Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Reguli ! [Update Nou]

#1
Reguli


^ 1. NU va faceti prezentarea in topicul altui user. Fiecare topic e proprietatea personala a user-ului.

^ 2. Cand va prezentati scrieti ceva mai mult decat ce nume si ce varsta aveti, de exemplu : care ar fi preferintele voastre in materie de anime/manga [ forumul axandu-se pe anime/manga ], in materie de muzica, filme etc.

^ 3. Nu oferiti date de caracter intim sau personal. De exemplu : cate kilograme aveti, ce nume de familie aveti, ce marime si ce stil de haine purtati, ce marime aveti la picior si etc. Acestea creeaza impresia ca forumul este un site matrimonial si nu e bine -.-.

^^ 4. NU scrieti doar un plictisitor "welcome", folositi-va de imagintia nelimitata, dar totusi sa aiba legatura cu topicul.

^^ 5. Fara: atac la persoana (din cauza unei greseli comise de userul dat sau din cauza preferintelelor), discriminari, certuri, injuraturi si alte jigniri.

^^6. Scrieti corect in orice limba (nu conteaza ce in limba scrieti, atata timp cat va inteleg si ceilalti useri) si nu folositi un limbaj de messenger.

^^ 7. Nu faceti abuz de smilies, numarul permis intr-un post este 10, dar totusi, incercati sa redati prin cuvinte ceea ce simtiti pentru o oarecare estetica a postului/topicului.

^^8. Sectiunea *nou veniti* nu e locul pentru conversatii lungi si amicale, este predestinat pentru a face cunostinte noi, pentru a ura un "Bun venit" calduros. regula eliminata


* E bine sa cunoasteti: Regulament, Formating for all si F.A.Q.
** Topicurile userilor mai vechi de 5 zile vor fi inchise.
*** Have fun si nu uita sa te distrezi pe forum.:]

Semne conventionale:
^ - reguli destinate user-ului nou venit.
^^ - reguli destinate user-ului care are mai mult de 10 zile pe forum.
* - chestii ce nu au o importanta prea mare(exceptie - Regulamentul forumului)


[Imagine: aaaakip.jpg]

#2

Noi reguli :
Bineinteles, regulile date de Serqet raman !

1. Intr-un post, este obligatoriu scrierea celor 3 randuri, NU mai putin - > postul care are mai putin de 3 randuri, este considerat spam si va fii sters.
2. In sectiunea de Nou veniti este interzis chat-ul ! Daca vreti sa vorbiti, faceti-o la profil, prin pm sau pe mess.

Edit Ann: La mai mult de 3 avertizari de genul, pe sectiune, primiti warn.


Regula care nu se mai respecta

#3
Regula Noua - 21.01.2012.

1. Scrieti un post de intampinare original fara sa dati copy-paste la acelasi “welcome” plictisit la toate topicurile doar ca sa faceti un numar cat mai mare de posturi. In felul acesta persoana respectiva se va simti mai bine primita printre noi.

2. Posturile care nu indeplinesc aceste cerinte e posibil sa fie sterse fara alte avertismente.

#4
Regula noua - 20.04.2013

Am observat ca il ultima vreme atunci cand un nou venit se inregistreaza, in topicul de prezentare nu scrie mai mult de doua randuri. Da, e ok sa vrei sa ti se puna intrebari, n-am nimic impotriva, dar nu-i ok sa faci spam inca de la primul tau post pe forum, nu crezi? Asa ca incearca sa scrii mai mult de 2-3 randuri si fa-i pe ceilalti useri curiosi, astfel incat sa vrea sa iti puna intrebari si sa afle mai multe despre tine.
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)