Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Animale in casa. Pro sau contra?

#1
Ok, ca de obicei sunt prea ametita sa vad daca mai exista un topic de genul, desi mi se pare ca nu.
Acum, subiectul: Ce parere aveti despre animalele de companie?
Am vazut prea multa lume certandu-se pe subiectul asta, cum ca animalele ar lasa par pe canapea, si-ar face nevoile in casa,etc.
Unii nu sunt de acord poate pentru ca nu vor sa fie responsabili. Personal, mie mi se pare o responsabilitate in plus, de care chiar ai nevoie. Un animal de companie este bun pentru copii in special. Un caine este mai bun decat un calmant, serios21. Pur si simplu cand il vezi cum da din coada parca nu mai esti asa agitat.
Pai, dupa mine, nu va e asa greu sa ingrijesti de un animal daca stai sa te ocupi de el o perioada de timp, sa il dresezi si sa stie ce nu are voie. Un animal se poate adapta la un program.
Mie mi se pare foarte ok sa ai un animal in casa, in special un caine. Adica nu te mai plictisesti asa de mult si iti poate fi un adevarat prieten 21. DIn pacate eu nu am voie cu caini in casa, deci tocmai deaia mi-a venit ideea de topic.
Eu sunt pro. Voi?
Cea mai reuşită semnătură.

#2
Where is Fleeting Ray to say how shitty this topic is for "Dezbateri"? Smile
Do not speak unless you can improve the silence.

#3
Mie imi plac animalele de companie,cred ca sunt foarte dragutze,eu am un catel care adora sa manace si sa se joace,doarme toata ziua,nu spun ca toate animalele de companie sunt asa dar cred ca sunt dragutze deci sunt pro.


bye
[Imagine: IzayaOrihara2.jpg]

#4
Eu iubesc animalele, in special puii... sunt cele mai dragalase fiinte. M-am rugat ogramada de ai mei sa imi ia un catel sau o pisica, dar nu au vrut. In schimb am primit o pereche de perusi foarte dragalasi si mi-am zis "Mai bine ei, decat nimic". Pacco si Emma imi fac in fiecare zi "serenade" si nu ma lasa sa imi scriu temele 21 de fiecare data cand pun pixul pe caiet vine unu dintre ei si da cu ciocul in pix 21... per ansamblu sunt pro.
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#5
22
Asta e discutia "parinte-copil"?

Wtv....

Pana am ajuns sa am un animal de casa au fost multe plangeri, certuri etc, cu tata.
Chestia asta are multe avantaje dar si dezavantaje. Da, e ok, vi acasa te astepta pisica in fata usii si dupa se lipeste de tine, e draguta, e amuzanta, la mine seamana cu un copil mic si e cel putin o nimfomana virgina22. Da, paradoxal, stiu. Intra in calduri din doua-n doua saptamani -_-' si in plus tre; sa stai s-o tii in brate sa nu mai planga pana adoarme miorlaie si cateodata iti vine sa-i dai capace, etc.
E urat, la pisici, la 3 noaptea se aud batai in ladita sa mergi sa iei treburile, in plus da, ramane mult par pe orice, inclusiv pe haine si tre' sa le cureti sa nu iesi pe strada aratand a boschetar. Sunt aspectele neplacute, dar e frumos sa vi acasa sa ai ce sa "flaflosezi" in cazul meu, sa doarma langa tine (pana-ti intra par in nas) si sa aiba cine sa te calmeze sau sterge lacrimile cu boticul.
Desi uneori e agasanta, darama lucruri, face zgomot si intra des in calduri, cu paru e de obisnuinta.
Si da, e o responsabilitate in plus, tre' sa-l ti in viata, sa mergi la 3 dim sa-i iei mancare, sa ai grija sa nu manance detergentul, domestosu, sa nu se murdareasca, sa aiba mancare si apa si etc. Dar e si placut, te bine dispune ^_^


PRO
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#6
Eu nu pot trai fara un animal de casa, m-am obisnuit asa decand eram mica si acum am un motan care are 10 ani, prima oara am avut o pisica si multi papagali. Eu mi-as fi dorit un hamster dar nu ma lasa parintii iar cand o sa ma mut imi voi lua un caine. Animalele de companie sunt foarte pufoase <3 . Motanul meu, este castrat, ma pupa cu botul din cand in cand, doarme cu mine, vara ii cade parul, este extrem de pufos si gras si il iubesc extrem de mult. Atunci cand ai un animal, te atasezi repede de el iar atunci cand moare numai poti trai fara.. ii duci lipsa si un alt animal trebuie sa ii ia locul. Deci sunt PRO animale in casa.
[Imagine: Untitled-3-6.png]

#7
Hmm, ce mai urmeaza? Un topic cu animalele de la ZOO.22 Sunt prea multe topicuri legate de animale si fara nici un folos.

