Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#10
Habar n-am cum, dar si eu lasasem un comment lung la fic dupa DeDal (al doilea capitol). Unde mortii lui este? Nu conteaza.
Poate ar lasa mai multa lume commentari daca macar ati scrie corect cuvinte banale.
Schimbati timpul + schimbi si personele, de la persoana I treci la a III. Fiti dragelor mai atenta ca nu toata lumea sta sa va scrie toate greselile.
Descriere ciciu. E plecata calare pe un cal aramaiu, nu altceva.
Aveti greseli: de lipsa treceri pe la orele de romana si cele de tastatura. Ce sa va pese. Scrieti doar ca sa primiti commentari, ce sa va mai pese si voua daca scrieti sau nu cuvinte ce ar putea emotiona un viitor cititor. De parca conteza.
Nu va exprimati bine in unele fraze. Repetati cuvinte. Figurile de stil lipsesc. Grabiti actiunea. Nu faceti sa para nimic special, sunt doar litere asezate anapoda cat sa formeze un capitol.
Si as mai crtica dar mi-e lene, va dati seama, ai dreptate, dar la cat de inestestetic arata aceast fic va da-ti seama ca e greu sa citesca cineva asa ceva + mai vreti si commenturi, scrieti ca sa va imbunatatiti maniera de a scrie sau a primi numai commenturi pupicureli cat sa va lingusesca si sa va faca sa primiti commentari? Nu raspundeti. Nici nu m-as obosi sa citesc vrun raspuns de la voi.

Orcium, Tokio Hotel chiar ar fii fost in voga. Sunt multi care le plac acest gen si chiar cred ca merita ascultat + de ceilalti, valeaa, basi, aia nu se numeste muzica, Selena Gomez, ca gluma buna.
Cred ca as mai critica pana maine acest fic din lipsa de ocupatie, dar va las acuma ca poate va distrug visele daca acest comment nu e o pupincureala pe care o vreti. : - J
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de yaoi maniac - 18-12-2010, 12:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.209 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.396 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.648 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)