Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dezbateri inutile

#1
Desi nu pare (din motive inutil de enumerat aici), aceasta se vrea o dezbatere serioasa. Puneti-va costum si cravata inainte sa va asezati la masa noastra rotunda!

Credeti ca anumite dezbateri sunt inutile? * De ce? Credeti ca aceste dezbateri ar trebui inchise? Sau credeti ca fiecare subiect e demn sa fie discutat, si daca chiar nu avem ce discuta el o sa cada, incet, incet, la fundul sectiunii? Sau vreti ca sectiunea sa fie mai curata? Prea multe intrebari, ati prins ideea.

Credeti ca acest topic va fi inchis/sters?


* cu exceptia acesteia, e clar ca ea e inutila
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#2
Nu cred că va fi şters topicul acesta despre o dezbatere împotriva dezbaterilor. o.o
Cred că va comenta o jumătate din AmineZup spunând "dezbaterile sunt inutile" când defapt ei au comentat la fiecare dezbatere de pe forum. Nu mi-am dat cu părerea la niciun astfel de topic pentru că nu se schimbă nimic dacă îşi spune un minor părerea. Dezbaterile de pe forum sunt într-adevăr inutile, părerea mea. Mai ales acelea ce ţin de politică, pentru că majoritatea zupiştilor sunt minori şi nu au experienţă în elgătură cu aşa ceva. Adică dacă un copil de paişpe ani spune că România a ajuns la stadiul la care este în prezent datorită politicienilor cutare şi datorită lucrului cutare, ei bine asta nu schimbă nimic [exceptând numărul posturilor userului].
Părerea mea, dezbaterile sunt inutile, dar nu am nimic cu ele. Nu mă deranjează că sunt acolo, doar că nu ajută pe nimeni cu nimic. :]

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#3
Prima oara cand am vazut titlul acestei dezbateri serioase, m-am intrebat cine se putea gandi la asa ceva 65.
Deci... poate ca pentru unii useri unele dezbateri sunt inutile, pentru altii poate ca nu. Si eu mai vedeam unele titluri care nu ma atrageau, insa am vazut ca sunt multi care comenteaza, deci nu pot spune ca sunt inutile. Din punctul meu de vedere aceasta dezbatere este inutila.. - acum veti spune de ce comentez, daca este inutila. Asa cum ati comentat si voi la dezbaterile ce le credeati inutile-
Si la faza cu politica... nu sunt de acord cu ce-ai spus tu Ang. . Poate ca cei mai multi habar n-au despre ce vorbesc cand intra in aceasta tema, dar fiecare are dreptul - nu vroiam sa ajung pana aici- sa-si spuna parerea. Este o regula care spune ca aceste dezbateri trebuie sa ajute cu ceva Romania? Sau sa rezolve oricare alt lucru? Nu. Aici suntem noi care ne dam cu parerea. Cand intri intr-o dezbatere primul lucru la cere te gandesti este " Vai, trebuie sa incerc sa rezolv situatia! " ? Eu nu la asta ma gandesc. Ma gandesc ca dezbaterea este atat de interesanta/ neinteresanta incat vreau sa-mi spun parerea, buna sau rea.
Recunosc ca nu sunt un fan devotat al dezbaterilor si de aceea mai mult imi pastrez ideile. Si nici fana comentariilor acide nu prea sunt.
Mi-e foameee!!!

#4
Inutila sau nu, tot timpul cineva o sa discute pe seama unei anumite teme. Unii vor sa o rezolve, altii se dau interesanti, unii cauta cearta, altii nu stiu nici ei ce cauta in discutie. M-am aflat in toate situatiile 21. Acum depinde si ce subiecte sunt. Nu toate pot fi rezolvate, unele pot fi rezolvate, dar interesele unor baieti destepti fac ca lucrurile sa ramana naspa. Unele nici macar nu necesita o rezolvare, sunt doar subiecte de discutie. Oricum in toate dezbaterile o sa exista parti pro si contra. Nu cred ca sunt dezbateri inutie, ci doar dezbateri inutile in conceptia unei persoane. Fiecare e liber sa dezbata orice problema, chiar daca e vorba despre: "Ce putem face sa nu mai calcam furnicile?". E clar ca e o dezbatere absurda, dar poate cineva e interesata de ea 21.

