Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#71
Capitolul 29


Stateam cu capul la Darrin pe piept, ascultand cu atentie inima sa fragila cum bate. Era de ajuns doar un glont, o lovitura, ca sa rupa firul vieti, sa faca sa inceteze inima sa mai bata. Acest gand ma innebunea sa stiu ca o sa-l pierd pentru totdeauna pe baiat. Ca nu o sa-i mai simt sarutarile fierbinti, ca nu o sa-i mai vad obraji inrosind, sa fie al meu...
Ii simteam cum degetele sale, ma mangaiau in par, relaxandu-ma. "El nu va fi cu tine o eternitate...", auzeam in urechi vocea lui Kiro, cum imi spunea cuvintele acestea. "Vreau sa iti arat ceva... Vino...", aud tot vocea lui ca o soapta, in cap. Ma ridic brusc de pe Darrin si ma duc la geam. Afara in frig, statea blondul, cu capison in cap si ochii sai luceau in intuneric, asteptandu-ma cuminte in zapada.
- Yu? Unde te duci? Ma intreba brunetul fiindca m-am indreptat spre intrare, cu o geaca de piele neagra pe mine.
- Ma duc sa vad ce vrea Kiro. Tu stai aici cumine. Da micuta mea panteruta neagra? Il intreb si ii dau un sarut din toata inima pe buze.
Aproba din cap si imi spuse sa am grija. Zambesc si ies afara. Ma indrep spre blond, dar acesta imi fac semn se il urmez si disparu in noapte. Oftez si ma iau dupa el. Alergam alaturi de fostul meu coleg de trupa, fara scot un cuvant. Dupa un timp, ne oprim la lacul, care l-am proiectat eu in aer, acum ceva timp.
- Buna Yu. Ce mai faci? Aud o alta voce cunoscuta.
Ma intorc si il vad pe Strify, cum statea cu o undita in lac si pe un butuc de lemn. Era tanar la fel ca mine si Kiro. Ma uit la chitarist, care imi facu cu ochiul, apoi ma uit in jurul meu, asteptand ca toata Cinema Bizarre sa rasara de nicaieri, ca morti-vi.
- Bine, banuiesc, ii raspund evaziv si cu neincredere.
- Vad ca a reusit Kiro, cu puterea sa mintala sa te aduca aici. Am vrut sa creez niste iluzi in jurul tau, dar mai suptila a fost a lui, imi spuse solistul, aruncand acul cu momeala mai departe.
- Ce vrei sa spui? Il intreb, privindu-l suspicios.
- Cel care te-a transformat, te vrea langa el, ca un catelus si pe noi, ca niste jucari. E furios si vrea sa il ucida pe baiat. Du-l departe de tine. Stai ascuns, un an, doi, trei sau cel mai frumos, ajuta-ne. Ajuta-ne sa il ucidem si poti sa stai cu pustiul cat vrei, imi spuse blondul, ridicandu-se si venind in fata mea. Pana maine gandeste-te, mai spuse, apoi pleca, impreuna cu Kiro.
M-am lasat sa pic pe spate in zapada si am oftat, privind cerul... ce sa fac?...

- Dar vreau sa raman cu tine, imi spuse iubitul meu pe un ton smiorcait, in timp ce ne aflam la aeroportul din Berlin.
- Stiu, dar trebuie sa il ucid pe idiotul asta, apoi ma intorc la tine, ii soptesc si il sarut pe buze si ii bag in buzunarul de la hanorac o cutiuta. Nu o deschide pana nu ajungi in avion, ii soptesc, apoi dupa ce il sarut, ma indrept spre lume.
Ies afara si il vad pe solist cum statea si privea pierdut cerul, cu ochelari pe ochi. Trec pe langa el si ma urma imediat. Am mers in tacere, spre marginea orasului, unde stiam ca se aflau niste depozite parasite. Se pareau ca cei doi pe acolo isi faceau veacul. Intram intr-un depozit de masini vechi si spre noi veni in fuga o pustoaica de cel mult cincisprezece ani, care sari solistului in brate, sarutandu-l lung pe buze. Ii privesc, ridicand o spranceana, facandu-ma sa ma intreb ce legatura are pustoaica muritoare cu solistul.
- Gabrielle, lasa-l sa respire si celalalt e Yu, spuse Kiro si am ramas usor uimit, de asemanarea dintre chitarist si fata.
Fata era blonda ca si el, dar in schimb avea ochii de un verde-aprins, ca smaraldele, dar in rest, aproape acelasi tresaturi ale fetei. Strify o ruga sa se duca in camera, sa ne lase putin singuri. Dupa ce muritoarea pleca, am izbucnit, reprosandu-le, ca pe mine ma sfatuiesc sa imi parasesc iubitul in cautare de cai verzi pe pereti, in schimb ce solistul si-o tragea ca disperatul cu o minora. Kiro incepu sa rada si imi spuse ca ea este nepoata lui si ca tatal - fratele sau cel mare - si mama fetei, au fost ucisi de niste criminali si el a luat-o sa o creasca, dar incurand o va duce la parinti sai, adica bunici fetei, dar are nevoie de solist, sa ii creeze o imagine de iluzie in ochii muritorilor de o persoana invarsta de patruzeci si ceva de ani.
Aprob automat din cap, apoi ne asezam la o masa, incepand sa facem planuri, dar auzim un tipat de la etaj.
- Gabby! Tipa Kiro si fugi sus, dar se intoarse rapid jos. Au luat-o! Au rapit-o! Striga si vru sa plece dupa ea, dar il opri solistul.
Aud cum imi suna telefonul si vad ca ma apela Hama. Ii raspund si aflu ca Chris a incercat din nou sa o ucida pe Thalia, dar l-a omorat ea, dar nu asta era important. Paolo a fost ucis de niste vampiri si Darrin rapiti de ei. Inchid mobilul si pornesc spre iesire.
- Daca vreti sa va salvati nepoata sau iubita, veniti cu mine. Mergem in Ciudat de Mexico, unde se afla aia, spun eu pe un ton marait, iesind pe usa, urmat de cei doi blonzi.
Daca acel idiot se va atinge fie si de un fir de par din capul lui Darrin, eu il rup bucatea cu bucatea....
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Nywa - 13-04-2011, 08:45 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.209 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.395 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.647 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)