Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#4
Capitolul mult asteptat si @DeDal Notorius vor fi cat de curand scene de tandreturi si peting pana la hentai-ul propriu-zis ^.^

Capitolul 3

Pe la cinci dimineata am binevoit sa ma intorc si eu acasa. Apar in fata barului si intru prin fata, fiindca la ora patru se golea barul si nu prea imi permiteam sa umblu pe strazi fara sa port ceva in cap si ochelari pe ochii, fiindca soarele cam irita pupila, care se facea verticala. Deschid usa si o vad pe Hama cu cara in spate un mort de biat, ajutata de Paolo, D.J.-ul. Saracul, era cam saracut cu duhul - ce puteam astepta de la un muritor - dar era foarte curios si foarte bun la miturile cu vampiri, varcolaci, elfi si chesti fabuloase. El nu se temea ca statea in aceeasi camera cu doi vampiri sau ca poate deveni mancarea noastra.
- Frate de cand nu a mai facut asta baie? Intreba Paolo, facandu-ma sa chicotesc usor.
- Nu stiu. Yu, tu ce crezi? Ma intreba nipona, disparand din vedere, cu vagabondul pe usa din spate, pentru a-l duce in gangul intre bar si blocul de locuinte, ca sa se trezeasca acolo.
- De cand a plouat ultima data, raspund ironic si iau pe umar doi betivi. Au facut probleme? Intreb curios, arucandu-i usor pe cei doi in pubela de gunoi, fiindca le puteam rupe oasele, chiar ucide, daca nu eram atent.
Satenul - Paolo - incepu sa imi povesteasca ca astia s-au imbatat cu rom si au adormit pe masa. Mda, tipic lor. Imi dau ochii peste cap si intru din nou in bar, inchizand usa. Ii multumesc barbatului ca a ajutat-o pe Hama cu aia si apoi am plecat sus, pentru a face un dus si sa ma schimb. Nu ca as transpira in haine, dar mirosul de nespalat si de sange, mi se impregnase in haine, pe care trebuia sa le spal de trei ori, ca sa scot mirosul. Intru in baia cu marmura, vana cu jacuzzy si dus cu hidro-masaj. Ma dezbrac, expunandu-mi muschi puternici, care se contractau la fiecare miscare, ce o faceam. Intru la dus si dau drumul la apa calda, care imi mangaia muschi, imi facea sa se prelinga machiajul de la ochi, sa mi se lipeasca parul de piele. Ar fi trebuit sa ma demachez inainte sa intru la dus, imi spun eu, vazand cum picura de pe barbia mea, fardul de pleoape. Ridic din umeri imi continui sendinta de relaxare in dus. Dupa vreo jumatate de ora ies de la dus, ma sterg cu prosopul, insistand la ochi mai mult, apoi ma duc despuiat pana in camera mea. Trec pe langa Hama, care nu imi arunca nici o privire plina de perversitate, cum ar fi facut-o fetele sau baieti, daca ma plimbam gol prin casa.
Deschid usa camerei mele si trag jaluzerele in geam, apoi aprind becul. Camera mea nu era cine stie ce. Avea pereti de un lila-deschis, cu un poster cu vechia mea formatie, Cinema Bizarre, semnata de toti, chiar si de mine. Imi era asa dor de colegi mei si totodata de prieteni mei cei mai buni, dar nu puteam sa ii vad, din pacate. Oftez si iau pe mine o pereche de boxeri negri, din dulapul dublu, cu o oglinda la o usa. Imi scot din el o pereche de blugi negri si o bluza-tricou, neagra cu manici rosi-sangeri, iar pe piept aveam steaua cu sase colturi. Inchid usa dulapului si privesc intr-un colt de langa fereastra, se afla cele doua chitari ale mele. Una normala si cealalta de bass cu tot cu amplificatoare. Dupa ce ma imbrac, imi usuc parul si cand vreau sa mi-l fac tepi, batu in usa cineva.
- Intra, spun eu, iar in camera intra Hama, imbracata cu o pereche de pantaloni de trenin negri si un hanorac albastru-inchis cu marsupiu.
- Hai sa mergem putin pe afara, spune ea, ducandu-se la oglinda de la dulap, uitandu-se daca si-a facut ca lumea cararea pe mijlocul capului, fiindca avea parul impletit.
- De ce nu, spun absent si imi pun in cap o sapca neagra, dar cu spatele in fata.
