Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#18
Multumim pentru comentarii hug


Capitolul 10


Nu imi venea sa cred ceea ce se intampla : eram in bratele idolului meu si ma sarutam cu el fara nicio jena. Eram in culmea fericirii, la fel si el, il simteam de parca ar fi fost o parte din mine, insa Yu intrerupse brusc sarutarile si asculta atent.
Incerc sa scot cateva cuvinte, sa il intreb ce era in neregula, insa ma intrerupse. Din partea cealalta a usii se auzeau strigate. Mama si tatal meu vitreg se certau din nou, probabil porcul era din nou beat. Il vad cateva secunde mai tarziu pe Yu mergand la geam si parca adulmecand aerul.
- Darrin asculta-ma cu atentie. Suna la ambulanta si politie, mama ta a fost injunghiata. Ai grija de tine! Apoi dispare. In acel moment am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare. Am auzit usa deschizandu-se si probabil Chris iesise. Am iesit si eu din camera mea si am mers in bucatarie. Mama zacea pe jos, intr-o balta de sange. Ma reped la telefon si sun salvarea, apoi politia. Receptionera ma asigura ca in cateva moment vor ajunge la adresa precizata, apoi am inchis si am sunat-o pe Annika, cea mai buna prietena a mamei din copilarie. Ii spun sa vina la spital, apoi inchid telefonul. Ma aplec deasupra mamei si o mangai usor, apoi o sarut pe frunte. Pulsul ii era aproape imperceptibil.
Lacrimile incep sa imi siroiasca pe obraji. Ce m-as fi facut fara ea ? Eram mort daca mama nu ar mai fi fost. Spre norocul meu, salvarea ajunge si ma urc cu mama si cativa paramedici in dubita alba, mirosind a pastile, apoi porni in goala spre spital.

Ajungem la spital putin mai tarziu si mama este dusa de urgenta in sala de operatii, doctorii spunand ca e in coma de gradul III. Eram inebunit de durere. Intr-un sfarsit aparu Annika si ma lua in brate. Ma saruta usor pe obraji si spuse :
- Va fi bine, nu-ti face griji. Oricat as fi vrut insa sa ii dau dreptate nu puteam. Coma de gradul trei insemna numai rau.
- Sper, soptesc plangand.
- Mirosi precum fratele meu, raspunse Annika zambind trist. Imi las capul pe umarul ei incepand sa plang. Imi era cu neputinta sa ma opresc.

