Ce carte citesti acum?
[amquote]
Pai, din ce-mi aduc aminte, ultima carte citita: Socul viitorului - Alvin Toffler. Am fost oarecum surprins sa constat faptul ca autorul a anticipat destul de bine conditiile in care se invarte lumea noastra. Dar Toffler n-a facut anticipari la voia intamplarii si nici n-a spus doar ca tehnologia o sa avanseze foarte mult. Asta poate face oricine. Omul a prevazut - prin observatii sociologice (si nu doar atat) - efectele schimbarilor tehnologice asupra societatii. Si nu doar atat. Cartea e destul de complexa, dar se citeste usor fiindca are multe intamplari expuse tocmai pentru a demostra niste idei.

Momentan citesc Pilot de razboi - Antoine de Saint-Exupery. Nu va pot spune prea multe ca abia am terminat primul capitol. Dar stiu ca Exupery a scris Micul Print. Carte plina de umor si sensibilitate. Nu cred ca e doar pentru copii. Deci expunerea lui de la inaltimi - mai ales ca a fost membru in armata franceza in al Doilea Razboi Mondial - o sa fie plina de intelesuri: misiune plicticoasa... atunci cand arunci pahare cu apa asupra unui foc cat o padure de mare. Doar ca amorul nu se discuta, el se executa.
[/amquote]
Reply
[amquote][/amquote]Ce-am citit in aprilie si ce citesc acum
Once upon a time... I met you.

[Image: peace_signature_by_vanilla__moon-d47nk9u.jpg]

And we lived happily ever after.
Reply
[amquote][/amquote]Nimeni, nimic? 2

Once upon a time... I met you.

[Image: peace_signature_by_vanilla__moon-d47nk9u.jpg]

And we lived happily ever after.
Reply
Ultima carte citita? Hm, aaaa Iluzii Pierdute - Honore de Balzac. Am muncit ceva la ea. Pai, era o recomandare a cuiva. Banuiam ca-mi va fi utila in anumite situatii pe care le-am evitat cu brio anul trecut. Deci nu mai era cazul.

Din pacate, eu as fi pastrat titlurile initiale ale volumelor din care a fost compusa lucrarea. Fiindca, din ce am observat eu, cartea e mai mult despre nereusita decat despre iluzie. Familia cu ?????iluzii pierdute????? e compusa din oameni capabili, dar care nu sunt perfect adaptati lumii in care umbla. E mai mult o carte despre moravurile epocii... si mai putin despre iluzii.

Fiindca, in fapt, personajele ar fi putut foarte bine sa ajunga ceea ce sperau... doar ca au ales cai foarte putin prielnice scopului.
[Image: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)