Well,animalele de companie presupune o grija in plus fata de cele care le am la momentul dat. Acuma am grija de un motan 'urs' pretentios la tot ce mananca, unde se culca( daca am pe masa unde lucrez foi/carti/caiete doarme pe ele >.> si uneori le sfasie cu ghearele), unde isi face nevoile si sa nu uit, e gelos daca nu ii ofer atentie.O.o Sunt Pro.
[Imagine: aaaakip.jpg]

#8
Eu am un caine chow-chow, face 12 ani pe 4 Octombrie si l-am tinut numai in casa, in ciuda faptul ca aceasta rasa e extrem de pufoasa si ii cade blana foarte mult, necesitand o periere destul de deasa ca interval. Dar altfel nu e pretentios, mananca orice, doarme unde prinde, adica mai mereu pe balcon {de mentionat ca balconul meu are 12 mp, doarme acolo ca e mai racoare} si pana la urma nu stii ca ai caine. Chiar daca se intampla ceva si nu il poti scoate la o plimbare intr-o seara sau dimineata, nu te trezesti ca ai surprize sau ceva de genul. E adorabil si desi e cam enervant ca in ultimul timp vrea sa il hranesti in mod constant, nu pot sa zic ca imi da probleme de cap. Doar ca aici fiind 47 grade la umbra in August, trebuie tunsa blana lui aproape complet vara.

Cand ma mut cu A. ne luam o pisica <3

Personal, sunt Pro.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#9
Mama nu mă lasă să iau un animal în casă în afară de papagali, hamsteri şi peşti [ adică animale dastea mititele care nu necesită o groază de lucruri ]. Iubeşte câinii, dar spune că fac mizerie ._. dar vreau şi eu un căţel sau pisică şi i-am zis că voi fi responsabilă and stuff, dar tot nu a rămas. :]] Eu sunt pro, dacă ştii să ai grijă de animal şi să-i oferi tot ce îi trebuie consider că nu e mare bai. Până la urmă poate sta pe balcon dacă în casă lasă păr, dar sunt aşa jucăuşi şi fluffy *sniff* şi aş vrea şi eu unul să mă joc cu el, să-l scot la plimbare şi aşa în oraşul meu Congo [ if you know what i mean] nu există oameni normali şi mereu I end up alone ._.
-

#10
Idem Lynn !
Nu cred ca mai e nevoie sa repet ce a zis ea, dar nici la mine nu sunt parintii de acord cu caini/ pisici in casa, chiar daca si ei adora animalele. In schimb am avut papagal, hamster si acum am un porcusor de Guineea. Si mie imi plac animalele, dar parca tot un caine ar merge mai bine. Doar nu o sa ies cu porcul in lesa pe afara sa il plimb 21 Zau asa. Sunt PRO, si total PRO, caci daca ai grija de ei nu o sa iti stea pe cap.
Stiu ca am avut un caine cateva zile la mine si imi dadea numai batai de cap, insa am incercat sa le spun parintilor ca nu o sa fie la fel si cu animalul care o sa fie de drept al meu, insa acela nu era. Nu era obisnuti cu mine, era de la tara, normal ca facea nevoile pe unde gasea si el -.- Buut, m-am cam chinuit cu el... Si totusi de data asta ma gandesc la o pisica. Oricum, greu sa ii conving pe ai mei 46



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pro sau contra: cobai matzaplouata 28 17.184 13-06-2015, 04:15 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Pro sau contra manele? Kashim 159 73.459 24-04-2015, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Ozymandias
  Muzica din zilele noastre. Pro si Contra Anna 9 5.173 27-08-2014, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Romania
  facebook, Twitter etc. Pro sau contra? Kashim 53 26.989 02-10-2011, 08:50 PM
Ultimul răspuns: Loki
  Pro sau contra zvonurilor ? Me†al. 30 15.066 17-07-2011, 03:48 PM
Ultimul răspuns: ~Space-Bound


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)