Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Tu cu cine votezi ?
Bloody-chan.
18.18%
2 18.18%
AlerimxD.
81.82%
9 81.82%
Total 11 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Bloody-chan ÅŸi AlerimxD.

#1
All right. Eu ÅŸi Bloody-chan vom participa la un duel.
Vom pune One Shot-uri.

Tema: Tristeţea. Ştiu, e Crăciunul, dar nu contează, acesta este un duel =]

Perioada de postare: Pănă mâine ora 17.59.

Perioada de votare: De când apar ambele lucrări până pe 30 Decembrie.

Un vot în poll valorează un punct, iar cel comentat valorează 2 puncte 15

That's it. Sărbători fericite tutoror hug
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#2
Heeey guys! >:d< Inainte sa-mi postez lucrarea vreau sa va spun ca ele, in realitate, sunt doua, insa...sunt lipite :-p. N-am avut nici cea mai mica idee cum sa le combin ca sa iasa cava, asa ca am luat un cuvant care mi s-a parut ca se potriveste cel mai bine si l-am adaugat. Sunt sigura ca o sa remarcati asta... Oricum, vreau sa spuneti adevarul, chiar daca e dureros. Eu sunt incepatoare... Noroc, AlerimxD (Doamne!!! Ce nume ciudat ai...)
Esuare...
Nu mai lupt contra curentului. Nu mai pot. Gata. Totul s-a terminat.Niciodata nu voi putea invinge acest curent invincibil. Apa ma acopera intr-o fractiune de secunda. Nu pot respira. Imi invadeaza toata gura, scurgandu-se inceeet spre interior. Ma las purtata de val... Asta e, a castigat. Incetul cu incetul imi pierd constiinta si devin una cu apa. Ma stapaneste complet. Sunt complet o alta persoana. Nu stiu daca e bine sau rau ceea ce am facut, dar... cred ca sunt multumita. Ma schimb radical, deci voi soca. Cu alte cuvinte, sunt fericita. Oricum…Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi daca, o singura si simpla veste sa-ti schimbe total viitorul? Sa nu stii pe unde s-o apuci... Sa te pierzi prin labirintul incarligat... Sa incerci sa lupti, totusi...sa pierzi lupta.
Eu traiesc asta pe pielea mea. Inainte, cand ma uitam spre viitor, vedeam numai stele...stralucitoare. Stiam ca se putea intampla asta, dar numai cu ajutorul unei persoane. Fara ea, totul se destrama ca un sirag de perle argintii...
Acum, cand privesc in fata, cand incerc sa descifrez acele coduri incrucisate, nu vad decat un abis intunecat si o usa alba care nu vrea sa se deschida. Trag de ea cu putere, insa...parca o tine cineva...Mai mult de cateva centrimetri nu o pot deschide. Totusi, e de-ajuns. E deajuns sa vad acea persoana draga mie, care nu vrea sa-mi deschida. Spre mirarea mea, pune fericirea ei, mai presus de a mea.
Si asa plutesc in abisul meu intunecat si fara fund...O usoara adiere imi mangaie parul, iar eu...Traiesc. Respir. Viisez.


Stiu ca nu e cine stie ce...Vreau sa spun ca aici mi-am varsat eu toate sentimentele: direct sau indirect. Sper sa va placa >:d<

P.S.: Repetitiile au fost facute intentionat pentru a capta atentia pe un singur cuvant, ca sa zic asa...
Hope si-a lasat urma pe-aici...71
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William Shakespeare
[Imagine: 6ru0k7.jpg]
Mai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Abyhug

#3
ÃŽmi place lucrarea ta, Bloody-chan ^^

O ultimă octavă

Oare un nebun poate iubi din toată inima lui ?

Chiar dacă mi-am uitat numele, întotdeauna îmi voi aminti numele tău. El stă scris cu cenuşă grea în mintea mea extenuată de atâta dragoste. Te văd lângă pian privind clapele albe, în pat dormind vulnerabilă, admirând irişii violeţi pe care tocmai ţi-i oferisem. Chiar dacă ochii mei sunt închişi, tot te pot vedea peste tot în camera dezordonată, mişcându-te elegant în rochia albastră de satin subţire.

Eşti acolo, la fereastră, numărând stelele sau vorbind cu luna, ori aici, atingându-mă şi sărutându-mă delicat. Eşti peste tot, oriunde aş fi, indiferent de ce fac. Eşti obsesia mea, nu mă laşi să dorm. Rareori aţipesc şi te visez, dar mă trezesc repede. Pentru o clipă ştiu sigur că ceva nu este în regulă, apoi îmi amintesc melancolic că ai plecat şi mă întristez foarte mult.

Sufletul mi-l spală o ultimă octavă...
Nici nu mai ştiu cât este ceasul, ce zi este sau ce anotimp este. Dar nu mă deranjează deloc. De când ai plecat nimic nu mai are importanţă pentru mine. Am uitat şi ceasul, şi melodia pe care ţi-o cântam la pian. Iubeai sunetele celeste care se contopeau în armonie, iubeai natura şi culorile, lumina şi apa, sunetul şi mirosul.

Iar acum, când ai plecat, le-ai luat cu tine în abisul uitării. Irişii s-au uscat, lumina nu mai răzbate prin draperiile trase, culorile sunt toate acoperite de praf, sunetele nu mai există pentru mine, eu nu mai văd din cauza lacrimilor. Frumuseţea a dispărut, am rămas singur într-o mare de regrete şi de tristeţe.

Praful acoperă obiectele din cameră şi inima mea stingheră.

