Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#52
Capitolul 21

Ii sarutam calm si pasional, in timp ce ii desfaceam lenes curelele de pe el, arucandu-le langa pat. Limba mea se freca, se mangaia si se atingea in cele mai perverse, pasionale si provocatoare moduri cu a sa. Degetele sale, imi apuca fermoarul de la geaca neagra de trening si mi-o deschise, apoi o dadu lent jos de pe mine, aruncand-o intre parte. Ii scot bluza toata plina de sange, apoi ii ling sangele de pe fata, curatandu-l de el. Il sarut din nou, in timp ce el incepu sa se joace cu curelusa ce o aveam la gat. Cobor cu buzele pe gatul sau, muscandu-i foarte delicat pielea sau sugandu-i-o, lasandu-i amprente rosiatice, peste care imi traceam limba. Scapa un mic suspin de placere, apoi apuca cu degetele maioul meu, tragandu-l in sus. Ma ridic in genunchi si il dau jos si apoi ne descaltam amandoi. Ma intind deasupra lui, bagandu-mi picioarele intre ale sale. Ii dau jos bluza si apoi incep din nou sa il sarut pe gat, coborand lent spre sfarcurile sale, intarite de la frigul din camera, dar incurand se va infierbanta peste masura. Ii apuc un sfarc in gura, incepand sa ma joc cu el, muscandu-l delicat, rotindu-l lent si sugandu-l atent. Darrin isi arcui spatele usor, lipindu-si bazinul de al meu si am putut simti, ca este cam in pantaloni. Ii aplic acelasi tratament si la celalalt sfarc. Cand vreau sa cobor cu sarutarile mai jos, brunetul ma apuca de curelusa si ma trase spre el.
Ma impinse intr-o parte si se urca deasupra mea, stand calare. Incepe sa ma sarute pe gat, in timp ce isi fataia fundul ala bombat si sexy pe barbatia mea, facand-o sa se intareasca. Imi arcuiesc spatele, lasa capul spate, scotand un suierat de placere, aratandu-mi colti mortali. Imi bag ghearele in cearceaf, rupandu-l, fiindca placerea era peste masura. Ma intorc deodata, urcandu-ma din nou deasupra lui Darrin. Trasez cu limba o linie umedea, pornind de pe partea dreapta a gatului, pana la coltului ochiului drept, al baiatului, apoi imi frec o data corpul de al sau, inainte de a incepe sa il sarut, pornind de la mijloc, in jos. Il scap de pantaloni si apoi ma scap de ai mei. Imi trec limba perves de-a lungul organului sau, inainte de ai da un pupic pe cap. Il pun sa se intoarca pe burta si sa stea "capra", pentru a nu-l durea asa de rau. Incep sa imi trec limba peste coloana sa, pana ajung la ceafa. Ma potrivesc, apoi intru incept in el, incercand sa nu ii provoc atat de multa durere. Brunetul scoase un scancet de durere, dandu-i lacrimile. Incep sa imi trec degetele peste mandria lui, incercand sa il fac sa se uite de durere. Incep sa imi misc foarte usor si incet soldul in miscari de du-te-vino. In curand gemetele de durere, fusesera inlocuite de cele de placere. Peste trupul sau, se asternu un strat subtire de transpiratie, incat in lumina obscura din camera, parea ca e acoperit cu mii si mii de diamante.
- Ahhh, am spus amandoi deodata, cand ne-am eliberat simultant.
Eu in el si el pe cearceaful cam rupt. Darrin se intinse instantaneu pe burta, gafaind de la efortul depus. M-am intins langa el, incepand sa il mangai pe spate si apoi sarutandu-l pe parul ud, de la transpiratie. Se intoarse cu fata spre mine si imi dadu un sarut pe buze, pe care l-am acceptat imediat.
- Yu, a fost o zi de nastere minunata, spunse el, zambindu-mi dragastos.
- Azi e ziua ta? La multi ani, spun eu, ramand usor uimit.
- Mersi. Oricum a fost cel mai tare cadou, care mi l-ai facut, imi mai spuse, apoi ma saruta pe buze, cu multa pasiune.
Am mai fi continuat, daca nu ar fi aparut in prag Hama, plina de sange din cap pana in picioare. Cand o vazu, Darrin isi spuse rapid mainile intre picioare, ascuzandu-si mandria de privirile fetei. Eu ridic o spranceana, intrebator, iar bruneta ne spuse ca politia e pe drum, fiindca unul dintre satanisti i-a anuntat, inainte ca ea sa ii atarne matele pe tavan. Rahat si cacat imputit! Ne ridicam repede de pe pat, ne imbracam si iesim cu toti la gura minei. Ii spun Hamei sa il ia pe Darrin si sa se duca sa se spele amandoi intr-un rau, sa nu adraga mirosul sangelui, alti vampiri.
Dupa ce au plecat ei, m-am intors spre intrare, am ridicat mana dreapta si in ea se cree o sfera de lumina galbena, ce se rotea in toate sensurile, scotand sunete de erupti de vulcan. Sfera se ridica pana la nivelul ochilor. Pocnesc din degete si sfera, zbura rapid in mina, apoi exploda, dand foc minei si topind corpurile, ne lasand nici o urma ca s-a petrecut ceva anormal acolo.
Pornesc dupa cei doi, oprindu-ma doar sa ma balacesc imbracat, intr-un rau din apropiere, apoi m-am dus la bar. Cand am intrat in el, Darrin imi sari in brate, dandu-mi un sarut mare, cat planeta Jupiter, acceptandu-l cu drag. Dupa ce ne-am desprins din sarut, vad ca purta un halat de baie, alb, pufos si moale, dar si gros, semn ca Hama il puse sa faca o baie.
- Te mai doare fundul? Il intreb, apucandu-l de el usor.
- Putin, imi raspunse, rosind puternic in obraji.
- Lasa ca trece, spun, zambindu-i protector si dragastos, apoi il sarut din nou.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Nywa - 16-03-2011, 04:23 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.220 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.401 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.652 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)