Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oamenii cu doua fete

#21
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

#22

#23
Citat:Oameni buni, hai sa fim seriosi si sinceri intre noi, ca doar suntem pe net, identitatea noastra oricum este mai mult sau mai putin anonymous, prin urmare nu avem de ce sa ne ascundem dupa deget.
Serios? Si eu care credeam ca daca te straduiesti nitel afli cine e in spatele unei identitati de pe internet. Dar daca zici tu...

Acum trecand la subiect. Pai, oamenii nu au doar doua fete. Au multe fete. Desi s-a pornit discuti de la prietenii falsi.

Si prietenii aia care zici ca-s pe bune... daca nu alimentezi prietenia... si tu cu ceva... te lasa balta. Prieteni cu adevarat nu sunt decat copiii. Fiindca pot sa creada ca tot ce zboara se mananca. In rest, frate-frate da' cascavalu' inseamna bani!

Plus ca asa e omul. In capul lui fiecare este cineva. Si el e pe primul plan in orice. E greu sa faci loc cuiva langa tine atata timp ala din capul tau striga faptul ca... el e cel mai mare si cel mai tare.

De asemenea, toata lumea are interese. Si toata lumea joaca un rol in societate. Si se adapteaza in functie de context. Poate ca un ins intr-o anume situatie sa fie invizibil, iar in alta liderul formal. Nu se va comporta la fel in ambele situatii...
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

#24
Japonezii au o vorba cum ca oamenii au trei fete: prima, pe care o arata lumii intregi, cea de-a doua, pe care o arata prietenilor apropiati si familiei si cea de-a treia, pe care nu o arata nimanui. Ultima este reflexia adevarata a ceea ce suntem.

Ei bine, eu cred ca spusele de mai sus sunt adevarate si da, intradevar, fiecare om are mai multe masti pe care le poarta in diferite circumstante. Desigur ca ne vom comporta altfel cu oamenii straini noua sau cu cei pe care abia i-am cunoscut, cu prietenii si familia. De multe ori, societatea ne constrange sa adoptam un asemenea comportament, pentru ca altfel nu ne-am intrega sau nu am reusi in viata.
Am fi ipocriti sa zicem ca niciodata nu am cautat sa ne comportam frumos cu unii oameni care pot sa ne ofere servicii, dar uneori o facem doar din dorinta de a apartine unui grup si nu cu un scop rau.

De asa-numitii oameni cu "doua fete" (cei care astazi iti sunt prieteni, iar maine te injunghie pe la spate) nu pot sa zic decat ca stiu sa-si duca la indeplinire scopurile si sunt nemilosi, neiertatori si capabili sa calce peste orice si oricine atata timp cat isi ating scopurile. Dar pana la urma, cei mai multi care au reusit in viata sunt oamenii de genul 21

#25
Citat:Serios? Si eu care credeam ca daca te straduiesti nitel afli cine e in spatele unei identitati de pe internet. Dar daca zici tu...

Inteleg ca vrei sa faci pe desteptul, dar sarcasmul tau ar trebui sa se ridice si el la acelasi nivel. Scrie cu nume, prenume, adresa si poza (dar sa fie selfie, daca se poate) data viitoare si dupa sa vii cu astfel de remarci ca nu am scrie ca anonymous mai mult sau mai putin, dupa caz desigur. Si cat faci asta, poate iti si urmezi propriul sfat, inteligent de altfel, din avatar si signature cand crezi ca stii sau vei sti cine se afla cu adevarat in spatele acestor randuri, ca ma gandesc ca nu numai noi si stimatul Socrate ar trebui sa ne dam seama ca suntem ignoranti. Pana atunci ramai pe subiect, ca e mai bine, asta daca nu esti un stalker care o sa ma verifice dupa IP si o sa afle tot arborele meu genealogic (stai linistit, gasesti tot ce ai nevoie din profilul meu: facebook, e-mail, dupa sufletul oricarui curios), dar cred ca ai lucruri mai bune de facut, la fel ca noi toti de altfel.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

#26
@Romania - nu inteleg unde-i marea ta problema. Ce se ataca lumea de la trei cuvinte. Scriind texte lungi. Am spus si eu un fapt mai mult sau mai putin anonim, LOL. Sa vii cu aprecierea lui Socrate la mine nu tine ca-s batran si nu l-ai citit pe Socrate. LOL. Nu mai ridicati in slavi oameni despre care aveti doar idei vagi. Ai auzit si tu o vorba: Stiu ca nu stiu nimic si te-ai luat de avatarul meu nevinovat. Azi o sa fiu devastat, mai ales ca maine va trebui sa dovedesc unei proaste ca e proasta in lumea asta reala si cruda.

It is more binge watching than stalking - ca sa fac si eu o gluma de pe net. Dar adevarat: ma plictisesc repede asa ca aceia dintre voi care v-ati aaaaaa speriat, stati calmi. Nu vanez identitati false de pe net. Poate altii care m-au si luat in vizor ca-s ins veteran pe domeniu. Si eu care voiam sa nu mai pierd vremea in alte parti si sa gasesc niste anime-uri noi de vazut...

De fapt, nici nu inteleg de ce raspund. Era mai mult vorba de ultima parte: hai sa nu ne ascundem dupa degete. Eu zic sa ne ascundem daca vrem mai mult sau mai putin chiar anonimitate. Fiindca, vezi si tu, nici n-am zis un lucru mare si deja cineva de aici a tinut sa verifice blogul! Mersi de click! Smile O fi bine, o fi rau?

Selfie-urile nu pot fi falsificate? La cate sunt pe net am orice selfie vreau eu LOL. Uneori si alea cu carton de "verificare" se pot gasi pe net... asa ca pot sa falsific si asta.

Nu-s cu mai multe fete, doar egocentric. Ca toata lumea de altfel, doar ca imi permit luxul sa nu ma autocenzurez. Asta ca sa ma mentin si la subiect. Doua paragrafe pe subiect! Smile

Last edit... i-am facut pe plac celui de mai jos... care considera ca e necesar sa-mi corecteze toate greselile, care vor fi si de aici inainte... multe.
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

#27
Oamenii au "doua fete" pentru ca avem impresia ca trebuie sa fim intr-un anumit fel intr-un anumit loc, fata de anumite persoane.

Also, viata e prea absurda ca sa fim mereu constienti de sine fara sa o luam razna.


Citat:It is more binge watching then stalking

Nu e "than"?
"You got no business questioning a thang"




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)