Imi pun pe ochi niste ochelari de soare, cu lentile de oglinda. Oricum nu prea avea sens sa ma mai machiez, de vreme ce era soare afara. Iesim din bar, prin spate, incui usa si apoi sarim gardul de sarma, pentru a nu intra vagabonzi pe acolo, fara nici o dificultate. Iesim in strada si bruneta, ma lua de brat, in timp ce isi puse pe ochi, ochelari ca ai mei, dar in varianta retro. Moda asta s-a cam dus mai bine de sasezeci de ani si ceva, dar daca ei ii place n-are decat sa ii poarte. Ne-am plimbat printr-un parc din apropiere, ne-am oprit la o terasa, unde ne-am luat doar asa sa nu parem suspecti, ne-am doua sticle de Cola si am pornit mai departe. Cola nu va muri niciodata, imi spun in gand, in timp ce luam o gura din bautura carbogazoasa, dulce si cu cofeina. Ca sa nu ne plictisim unul de celalalt, am inceput sa ne jucam un joc destul de copilaresc. Trebuia sa cantam niste refrene si sa ghicim cantecul si trupa. Asa reuseam sa imi amintesc de artisti din timpul meu, fosilele, cum spunea un pusti care l-am auzit in curtea unei scolii, intr-una dintre plimbarile mele solitare, de acum doua saptamani.
- Am I gonna live forever/ Said am I gonna live forever better make it now or never, imi canta ea refrenul facandu-ma sa zambesc trist.
- Mai are rost sa ma mai spun? O intreb sarcastic, intorcandu-mi capul spre ea.
- Stiu ca sti cine canta melodia, spuse vampiroaica, zambindu-i, mai degraba ranjind, aratandu-si dinti albi, cu canini ascutiti, ce deveneau tridimensionali, cand vroiam sa ne hranim.
Aprob din cap si apoi ne indreptam cu pasi lenti spre barul care se numea Bizarre forever. Intram pe unde am iesit si ma duc direct in camera mea, fiindca vroiam sa mai cant putin la chitara. Ma pun pe un scaun de bar ce il aveam in camera, pentru a sta jos, cand mai cantam pe la chitara si iau chitara-bass, care mi-o darui Kiro, inainte sa plec, cu semnatura lui si a celolalti prieteni ai mei, pe ea. O conectez la amplificatoare si incep sa cant Nightwish - Sahara. Stiam ca eram demotat rau de tot in materie de muzica, dar mai bine demodat si cu muzica de bun gust, decat la moda si cu muzica de prost gust. Se parea ca dupa ce Cinema Bizarre s-a dus, Tokyo Hotel a cunoscut cu adevarat succes care l-am avut noi ca trupa. Dupa Tokyo Hotel a urmat mataiata aia de Miley Cyrus, adormita de Demi Lovato si mormaita de Selena Gomez. Asa s-au pierdut trupe bune, cum ar fi Metalica, Rammstein, Sirenia, Within Temptation, T.a.T.u., Lacuna Coil, Skillet, The Rasmus, Nightwish, Evanescence si multi alti.
Pe la noua seara cand se deschidea barul, am tras jaluzerele sus si am stins becul, am deschis geamul sa intre aerul racoros al noptii si m-am pus sa cant la chitara mea, Forever or never, ca sa nu ma plictisesc. Vedeam foarte usor in intuneric, mai ales culorile de rosu, verde, violet, albastru si galben se atenuau si se combineau usor cu negru in umbre sau cu formele obiectelor.
- Ce cauti aici Darrin?! Aud o voce venind din curtea din spate.
Ma incrunt usor si pun chitara pe suport si ies cu capul pe geam, privind in intreriorul curti. Nimeni nu avea voie in interiorul curti in afara de mine, Hama si Paolo. In curte se aflau doi baieti ce bruscau un al treilea.
- Nu va intereseaza, spuse cel bruscat, facandu-ma sa zambesc usor.
Asa baiete, nu te lasa calcat in picioare, imi spun in gand, privind scena.
- Marco stiu eu de ce aici! A venit sa il spioneze pe batranul Yu! De vrei de la el? Sa ii fi menajeza? Sa il sterg la fund? Lasa-l in pace pe saracul om, ca s-a cam demodat de mult trupa, spuse unul dintre tipi.
Baiatul numit Darrin, se repezi la unul dintre ei si asa se incinse o lupta demna de privit, dar pacat ca nu e in curtea scolii. Saracul baiat ajunse batut tot si baieti au facut ceva ce eu nu as face niciodata lui cineva fara aparare. Au luat niste pungi de gunoi din plastic si le-au bagat pe cap, pentru al ucide, apoi i-am legat mainile si picioarele. Dupa ce ei plecara, sar repede pe geam si aterizez in curte, ma duc la baiat si rup punga de pe chip. Respira si asta era bine, dar era incostient. Asta nu era nimic. Il iau in brate si sar din nou cu el la geam si il asez pe patul meu, dupa ce ii rup legaturile fara nici o grija. Il descalt, apoi aduc din baie trusa de prim ajutor si incep sa am grija de el. Dupa ce l-am curatat de sange, l-am inverit si l-am lasat sa doarma in patul de o persoana, ce nu prea il foloseam, ca nu imi trebuia aproape niciodata odihna fizica. Ma pun pe scaun si incep sa cant din nou melodia care o cantam, inainte sa fiu intrerupt de baieti...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Nywa - 06-12-2010, 05:08 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.205 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.386 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.643 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)