Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#67
Capitolul 27


L-am dus in brate pana in camera, in timp ce ne sarutam. Am avut norocul sa nu ma lovesc de nimic, care sa faca aschiute. Intram in camera si il asez delicat pe pat, apoi ma pun langa el. Ii scot bluza si incep sa il sarut pe gat. Darrin isi dadu capul pe spate, scapand un oftat de placere. Il mangaiam usor pe patretelele sale, apoi am inceput sa il mangai intre picioare, intarandu-i membrul. Incep sa il sarut pe piept, rasfatandu-l peste masura. Il scap si de pantaloni si de boxeri. Incep sa ii incalzesc mandria cu mana, apoi il sarut pe buze, adancindu-ma usor in el. Brunetul scanteste usor, apoi se relaxeaza, fiindca am inceput sa il sarut pe piept si sa il mangai pe spate.
Am inceput sa fac miscari de du-te-vino, in timp ce il priveam gales in acei ochii minunati, care ii avea. Era atat de bine, sa ii simt trupul sau miscandu-se sub al meu, cum buzele sale apetisante imi soptea numele, cum sarutarile sale ma rasfatau pe mine. El era doar al meu! Al meu! Daca cineva ar fi indraznit sa se atinga de el, fie si cu un deget, voi avea grija sa numai prinda miezul noptii sau zorile. Eram o creatura egoista si apreciam acest lucru, fiindca egoismul si pofta pentru viata, m-a facut sa supravietuiesc timp de douazeci de ani, singur, pana acum...
Pe trupul sau s-a asternut un stat fin de transpiratie. Simt cum numai am mult si il patrund mai dur, eliberandu-ne amandoi deodata. Scot un geamat lung la eliberare, apoi ma pun langa brunet. Tragandu-l in bratele mele. Acesta imi dadu un sarut de "noapte buna" si adormi obosit. Cum nu puteam sa dorm, mi-am luat o carte ce o aveam pe noptiera si am inceput sa citesc din ea prin intuneric...

Cum rasari soarele, eu m-am ridicat cu grija din pat si m-am dus in baie, pentru a-mi face toaleta de dimineata. Mi-am tras pe mine o pereche de jeansi negri si un tricou, rosu cu negru. Dupa ce imi fac parul tepi si il prind la baza gatului cu elastic, cobor in bucatarie. Vreau sa ii pregatesc baiatului micul dejun, dar simt cum cineva ne urmarea. Ciudat. Ies pe veranda si miros aerul din jurul cabanei. Super... un alt vampir. Lasa ca stiu cum sa te prind, javra. Intru din nou in cabana, dar ies prin spate, ducandu-ma in padure. Vad cum o silueta mai mica de inaltime statea la panda dupa un copac, cu capisonul pus in cap. Era imbracat cam subtire, dar aceste haine, vor fi cele de inmormantare.
- Yu? Il aud pe Darrin cum iesi pe veranda imbracat cu boxeri si un maiou pe trup.
- I-ati adio sa il mai vezi pe batran, spuse vampirul si incepu sa mearga spre cabana.
- Pe cine faci tu batran sugativa? Il intreb, aparand dupa un copac, stang cu mainile in san si privindu-l atent in ochi.
Cand ma vazu, acesta se intoarse rapid si incepu sa alerge. Frate si eu speram sa vorbim, fara sa fiu supus la alergari, dar nu poti sa le ai pe toate. Am inceput sa il urmaresc prin padure. Il urmaream usor, fiindca corpul sau raspandea o usoara dara de menta, semn ca era mai tanar de douazeci de ani, transformarea. Probabil de aceea nu avea viteza asa mare. Deodata o lua la stanga, incercand sa isi piarda urma printre bolovani de acolo. Ranjesc usor, apoi ma urc repede in copac, incepand sa sar din copac in copac, ca si cand as fi in jocul ala video "Naruto". Il intrec pe vampir si aterizez in fata lui. Il apuc de gat si apoi il arunc in bolovani, distrugandu-i. Acesta ma ataca, dar i-am dat un pumn in stomac, apoi i-am bagat cealalta mana in pantec, cu ghearele, aproape sfasiindu-l. El imi dadu un genunchi intre picioare, facandu-ma sa ii dau drumul, apoi sa ii dau un dos de palma, de l-am expediat intr-un bolovan, facand gaura in el.
- Asculta aici progenitura afurisa ce esti! Nimeni nu imi da la "nuci" si mai scapa cu mecla intreaga! Marai la el, punandu-i un picior pe piept, tintuindu-l la pamant. I-a sa vedem cum iti topesc fata, mai spun ridicand mana dreapta, unde se afla sfera cu lumina soarelui.
Ii dau jos capisonul si raman uimit. Pe cel care l-am atacat, era nimeni altul decat Kiro in persoana. Arata exact ca acum cincisprezece ani. Ce dracu se petrece aici? Vedea si pe chipul sau, cum se citea aceeasi intrebare, care era si pe chipul meu. Imi iau piciorul de pe pieptul sau si ma dau in spate cativa pasi, in timp ce blondul se ridica de pe jos si isi sterse sangele de la gura si scuipa in zapada un molar, care ii l-am scos eu.
- Yu! Yu! Ma trezi din visare vocea iubitului meu, cum ma striga. Yu ce bine...
- Nu te apropia Darrin! Strig la baiat, care voria sa vina la mine.
- Vad ca ti-ai gasit o noua jucarie, prietene. Ia spune, stie ce esti? Se pare ca da, spuse cand ii vazu inca urmele de pe gatul baiatului, fiindca veni in spatele meu. Ai mai puso pe Hama sa ii modifice memoria sau poate vrei sa il omori tu...
- Ce vrei Kiro? Il intreb facand un pas spre el.
Acesta ridica din umeri si spuse ca venise doar sa ma salute si sa ma transforme, crezand ca inca sunt batran, dar in schimb a dat peste un vampir de zece ori mai periculos decat el. Imi dau ochii peste cap si ii spun, daca vrea sa vorbim, e invitat la cabana, dar sa stea departe de Darrin. Imi iau iubitul in brate si pornesc cu viteza prin padure, urmat foarte aproape de vechiul meu prieten. Ce dracu se intampla aici? Mai ramane sa aflu ca si ceilalti sunt vampiri si ca Shin e indragostit de Hama si Hama de el. Lumea chiar s-a intors cu fundul in sus...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Nywa - 06-04-2011, 09:53 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.222 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.407 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.657 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)