Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#57
Capitolul 23


Il mangaiam tandru pe spate, in timp ce fredonam in surdina o melodie a formatiei Mandragora Scream.
- Frate, dar voi chiar sunteti disperati de futeala, o aud pe Hama, cum intra in sufragerie.
- Auzi muiere! Tu cu gagicile tale iti dai limbi din perete in perete, din mobila in mobila, incat trebuie sa ies mereu legat la ochi din camera si sa spun: "Nu ma uit, nu mai uit", ii zic ironic si usor iritat.
Bruneta se umfla ca o broasca, apoi se bosumfla si pleca din incapere. Imi dau ochii peste cap si ma ridic de pe canapea, intinzandu-ma, ca o felina, pocnindu-mi toate oasele din trup. Ma intorc spre baiat si ii zambesc amuzat.
- Ce spui sa mergem undeva cu multa zapada, numai noi doi, o saptamana intreaga, spun eu, luandu-l dupa umeri si dandu-i un sarut pe buze.
- Dar scoala? Ma intreba, cu regret in voce.
- Cei cu ea? Da-o drecu. Ai voie sa lipsesti o saptamana de la ea si daca porcul ala de director, comenteaza, are onoarea sa imi spuna in fata, asta daca are curaj.
Cand auzi, imi sarit in brate si ma saruta cu pasiune pe buze. Ne-am imbracat si ma ajuta sa imi fac bagajul meu, dar si al lui, fiindca avea o parte din haine la mine. Intr-o ora am fost gata cu bagajele, iar eu l-am trimis sa faca un dus, ca avea nevoie. Cand facea el un dus, eu am sunat la un vechi amic de al meu, pentru Austria, unde avea o cabana, ce ne o inchirea de fiecare data cand faceam cu amici mei Craciunul si Revelionul acolo. Dupa ce imi spuse ca in doua ore, pleaca avionul, mi-am facut parul blond si mi l-am taiat, sa nu am suprize.
Dupa ce se imbraca si brunetul, am mers la aeroport cu taxiul si acolo, nu am avut probleme sa ne urcam in avion, mai ales ca iubitul meu era deja major. Il las sa se aseze el la geam, fiindca mine imi cam venea rau in avion. Vampirilor nu prea le placea sa zboare cu avionul, fiindca ii facea sa se simte in imporabilitate, dar asta nu inseamna ca nu puteam calatori cu el. Cum m-am asezat pe scaun, mi-am lasat capul pe umarul baiatului, inchizand ochii si spunandu-i sa isi miste putin umarul cand am ajuns. Am inchis ochii, prefacandu-ma ca dorm, intrand intr-o stare de amorteala completa...
- Yu, scumpule am ajuns, aud vobea lui si deschid ochii, prefacandu-ma ca m-am trezit.
Coboram din avion in Viena, de unde vom lua trenul pana la Insburg, unde aveam o cabana, la marginea orasului, pe un deal. Cand iesim din aeroport, ne indreptam spre gara, unde am luat doua bilete pana la Insburg. Cand m-am intors la Darrin, el ma intreba ce scria pe tabela de afisaj, facandu-ma sa ridic o spranceana sceptic.
- Parca faceti germana, spun eu pe un ton amuzat.
- Da, dar eu nu stiu in gemana, decat sa salut, sa spun cum ma cheama si cati ani am, imi raspunse, rosind usor.
- Lasa. Scrie ca trenul ce ne va duce la Insburg, ajunge in cinci minute, spun, indreptandu-ne spre peronul unu.
Trenul sosi si ne-am dus la clasa intai a inter-sitiului. Am intrat intr-un compartiment si baiatul scoase aparatul foto si facu o poza pe geam. Ma intreba daca eu ma vad in poza si i-am spus sa incerce. Imi facu o poza si imi spuse zambind, ca ma vad. Il chem langa mine, ii iau aparatul foto, ridicandu-l la nivelul nostru, dar indreptat in fata. Il sarut pe Darrin si ne facem o poza, in timp ce ne sarutam. Dupa ce ne-am despartit, baiatul se facu rosu, ca geaca groasa ce o avea pe el. Chicotesc usor si privesc, cum treceam pe langa oraselele si dealurile, acoperite de lapovita. Incurand lapovita fusese inlocuita de o zapada alba si sclipitoare in lumina soarelui, de ma facu sa imi pun ochelari de soare pe ochii, ca ma durea ochii de la ea.
Pe la sase seara am ajuns in orasul dorit. Coboram din tren si eu iau in spate, rucsacul negru Safari, iar baiatul troilerul. Se parea ca in oras, deja cazuse zapada si acum inca mai ningea. M-am inchis la geaca, ca sa nu dau de banuit, ca nu imi este frig. Am pornit agale, pe jos spre capatul orasului, lasandu-l pe baiat sa admire frumusetile arhitecturale ale cladirilor, vitrinele magazinelor si bataia de zapada a copiilor. Inainte de a porni pe un drum de tara, inconjurat de brazi, nebatatorit, cu zapada pana la genunchi, am cuparat mancare pentru o saptamana. Am pornit din nou spre cabana, ca era la un kilometru distanta de oras, cu mine in frunte, croind drum prin zapada.
- Cand ajungem, fac focul si te asezi langa el, ii spun spre baiat, in timp ce tineam o mana intr-o parte.
Deasupra ei era o sfera galbena de energie, ce arunca lumina in jurul nostru, pentru ca iubitelul meu sa nu se impiedice, fiindca eu vedeam pe intuneric. Dupa putin timp ajungem la cabana si Darrin ramase masca sa vada un perete intreg din sticla. Urcam pe veranta, iar eu iau cheia de sub pres si deschid usa de la intrare, intrand intr-o sufragerie mare si luminoasa. Aprind becul si ii indic baiatului o scara de lemn lustruita ce ducea la etaj, iar el se avantura pe ea. Il urmez dupa ce am incuiat usa si i-am mai pus si zavor, ca sa fiu sigur, ca nu am musafiri nepoftiti. Las rucsacul pe un fotoliu din catifea si ma duc in garaj pentru a lua lemne sa fac focul.
Cand m-am intors, l-am gasit pe Darrin cum dormea chircit pe pat, imbracat. Zambesc usor, fac focul, apoi il dezbrac de haine, lasandu-l in boxeri si bagandu-l in pat. Aerul din camera se incalzi treptat, iar eu dupa ce am pus si ultimele lemne pe foc, m-am dezbracat si am intrat in pat, langa iubitelul meu scump, care se ghemui langa mine, ca o pisicuta, punandu-si capul pe pieptul meu, dar nu inainte de ai da un mic sarut. Surad si il sarut pe par, apoi imi intorc capul intr-o parte, uitandu-ma la luna plina ce se vedea prin fereastra...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Nywa - 23-03-2011, 06:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.201 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.381 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.638 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)