Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ?

#42
Cel mai enervant profesor al meu cred ca este profa de chimie .. deeeeecii nu o suport din clasa a 9 a si acum trec in a 12 a, deci cat chin a trebuit sa indur cu o asemenea caricatura a sortii ? 2 In primul rand cand vine in clasa face prezenta ca orice am si dupa incepe sa vorbeasca foarte repede, sa faca un rezumat al lectiei. Nu intelegi absolut nimic, plus ca stie sa spuna doar " va rog va rog " ma doare capu doar cand o vad. A doua profesoara din topul acesta este cea de romana, ma omoara, nu te lasa pur si simplu sa spui ceva ca iti ia vorba, si amandoua stiu sa imi zic " Vai Dinule ce dezamagire, ce dezamagie ! " Ma mir ca apuc sa trec la ele.
Cel mai traznit profesor este dirigintele, profu de mate, nu ai cum sa nu razi la ora la el pana la lacrimi, numai cand il auzi " Iesi la tablaaa, iesi la tabla lemnule ! " Bine bine recunosc ca am luat si putina bataie de la el 21 cam la fiecare ora iau un catalog, o creta, o palma prin cap pe unde apuca. Se enerveaza daca te feresti, o Doamne mai bine iei palma decat sa te feresti si sa iei pumnu 21
Cel mai ciudat este profesorul de franceza, nu e sanatos la cap, pe toate fetele din clasa le face fufe 21 si transforma orice vorba a elevilor in ceva legat de porcarii. Un exemplu concret, iese o fata care nu stie franceza pur si simplu nu intelege si ii zice " Du-te fetita ca iti dau un 5, poate stii sa faci ceva cu mana, cu gura, cu altceva, dar lasa-te de franceza ! "
Eu una pot sa ma bucur ca nu am avut din partea lui niciun fel de comentariu de acest gen, adica nu i-am dat motive sa rada de mine.
Cam atat poate mai revin!



Răspunsuri în acest subiect
RE: Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ? - de Mariaa - 27-07-2012, 05:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Profesori enervanti. Flash 65 39.237 27-04-2014, 06:01 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl
  Profesori preferati Flash 65 36.211 01-01-2014, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Queen of Darkness


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)