Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#47
Capitolul 19

Stateam intins pe patul Hamei, tinandu-l in brate pe baiat, in timp ce aveam ochii inchisi. Aud usa de la camera deschizandu-se apoi buzele vampiroaicei langa urechea mea.
- Mai galagiosi de atat nu puteatit sa fiti? Ma intreba ironic.
- Tu vorbesti? Fiindca tu esti de opt ori mai galagiasa decat noi doi, spun, deschizandu-mi ochii, apoi intorcandu-ma spre bruneta.
Aceasta isi dadu ochii peste cap si apoi, m-am cuibarit inapoi langa Darrin. Baiatul asta ma facu sa imi dau seama ca pot sa fiu din nou uman, chiar daca nu aratam deloc uman. Cea ce nu stia el sau poate stia, era ca vampiri sunt niste creaturi foarte egoiste, ce nu impart cu nimeni nimic. Eu m-am atasat atat de mult de brunet, incat am ajuns sa il iubesc cu adevarat, iar nipona sa il vada ca pe un frate mai mic. Dupa doua saptamani, mama lui a fost externata si Hama s-a oferit sa aibe grija de ea, lasandu-ma sa am eu grija de Darrin.
In fiecare zi il duceam si il aduceam de la scoala, mai ales dupa ce am auzit ca Chris a evadat din inchisoare. Baiatul nu se plangea defel ca eram protector cu el, fiindca il ajutam la teme si multe alte chesti.
- De Halloween ce facem? Ma intreba baiatul, in timp ce luam pranzul la el acasa.
- Nu stiu. Trebuie sa las niste bomboane pe la prieteni mei. De ce? Il intreb, privindu-l direct in ochi.
- Vroiam sa mergem la colindat...
- Merg eu, spuse Hama vesela.
Aprob din cap, apoi ii spun sa mergem sa ii cautam un costum de Halloween. Am iesit din apartament si am pornit spre un magazin de costume. Pana la magazin, Darrin imi povesti cum doua fete s-au luat la bataie pentru el. Cand am auzit, am ras putin si apoi l-am sarutat apasat pe buze, spunand ca el este doar al meu si nu il impart cu nimeni. Intram in magazin si el se repezi la un costum, ce semana exact cu cel al personajului principal din jocul video Assasin's Creed. Ma intreba daca ii va sta bine, iar eu ii spun sa il imbrace, ca astfel habar n-are cum ii va sta. Cat timp el proba costumul, eu ma uitam la un bat ce semana cu arma lui Aang din filmul "The last airbender".
- Cum imi sta? Ii aud glasul si ma intorc.
Raman usor uimit. Parca era o copie fidela a asasinului. Avea chiar si acel cutit de la mana, dar capisonul nu il avea in cap. Zambesc si ii spun ca ii sta mortal, apoi ii pun capisonul in cap.
- Un asasin niciodata nu isi dezvaluie identitatea numai daca trebuie, spun eu si ii dau un mic sarut pe buzele apetisante si moi.
Se inrosi usor, apoi se schimba si am mers cu costumul pana la casa, pentru al plati. Apoi am mers pana la piata de unde am cumparat un dovleac, pentru al opera si pe care il vor lua cu ei. Se spune ca dovleacul aparea pe muritori, in special pe copii de muscaturile vampirilor si a varcolacilor. Ajungem acasa si eu ma duc in bucataria de la apartamentul lui Darrin a face dovleacul, pentru al avea pregatit pentru maine. De fapt, copii plecau la colindat, din treizeci octombrie, toata noaptea si apoi toata ziua de treizeci si unu.
Pe la ora sase seara, la usa aparu Hama imbracata ca o belly dancer. Culoarea costumului ei era un fel de visiniu, cu galbeni si clopotei. Un sutien, ii tinea in frau sanii mari, naturali si talia era acoperita de o fusta, din satin, transparenta si peste esarfa aceea cu galbeni. Fusta era crapata pe ambele parti si in picioare, avea niste balerini arabesti, tot de aceeasi culoare ca si costumul. La incheieturile mainilor, avea niste blatari cu galbeni si clopotei, iar la gat o panglica visinie, cu doi galbeni. In ureche avea niste cercei din aur, ce balenganeau. Avea carare facuta pe mijloc si in frunte avea nu stiu ce bijuterie de pus pe cap, cum aveau indiencele in filmele alea de la Bollywood. Era machiata discret si parul era drept. Fluier usor si o apuc de mana, punand-o sa faca o piruieta, apoi ii spun sa isi miste usor soldul. Ea ranji si imi arata nu stiu ce miscare de belly dancer, incat ma facu sa ma intreb, daca mai are oase in burta.
- Hama, scumpo ce bine arati, spuse mama lui Darrin, venind in hol, intr-un scaun cu rotile.
- Multumesc doamna Thalia, dar si Darrin arata bine. El va fi gardianul meu, spuse bruneta, luandu-l pe baiat de brat.
- Ai grija de el ca ochii din cap, ii spun ei in japoneza, in timp ce ii dadeam dovleacul.
Aproba din cap si imi ura succes cu satanisti, la noapte la ora doisprezece. Dupa ce au plecat ei, am plecat si eu la bar, unde m-am schimbat tot in negru si apoi m-am urcat pe acoperis, asteptand ora doisprezece fix, pentru ai da exemplu lui Jason, Freddy si Chucky cum trebuie ucisi oameni....

Costumul lui Darrin
Costumul Hamei
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Nywa - 08-03-2011, 03:39 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.209 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.395 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.647 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)