Vad o tanara asistenta apropiindu-se de mine si Annika. O privesc fix in ochi si, dupa stralucirea acestora, imi dau seama ca e Hama.
- Poti veni cu mine, te rog ? mi se adresa binevoitor, dupa care, fara sa mai astepte raspuns, ma trase dupa ea.
Ma duse intr-o camera si acolo vad un doctor inalt si bine facut, imbracat in alb. Se intoarce cu fata la mine si, in ciuda faptului ca avea masca pe el, il recunosc : Yu. Se apropie incet de mine si ma curpinse in brate, apoi imi saruta bland buzele. Tremuram, oricat de tare as fi vrut sa ii raspund nu puteam, circumstantele nu imi permiteau. Ma asez pe un patut jos punandu-mi coatele pe genunchi si fixandu-mi chipul brazdat de lacrimi in palme.
Yu se apropie de mine si se lasa in genunchi in fata mea, sarutandu-ma bland.
- Gata, va fi bine, vei vedea ! imi spuse stergandu-mi lacrimile.
Am simtit pieptul cum mi se strange. ‘’ Va fi bine … ‘’ imi repetam intr-una in mintea mea, insa stiam ca era imposibil sa fie asa. Plangeam ca un copulas pe umarul lui Yu acum. Durerea ma ucidea.
- Ce ma voi face fara ea ?! intreb incercand sa ma stapanesc. Il apuc pe Yu de par si il trag spre mine, sarutandu-l pe buze, apoi soptesc : Adio !
Iau foarfeca de pe masuta dorind sa mi-o infig in inima, insa in acel moment Yu se ridica si foarfeca i se infige in umar. Ma asez in genunchi in fata lui plangand.
- Iarta-ma ! sopteam neincetat strangandu-mi trupul in brate. Il vad pe tanar ca se apleaca spre mine si ma ridica in pat, mangaindu-ma pe cap. Isi scoase foarfeca din maini si vad cum rana i se vindeca fara ca macar sa lase vreo urma, in afara de sangele ce izvorase de acolo.
Ma ridic de pe pat si ma intrept spre fereastra, plangand. Yu vine in spatele meu si ma apuca de talie, lipnidu-ma de trupul sau. Ma apuc cu mana stanga de barbie si imi trase capul spre el, lipindu-si buzele de ale mele si parcurgandu-le cu limba. Mi-am intredeschis involuntar buzele, lasandu-I sa ma sarute, fara insa ca eu sa ii raspund. Lacrimile imi curgeau incontinuu pe fata. Yu isi puse mana in parul meu , mangaindu-ma.
‘’ Daca n-ai fi tu… ‘’ imi spun incet punandu-mi mana de dupa gatul sau, cand, in momentul urmator, usa se deschise si o aud pe Annika exclamand :
- Darrin ! Yu se intoarse speriat si o privi fix in ochi, atunci ea sopti : Yu … Esti chiar tu ? Chiar … la fel ? ingana incet si eu m-am cutremurat.
De unde sa il stie Annika pe Yu ? femeia se apropie atunci de noi. Chitaristul ma strangea inca in bratele sale. Ea ma atinse cu mana pe obraz, mangaindu-ma incet pe mine, apoi pe el, dupa care i-am vazut trupul cazand la pamant.
Inainte de coliziune, tanarul o prinse in brate si o aseza pe pat. Se intoarse la mine si spuse :
- De unde o stii ? E sora mea…
- E prietena mamei din copilarie. Ea e femeia de care iti spuneam, rostesc inca plangand.
Dupa doua minute aparu si Hama si facu ochi mari cand o vazu pe Annika pe pat.
- Ce s-a intamplat ? intreba vampiroaica uimita apropiindu-se de mine. Isi aseza man ape obrazul meu si imi sterse lacrimile. Am tresarit usor.
‘’ Credeam ca nu ma simpatizezi … ‘’ spun incet, insa asta nu conta acum. Yu ma stranse de talie, apoi imi ceru un sarut pe care il primi aproape imediat.
Hama aduse putina apa si o mangaie pe Annika pe fata,dupa care aceasta isi reveni. Se ridica in sezut si ne privi pe mine si Yu cum stateam imbratisati si ne sarutam din cand in cand, apoi imi stergea lacrimile.
Yu incepu sa ii povesteascsa tot, lasand-o cu gura cascata. Intr-un final, cand incheie povestea, se apleca spre mine si imi cuprinse buzele buzele intr-un sarut bland, Annika ramand cu gura cascata. Probabil stia de orientarea sexuala a fratelui sau, dar nu si a mea. Nici macar nu eram pe invers, insa Yu ma fascina si ma mandream cu faptul ca idolul meu este si iubitul meu, sau cel putin asa credeam.
- Annika, daca tu ai lesinat dupa povestea asta, cred ca ceilalti ar face atac de cord ! spuse Yu razand si lipindu-si iar buzele de ale mele.
Femeia nu indrazni sa deschida gura, ci pastra tacerea, intrerupta uneori de saruturile vampirului pe buzele mele.
- Yu, sopti Hama, ar fi mai bine sa iesim.
Cei doi vampiri isi dezbracara hainele de doctori si iesiram cu totii din cabinetul micut, indreptandu-ne spre sala de asteptare.
Am inceput din nou sa plang. M-am asezat langa Annika, pe un scaun, Yu se aseza langa mine, luandu-mi mana in mana lui si strecurandu-si degeteleprintre degetele mele, iar Hama ne privea pe amandoi.
‘’ Ar putea fi mai mult decat o aventura … ‘’ isi spuse Annika in mintea sa.
Dupa doua ore de asteptare incontinua, un doctor aparu cu diagnosticul mamei :
- Doamna Thalia este stabila acuml, spuse incet, dar va ramane paralizata pe viata, apoi disparu.
Am simtit ca cerul a cazut peste mine. Am izbucnit in lacirmi, nu imi venea sa cred. Yu isi trecu o mana de dupa gatul meu si ma trase in bratele sale.
Ii soptesc numele usor la ureche, apoi imi afund capul in parul sau parfumat, plangand.
‘’ Ce ma voi face eu acum ? ‘’
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Beatrix LaVey - 22-01-2011, 01:29 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.212 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.399 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.651 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)