#5
Bun topicul si n-ar avea rost sa fie inchis.
Eu cred ca fiecare dezbatere are rostul ei. Indiferent daca printr-un post poti schimba ceva sau nu (in majoritatea cazurilor pot afirma ca e varianta a doua), ele te ajuta sa-ti exprimi parerea, sa afli ce alte posibilitati mai exista, sa iti formezi o personalitatea sau, din contra, sa te lasi influentat de parerea altora. In fiecare dezbatere oamenii se vor contrazice (prin simplul fapt ca definitia 'dezbaterii' include contradictia). Ceea ce ne va ajuta sa ne exprimam o parerea mai buna, din care, poate, altii vor fi de acord cu noi.
Daca cuiva nu-i convine subiectul dezbaterii nu este obligat sa-si exprime parerea. Astfel incat, eu zic ca oricine are chef de o dezbatere, face un topic nou si daca nimeni nu-i raspunde, va cadea, cum ai spus si tu, usor la fundul sectiunii. Dar asta nu schimba faptul ca putem crea oricand o noua dezbatere daca suntem pregatiti sa infruntam si raspunsurile celorlalti.
Cam atat..Cya^^
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#6
(25-04-2011, 11:57 AM)Kashim A scris: Credeti ca anumite dezbateri sunt inutile? * De ce? Credeti ca aceste dezbateri ar trebui inchise? Sau credeti ca fiecare subiect e demn sa fie discutat, si daca chiar nu avem ce discuta el o sa cada, incet, incet, la fundul sectiunii? Sau vreti ca sectiunea sa fie mai curata? Prea multe intrebari, ati prins ideea.

Depinde...atunci cand iti spui parerea pe un site de anime-uri, nu o sa schimbi tu ceva, nu o sa primesti bani pentru ea...de cele mai multe ori nu ajungi nicaieri. Dar ajuta la plictiseala, unele fiind interesante, si poate, schimbandu-ti putin opiniile. E mai mult de documentare si exprimare, depinde cat de util gasesti asta, desi....la cum sunt majoritatea subiectelor de aici,si la cum se argumenteaza, ma cam indoiesc. Depinde cu ce persoane faci dezbaterea, daca nu e o persoana catusi de cat ok, iti pierzi vremea, racesti gura, si obosesti degeaba.
Orisicum, mai util decat "tell some random shit 'bout the user above".
Do not speak unless you can improve the silence.

#7
De ce va tot certati atat?
Sunt de parere ca topicul trebuie lasat la locul lor. Poate unii au chef sa dezbata problemele Romaniei, si ce? Chiar daca nu ajuta. Poate fiecare are o opinie si trebuie spusa. Forumul este un loc de discutii, si nu doar de discutii despre anime. Daca acest subiect este aici nu trebuie comentat. Nu va place, nu treceti pe la aceste topicuri. Fiecare are parerea lui. Nu inteleg de ce toata lumea incepe sa sa se certe si fiecare comenteaza la adresa celui de deasupra si sa devieze de la subiect. Daca va ofticati nu mai treceti pe aici. Pe bune, aici ar trebui un moderator, care sa stea cu ochii in patru mai toata ziua.
Asa ca, repet. Nu va place nu treceti pe aici
[ha, ce de citate o sa aiba postul asta!21]
Cea mai reuşită semnătură.

#8
Multe dezbateri de pe acest forum sunt inutile si am senzatia ca sunt deschise pentru a se marii numarul de posturi, dar e doar o parere proprie si personala. Insa, fiecare are dreptul la a discuta ceea ce vrea, iar acele dezbateri poate nu vor fii inchise, decat atunci cand nimeni nu va mai posta. Inchis sau sters topicul acesta? Nu cred ca va fi.

#9
Unii oameni inca nu inteleg ca intr-o dezbatere se vor intalni oameni cu pareri diferite, deci vor aparea divergente. Nu e neaparat cearta.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#10
Intrucat ma aflu deja intr-o dezbatere inutila :
Rate the shit about KALIM,sound good..?!ehm..

Citat:Unii oameni inca nu inteleg ca intr-o dezbatere se vor intalni oameni cu pareri diferite, deci vor aparea divergente. Nu e neaparat cearta.

Asta e un fel de definitie a dezbaterii,foarte frumos.

Citat:Multe dezbateri de pe acest forum sunt inutile si am senzatia ca sunt deschise pentru a se marii numarul de posturi, dar e doar o parere proprie si personala.
Exact la postarea cu nr. 158-168 vroiam sa ajung,ce coincidenta ! =)

Citat:Pe bune, aici ar trebui un moderator, care sa stea cu ochii in patru mai toata ziua
Deja il compatimesc pe respectivul.


Eh..problema ar sta cam in felul urmator,pt a avea o dezbatere acceptabila ar fi nevoie de subiecte ( aici nu ducem lipsa ),niste parereri/idei bune (cam lipsesc ) ,ceva personal mediocru ( aici e si mai grav )si o gura cat o sura.
This curiosity completes us all and drives us all.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)