Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#58
Multumit pt comms >:d<
next:

Capitolul 24


Am tresarit in momentul in care Hama a intrat peste noi, in sufragerie. Imi placea atat de tare cand imi canta Yu si ma mangaia, insa a venit vampiroaica cu iubita ei ironie care m-a facut sa ma rusinez.
Chitaristul s-a suparat vazand asta si a luat-o in primire pe fata, intepand-o cu vorbe ‘’ bune ‘’ care m-au facut sa rad cu lacrimi. Cand aceasta pleca, frumusetea de baiat de langa mine imi propuse sa mergem amandoi intr-un loc cu multa zapda.
Era ca si cum ar fi stiut ca eu sunt inebunit dupa zapda. De mic iubeam sa ma joc in zapada si acum el imi propusese sa mergem undeva cu zapada. Eram in culmea fericirii, insa mi-am adus aminte si de scoala, inca nu luasem vacanta si nu puteam lipsi. Yu insa a zis sa o dau dracu`, asa ca exact asta aveam sa fac .
Am urcat sa fac un dus, apoi am pregatit bagajele si am pornit spre avion, lasandu-i pe Hama si Paolo singuri singurei in casa. Pacat ca vampiroaica era lesbiana, ca ar fi facut un cuplu frumos.
Ne-am indreptat intr-un sfarsit spre avion, urmand sa mergem in Austria. Eram incantat de faptul ca plecam cu iubirea mea departe de Ciudad de Mexico si departe de probleme. Am ajuns si ne-am urcat in avion, asezadu-ne la locurile noastre. Yu isi puse capul pe umarul meu si inchise ochii, spunandu-mi s ail misc in momentul in care am ajuns. L-am sarutat de-a lungul drumului de mai multe ori, insa parea ca doarme, asa ca l-am lasat in pace.
Am ajuns intr-un sfarsit si l-am trezit pe frumosul chitarist acum blond si tuns scurt si am mers spre trenuri. A inceput sa rada de mine in momentul in care a aflat ca, in ciuda faptului ca faceam la scoala germane, nu stiam nimic, insa am trecut peste asta. Ne-am urcat in tren tinandu-ne de mana, in ciuda oamenilor care ne priveau curiosi, si am intrat intr-unul din compartimente. Am inceput sa fac poze pe fereastra, apoi l-am intrebat pe Yu daca el iese in poze si am facut o poza impreuna, saruntandu-ne, ceea ce m-a facut sa ma rosesc puternic.
Dupa un drum rapid am ajuns in Insburg, pornind mai apoi pe jos pe cararea inzapezita spre cabana unde aveam sa stam doar noi doi. Eram in culmea fericirii. Yu lumina drumul cu o minge de energie pentru a vedea pe unde merg.
Am ajuns intr-un sfarsit, iar chitaristul se duse sa faca focul. Am urcat nerabdator sus si m-am intins pe pat, dorind sa il astept, insa am adormit chircit acolo. L-am simtit pe Yu dupa putin timp, luandu-ma in brate si dezbracandu-ma de haine, apoi i-am simtit trupul langa al meu, insa nu aveam putere sa mai fac nimic. M-a saruta pe par, dupa care adormiram.

Spre dimineata m-am trezit. Eram singur in pat, dezvelit si doar in boxeri. Era o caldura sufocanta in camera. Pe noptiera de langa pat am gasit un bilet.
L-am desfacut si i-am vazut scrisul ingrijit al iubitului meu :
‘’ Sunt la vanatoare, iubitule ! Ma intorc pe la ora zece ! Te iubesc la nebunie !
Yu ‘’
Am zambit, sarutand scrisoarea de la el, apoi m-am imbracat intr-o pereche de blugi negrii taiati de-ai lui Yu si un maieu la sau, dupa care am iesit din camera si am mers sa pregatesc ceva de mancare. Timpul zbura destul de rapid. Putin peste ora zece am privit pe geam : Yu se afla in zapada, infofolit, chinuindu-se sa ridice un om e zapada inalt cam cat mine.
M-am imbracat rapid si mi-am luat manusile si caciulita, dupa care am iesit la iubitul meu. I-am sarit in spate exact cand se apleca sa faca un bulgare, infasurandu-mi picioarele in jurul taliei sale si mainile in jurul gatului si refuzam sa ii dau drumul. M-a prins de picioare, incepand sa alerge cu mine prin zapada si se impiedica la un moment dat, cazand cu mine in spate, proiectandu-ma o jumatate de metru in fata lui, pe burta.
Se ridica mai apoi, scuturandu-se, si ma ciupi usor de fund.
- Frumoasa pozitie ! spuse lipindu-se de trupul meu, calare pe mine.
M-am rasucit ajungand deasupra sa si l-am sarutat bland pe buzele-i dulci, apoi am luat o mana de zapada si i-am trantit-o in fata.
A inceput sa rada, dupa care eu m-am ridicat si am inceput sa alerg spre omul de zapada sis a il finisez. A aparut putin timp dupa mine,trantindu-mi zapada in cap, dupa care scuturandu-ma si sarutandu-ma.
Am continuat sa facem omul de zapada amandoi, gadilandu-ne si sarutandu-ne intr-una, apoi cand l-am terminat, am intrat in casa si am luat aparatul, facand poze amandoi. La un moment dat, vampirul ma apuca de barbie si isi strecura limba printre buzele mele, formand un sarut lung si facand poza in acelasi timp, dupa care continuand.
Am lasat omul de zapada in pace si am inceput sa ne batem cu bulgarii si mai apoi sa facem ingeri de zapada. La un moment dat s-a urcat deasupra mea si m-a mangaiat bland pe obraz. M-a tras in sus, fata in fata cu el, apoi mi-a soptit :
- Te iubesc din toata inima, Darrin !
Se simtea in vocea lui ca nu glumea. Mi-am pus mainile in jurul gatului sau si mi-am lipit buzele de ale sale, dupa care am soptit :
- Si eu te iubesc si te voi iubi mereu !
Eram sigur pe spusele mele, Yu reprezenta pentru mine tot ce avea eu mai scump. Il iubeam din toata inima mea.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 02:35 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.202 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.385 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.639 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)