Şi este mult praf, iubita mea. Întoarce-te acum la mine, pentru că încep să îţi uit chipul angelic, mişcările graţioase, vocea tandră. Îmi pare rău, ţi-am spus că mi-am uitat şi propriul nume. Dar pe al tău mi-l voi aminti, îţi promit.

Şi fire de praf dansează singure în cameră, fiindu-le dor de tine.

La înmormântarea ta am fost atât de trist, atât de distrus. Nu pot aceepta ideea că ai murit, că ai devenit o statuie statuară! Tu erai plină de viaţă, energică, fericită. Îmi umpleai sufletul cu iubire împărtăşită.

Unde ţi-au dispărut zâmbetul şi privirea provocatoare când stăteai nemişcată în sicriul negru sau când îţi purtam coroana cu flori spre cimitir ? Unde ţi-a dispărut viaţa când aruncau cu lopeţi de pământ greu peste sicriul întunecat ? Nu te regăsesc nici în piatra veche de cimitir pe care este gravat cu litere aurii Chloe, nici în pozele pe care nu pot să le privesc.

De ce nu m-ai atins pe umăr când am venit la tine aducându-ţi trandafiri roşii, de ce nu mi-ai spus că ţie îţi plac doar irişii ? Irişii sunt fericirea celor care cred. Dar eu nu mai cred. Nu mai caut sălaşul credinţei, locul meu, parcul plin cu visuri. Credeam că vei vorbi cu mine, dar privind piatra rece de mormânt am realizat pentru prima dată că nu mai exişti.

Într-o zi voi muri înecat în lacrimi, îţi spun, iubito!

Şi tu nu vei fi aici, nu îmi vei aduce flori, nu mă vei plânge aşa cum te plâng eu pe tine. Numele meu va fi uşor uitat, iar pe epitaful meu va fi scris singurul lucru pe care l-am făcut : am spălat cu lacrimi piatra-ţi rece de mormânt. Doar atunci voi uita durerea, când tragedia va fi pe deplin împlinită.


Start vot.
Fie ca cea mai bună lucrare să câştige.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#4
Bloody-Chan. Păi lucrarea ta, după părerea mea, nu este cine ştie ce [ nu că aş fi eu mai bună sau ceva =.= ]. Nu-mi place estetica: nu ai pus diacritice, ai pus ,, .... " între propoziţii şi este cam scurtă. Nu mi-ai trezit nici un fel de sentiment, serios. Şi sfârşitul m-a lăsat total în ceaţă =.=.

AlerimxD. Păi aici am simţit sentimentele de tristeţe în abundenţă, ai ştiut cum să le redai. Estetica este perfectă, nu am văzut nici o greşeală ^.^.

Deci, votul meu se duce spre Mirela hug.
Succes totuşi în continuare ;; ).
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#5
Mirela m-a rugat să comentez, aşa că here I am. Sper să nu vă deranjeze critica mea, nu vă critic pe voi, ci doar compunerea. So:

Prima lucrare: Nu mi-a plăcut în mod special. Ai avut nişte propoziţii bune, dar sunt părţi care îmi displac total. Nu e de ajuns s laşi sentimentele să curgă, dacă scri ceva care urmează s fie citit de mai multă lume, trebuie să dai o formă mai frumoasă textului. Compunerea ta e un amalgam de propoziţii care nu prea au legătură între ele, cu titlul sau cu tema. Ai numit compunerea eşuare, probabil ca să aibă legătură cu tema, dar compunerea ta nu e despre tristeţe, pentru că la sfârşit ai spus "O usoara adiere imi mangaie parul, iar eu...Traiesc. Respir. Viisez.". Mie asta nu prea îmi dă impresia de tristeţe. Nu-mi place aşezarea în pagină, data viitoare lasă un rând liber între titlu şi restul, o să se vadă mult mai bine. Ai repetat nu numai cuvinte, ci şi "..." in exces. Ai spus ca o notă de final că le-ai repetat ca să le scoţi în evidenţă; nu doar repetâmdu-le unde îţi vine ţie poţi creea o imagine artisitică, trebuie să ştii unde să le repeţi, iar ţie nu ţi-a prea ieşit. Apoi ai repetat punctele de suspensie de prea multe ori şi în locuri în care nu merg, cum ar fi după "însă" şi după "totuşi".
Ai mai avut şi o greşală de exprimare când ai spus: "cum ar fi daca, o singura si simpla veste sa-ti schimbe total viitorul". Trebuia "ţi-ar schimba".

A doua lucrare:
Mult superioară primeia. Se înmcadrează în tema şi îmi place cum ai descris sentimentele tipului. Propoziţiile scrise cu italic la începutul fiecărui paragraf sunt genul de fraze memorabile încărcate de sentimente. Chiar îmi place cum le-ai ales şi cum le-ai potrivit acolo. Se vede că ai muncit la ea şi că ţi-ai dat interesul să o faci plăcută pentru cititori. Nu prea am ce comenta, nu am văzut greşeli, pe cele de tastare nici nu le-am căutat. Apreciez că ai folosit diacritice.

Votez cu Mirela (AlerimXD), deci cu a doua lucrare.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#6
Da, duel încheiat.

Se pare că eu am câştigat.
Anyway, Bloody-chan, nu te descuraja. Dacă vei continua să scrii şi dacă îţi place vei evolua foarte mult şi frumos, ai încredere în mine.

Rog un moderator să închidă topicul.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#7
Duelul s-a incheiat. Topic inchis.
Felicitari participantilor.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  AlerimxD vs. Ang.~ Poem duel~ Ang. 9 8.605 14-12-2011, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Dragoste [Bloody Doll &♫ஜ♥ Andreea ♥ஜ♫] Miranda. 22 9.462 26-11-2010, 07:12 PM
Ultimul răspuns: KarinaD


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)