Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alte Concursuri

#1
Cred ca deja ati observat, dar in aceasta sectiune au loc concursurile neoficiale de pe ZUP. Aceasta zona este locul unde utilizatorii de pe zup isi pot organiza singuri concursurile. Daca exista doritori pentru concursuri noi, lasati un mesaj aici, si daca exista suficienti doritori si persoane dedicate care sa se ocupe de organizarea concursurilor in fiecare luna, lasati un mesaj aici, si cand unul din administatori va decide ca exista suficient suport pentru on nou concurs, un subforum va fi creeat pentru acel concurs. Iar pentru organizare,din cei care se ofera voluntari pentru a organizare, unul (sau doi, la latitudinea administratorilor) vor capata drepturi de moderare.

Lamuriri

1. Drepturile de moderare nu inseamna moderator pe forum. Moderator este o functie oficiala, moderatorii facand parte din staff-ul zup. Un user cu drepturi de moderare este doar un user care s-a oferit voluntar sa organizeze un concurs.

2. Toate concursurile au perioada de proba 3 luni, pe parcursul acestor 3 luni orice administrator are dreptul de a sterge un concurs fara a da nicio explicatie.

3. Daca in cele 3 luni de proba, ori persoanele care se ocupa nu arata seriozitate in ceea ce fac, ori in cel putin 2 luni nu exista cel putin 4 concurenti (in fiecare luna), concursul va fi sters.

4. Pentru a depune cererea pentru un nou subforum pentru un concurs trebuie sa spuneti:

Numele concursului:
Detalii despre concurs: (pentru concursuri non-standard se va explica ce se cere concurentilor sa faca)
Mod de desfasurare:
Durata concursului: (lunar, saptamanal, bi-lunar)
Simpatizanti:

iar acest topic va fi si de discutie unde utilizatorii isi pot exprima parerile.

5. Pentru aceste concursuri se vor sau nu oferi medalii, asta ramane la latitudinea administratorilor, DOAR EI avand drept de decizie in aceasta privinta. La aceste concursuri NU SE VOR OFERI MINI-BANNERE.

6. Administatorii isi rezerva dreptul de a modifica aceste reguli oricand, fara avertizari in prealabil, iar noile reguli pot sau nu pot fi retroactive.


Acestea fiind spuse mult noroc concurentilor si nu uitati sa va distrati.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)