imi place dorinta lui ichigo de a-i proteja pe altii
-si povestea lui e putin trista...dar nu ca cele din naruto
-nu prea are love storie
-luptele sunt destul de tari
-e foarte amuzant si totusi foarte captivant
-e pe locul 2 in topul meu, urmat de one piece si zetman
________________________________________________________________________________________________________________________________

I am here for Love stories and for fun

________________________________________________________________________________________________________________________________




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)