Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#62
Capitolul 25


- Hai, mai de trei ori, se ruga de mine Darrin, cand i-am spus sa mergem inapoi la cabana, ca avea nasul rosul si era ud pe geaca, de la bataia cu zapada.
- Bine. Ne mai dam de trei ori cu sania, spun eu, dandu-mi ochii peste cap.
Brunetul sari ca un copil mic, apoi imi da un mic sarut pe buze si alerga spre varful dealului, care era aproape de cabana. Il urmez fara nici o graba, ajugandu-l din urma si apuc si eu sfoara sanii si incep sa o trag alaturi de el. Imi zambi si apoi incepu sa imi povesteasca, cum el si niste colegi schimbara niste poezii celebre, incat profa de literatura, era sa faca cu inima. Incep sa rad amuzat, apoi intorc sania, urcandu-ma pe ea. Darrin se urca in fata, iar eu ma dau mai in spate. Ne luam avant si pana jos nu ne-am oprit. De fapt ne-am oprit jos, intr-un troian imens de zapada.
- Mergem direct la cabana, fiindca tu o sa-mi faci pleomonie, spun pe un ton usor sever si protector.
Baiatul aproba din cap, apoi i-am facut cu ochiul si i-am facut semn sa se urce pe sanie. Am pornit spre cabana, tragandu-l dupa mine pe sanie, fara nici o dificultate. Pana am ajuns, i-am povestit cum i-am facut o data asa numitul botez cu zapada lui Kiro, bagandu-i zapada in haine, pana si in boxeri i-a ajuns. I-am mai spus cum eu si Romeo ne-am dat cap in cap din greseala pe gheata, facandu-ne un cucui de zile mari, ca abia a trecut.
Cand am ajuns la cabana, l-am trimis sa se schimbe in haine uscate, cat timp faceam focul in sufragerie, apoi in bucatarie, fiindca vroiam sa imi rasfat putin iubitul, facandu-i un tort cu crema de ciocolata. Ma duc in bucatarie si incep sa imi pun pe masa tot ce imi trebuia pentru tort. In timp ce asteptam sa se coaca blatul, il aud pe scumpul meu cum cobora scarile, datorita mirosului de ciocolata topita ce se simtea pana la etaj.
- Mmm ce bine miroase, ce gatesti? Ma intreba, cand am scot blatul din cuptor si am inceput sa pun bananele taiate in jumatati pe el, dupa ce am pus putin sirop cu esenta de vanilie.
- Ceva bun, spun, punand crema si apoi frisca peste banane. Trebuia sa pun si rom, dar nu imi place, fiindca ia tot gustul si nu vreau sa te imbat, mai pun, cand am luat ciocolata de pe foc.
Turnam cu grija peste tort, apoi am luat cu degetul restul de ciocolata si i-am uns cu ea buzele apetisante ale lui Darrin. Imi trec limba peste ele, curatandu-le de ciocolata si apoi mi-o trecor in gura lui, dandu-i si lui sa guste ciocolata. Ma desprind din sarut, apoi pun frisca pe tort si apoi il ornamentez, dar diferit. Adica o capsuna, o cireasa si un bob de strugure si tot asa, pana am terminat de ornamentat. In mijloc scriu cu jeleuri verzi si usor acrisoare, "Pentru cel care mi-a furat inima". Cand il vazu, baiatul imi sari in brate, dandu-mi un sarut mare cat planeta. Dupa ce ne-am sarutat, am luat tortul, niste sucuri si am mers in sufragerie. Am dat drumul la LCD si eu am adus de sus colectia mea anitca sa spun asa de filme horror, printre care era toata colectia intreaga "A nightmare on Elm street", "Halloween" si "Child's play". Intr-un cuvant il aveam pe cenusa de Freddy Kruger, macelarul de Michael Meyer si papusa Barbie Chucky.
- La ce vrei sa ne uitam? Il intreb, in timp ce puneam pe doua farfuri, cate o felie de tort si in pahare cola.
- Asta. Pare interesant. "Bride of Chucky", imi citi titlul si eu am zambit usor.
Dam drumul la film si eu ma pun pe canapea, punandu-ma cu capul pe coapsele sale, in timp ce mancam felia de tort. Imi placea la nebunie de papusa aia nebuna ce ucidea ca disperata, dar nu prea ma impresiona. De ce? Fiindca in general filmele astea in care ucigasul pur si simplu isi ucide victima, te face sa intuiesti din timp ce urmeaza sa se intample. Deci in concluzie, nici Chucky, nici Jason, nici Michael si nici Hanibal nu se ridicau la nivelul lui Jigsaw din "Saw" toate partile, dar parca nici Jigsaw nu prea ma incanta. Puteam si eu sa imi rapesc victimile si sa le pun la diferite probe cu diferite mecanisme, pentru a se sinucide singuri si atunci unde mai era placerea. Stiam un singur ucigas de filme, ce imi placea la nebunie. Acela nu era nimeni altul decat... - aici ar trebui ca Shin sa bata tobele - Freddy Kruger in persoana. Tipului ii placea sa se joace cu victimile sale in somn, sa se distreze pe teama frici lor si apoi dupa ce s-a distrat cu ele, le ucide.
Tin minte, cand am vazut un film cu Freddy, aveam opt ani si noaptea l-am vizat pe Freddy. La inceput am crezut ca chiar o sa ma omoare, dar apoi m-am enervat si l-am facut pe el sa aibe un cosmar cu mine, incat el a ajus victima si eu ucigasul.
Filmul ia placut tare mult lui Darrin, mai ales ca eu ii mai dadeam cate un sarut pe buze. Dupa acest film, ne-am uitat la domnul Kruger, cum casapeste niste tineri, prin intrarea in visele lor si apoi, moarte directa. Darrin adormi pe canapea, incat l-am dus eu in camera, in brate, apoi l-am dezbracat, punandu-l in pat si invelindu-l ca pe un bebelus. Ma pun langa el, luandu-l in brate si ii dau un sarut pe buze, apoi incep sa il mangai pe par, facandu-l masaj in cap...

Bride of Chucky
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Nywa - 30-03-2011, 08:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.223 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.409 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.658 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)