Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#76
Capitolul 31


Cand am aterizat pe aeroportul din Ciudat de Mexico, ne-am indreptat rapid spre barul meu. Amandoi au fost foarte suprinsi ca Hama ma astepta in mijlocul barului imbracata ca de razboi. Nipona purta o pereche de jeansi negri pe picior, o curea neagra cu tinte si in jurul ei o fusta din panza, mica, prinsa direct pe curea. Mai avea un top, ce ducea cu o bustiera si peste un hanorac negru. Parul era prins ca la indieni in coada si in spate avea o teaca cu katane duble si in buzunarul hanoracului se afla o lamela cu lant. Ma duc sa ma schimb si eu numai in negru, in timp ce ea ii punea pe baieti la curent cu totul. Ma intorc dupa doua minute, imbracat tot in negru si cu shuriken-urile in cele doua gentute din spate.
- Sa mergem, spun eu pe un ton incordat si rece.
Iesim din bar si dupa ce il incui si ii activez alarma, am pornit repede spre un conac parasit ce il soloseau satanisti, care avea si beci. Ajungem acolo si vad conacul pazit de satanisti, care il pazeau cu taruse prin maini.
- Idioti dracului ce sunt! Azi, in Iad va ploua cu suflete de satanisti, incat Lucifer, prietenul meu pentru eternitate imi va multumi peste poate! Marai si imi fac degetele in pumn.
De sub manici aparura niste lame de sabie, ca cele ale asasinului din jocul Assassin's Creed.
- Deci e timpul sa ii aratam lui Freddy Kruger cum se face, spuse Kiro si puse pe o mana o manusa cu placi de otel, numai bune sa rupi oase.
In cealalta mana avea un stilet cu zimti si am putut sa vad in nestemata verde de pe maner, se afla venin, destul de mult pentru a omori o intreaga infanterie plus jumate de batalion.
- Oda. Sa nu uite ca noi suntem fii Satanei si ar trebui sa nu uite ca mania noastra e ca ciuma pentru ei, spuse Strify si isi puse pe maini, gheare, ce se legau pe antebrat.
- E timpul sa intram cu adevarat in ei! Marai nipona scotand cele doua sabii.
Prima data scoase un suierat, apoi porni in atac, cu capul inapoie. O urmam din aproape. Alergam normal, ca sa fie mai distractiv asa. Eu am sarit peste cei din fata, aterizand in mijlocul lor, ucigand doi intr-o lovitura. M-am rotit o data si sangele tasni in aer. Atata am asteptat noi. Cum am simtit singele, incepu toata nebunia. Muscam, taiam, ucideam, zgariam, sfasiam, injughiam si rupeam membre si capete, fara nici o dificultate. In jurul Hamei era un cerc de cadavre si mai urmau multe. Chitaristul lasa in urma lui un sir de muribunzi din cauza otravii de cobra - imi sopti in minte - si de cutii toracice rupte cu plamani sfasiati de coaste. Solistul statea la fel ca mine, de bine. El facea sushi de satanisti, fara sa intrebe cum ii cheama sau ceva de genul.
In zece minute aproape nu a mai ramas nimic de macelarit afara, asa ca am intrat in conac. Aici a inceput adevarata distractie. Eu am distrus podeaua cu puterea mea si am ajuns pe o scurtatura mai frumoasa in beci, care era o adevarata temnita. Inaintam cu precautie prin tunele, fiindca acum puteam termina usor cu viata de nemuritor, daca nu eram atenti.
- Lasa-l in pace!! Aud cu tipa Gabrielle.
- Gaby!! Strigara cei doi blonzi si fugira spre sursa zgomotului.
Am alergatu dupa ei si am intrat intr-o incapere uriasa, ca o pestera. In fata mea, pe un altar de marmura alba, statea Darrin alb la fata si cu mainile in lateral parca ar fi rastagnit.
- Darrin, soptesc cu o voce slaba, apropiindu-ma de altar.
Inghet, cand vad ca avea venele de la ambele maini taiate si ochii larg deschisi, privind fara nici o sclipire de viata in ei, tavanul. Ii caut nebuneste pulsul si vad ca numai era. Nuuu!!! Nu vreau sa moara! De ce? De ce eu? Aud un mic scancet si privesc in partea cealalta a altarului si o vad pe fata, cum incerca sa isi scoata catusele ce le avea la maini si picioare. Le spun blonzilor ca pustoaica e aici si s-au grabit sa o ajute. Eu m-am taiat la incheietura si i-am deschis gura brunetului, lasand ca niste sange de al meu sa ii picure in gura, care am explorat-o de atatea ori cu limba, in momentele noastre fierbinti.
- Yu e mort, numai poti sa faci nimic pentru el, imi sopti Hama, punand o mana pe umarul meu.
- Ba da pot, spun nervos, ridicandu-mi chipul, iar ochii imi scanteiau foarte sadic. Il voi razbuna, ucigandu-l pe cel care a facut asta, spun si apoi imi musc buza mea inferioara, pana dadu sangele.
Il sarut pe buze pe tanar pentru ultima data, mai dandu-i sange de al meu si apoi ii inchid ochii cu o mana tremuranda. Il iau in brate si ii spun Hamei sa il ia pe el si pe Gabrielle de aici, ca s-ar putea sa iasa urat de tot. Strify se oferi sa o insoteasca pe nipona si eu nu l-am oprit. Dupa ce plecara cei trei - patru cu corpul lui Darrin - am smuls altarul si l-am aruncat in perete, unde se afla Kurt.
Acesta se feri si sari rapid la Kiro, care il primi cu un pumn de iubire in plina figura. Langa mine aparu un alt vampir, inalt si cu piele maslinie. Deci asta e idiotul care m-a transformat. Sar pe el si incepem sa ne batem, mai ceva ca turbatii, folosindu-ne de puteri. Ala arunca in mine cu bombe cu acid sulfuric, dar eu ii plateam inapoi inghetand sau topind, unde statea el. Asa a ajuns podeaua incaperi sa luceasca a gheata - Kurt aluneca, iar Kiro profita de acest lucru pentru ai taia gatul si ai zbura de pe umeri capul, baschet cu capul - iar tavanul era tot topit. Oponentul meu lua in tarus si mi-l infipse in picior, dar eu am profitat de asta, muscandu-l de gat si bandu-i o parte din sange, apoi mi-am bagat mana in pieptul sau si am scots inima sa, zdrobind-o. Se prabusi la pamant murind, iar eu am picat, fiindca numai aveam putere sa mai scot tarusul din picior. Auzeam voci pe fundal, dar privirea mi se intuneca, iar eu am devenind incostient...
"Darrin, te iubesc si asteapta-ma ca vin la tine... Ingerul meu..."
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Nywa - 23-04-2011, 05:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.214 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.401 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.652 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)