Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care este cel mai penibil lucru pe care l-ai facut?

#1
Cred ca titlul spune totul. Care este cel mai josnic, penibil, rusinos etc. lucru pe care l-ai facut vreodata?
[Imagine: Hm757.png]





#2
Simplu...din reflex atunci cand m-am enervat pe un tip si eram asezata pe jos am vrut sa ii trag o palma,dar am nimerit dosul lui.A fost jenant.M-am simtit groaznic.Dar ma rog sa se invete minte sa nu-mi mai spuna "pepusa".Dupa ce am facut chestia asta am crezut ca o sa-mi jupoi pielea de pe maini deoarece mirosea groaznic.

#3
Eram cu gaşca şi ne dusesem toţi să luăm o fată de acasă, stătea la etajul 4. Şi ne-a prins tatăl ei că făceam gălăgie în scară şi am luat-o toţi la fugă, iar eu purtam teneşi. xD Ei fiind foarte alunecoşi am alunecat după ce am coborât primul etaj si am căzut pe burtă. Toţi au început să râdă, m-am simţit absolut penibil ._.'
My Fan Art thread 4 Please visit and comment :3 ->>> http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24185

#4
Coboram scariile si eu find ca intodeauna aeriana am cam uitat sa ma uit pe unde calc. Atunci ce sa vezi? Alunec pe o treapta iar pe celelalte le cobor cu fundul. Era sa imi sparg capul daca nu puneam mainile in fata ca sa ma opresc . Toata scoala era chiar in fata mea iar toti au inceput sa rada pana si prietena mea care ma insotise. A fost tare jenant. Insa , acum cand imi amintesc, rad cu multa pofta de stangacia mea.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
Heyz. Ah am o gramada de amintiri penibile si dureroase in acelasi timp. 1. (recent chiar) La Niji, m-am urcat pe scena (la concursul organizat de kyo) si ...am inceput sa vorbesc la microfon , ideea este ca de fiecare data cand urc pe scena nu primesc microfon, deci sunt obisnuita sa vorbesc tare si asa am facut si atunci, numai ca urlat + microfon + el langa boxa= dezastru. Asta a fost penibil. Se uita saracu' am la mine si nu stia ce sa zica: Ba , pleaca sau te omor sau Am surziiiit!!!
2.Atunci cand eram super suparata si fara sa vreau am tipat la un profesor. A fost penibil!!! Eram rosie ca gogosarul (bine ca respectivul era cam surd si nu prea sesizase)
[Imagine: wqymg0.jpg]

#6
ce interesanta e faza cu microfonul 24

ohhh, mie mi se intampla foaaarte des sa imi cedeze incheietura de la genunchi -_-"
e asa de penibil cand umblii si dintro data te prabusesti! altii cand se uita la tine au impresia ca te prabusesti fara motiv 24) mi se intampla asa des!

dar creeed ca cel mai penibil lucru care mi sa intamplat a fost(tot legat de asta):
eram cu grupul de copii de la niste activitati din care fac parte ca voluntara (eu organizez jocuri, arbitrez si asa mai departe) si eram in fata copiilor, liderul de echipa. la un moment dat cel care prezenta jocul m-a rugat sa fac demonstratia jocului, ceva gen "faceti ca Ali" iar eu ma pun pe pozitie si cand sa incep imi cedeaza incheietura de la un genunchi si ma prabusesc in fata tuturor 24 ce jenaaaant! toti copii si voluntarii au ras de mine!
[Imagine: 2r571mv.jpg]
Ali. xD

#7
(13-11-2010, 04:58 AM)Ali A scris: ce interesanta e faza cu microfonul 24

Stiu 21 de atunci, cred ca ma injura in fiecare zi 21 Mereu imi suna clopotelul fix in urechea dreapta :l
[Imagine: wqymg0.jpg]

#8
xDDDD da ce legatura are clopotelu cu microfonu ?? 21)
[Imagine: 2r571mv.jpg]
Ali. xD

#9
faza e ca atunci cand se suna eu sunt fix langa sonerie si toti imi zic: Ba, clar te injura Kyo! 21 astazi am surzit de tooot 21
[Imagine: wqymg0.jpg]

#10
Ee . . . sunt multe lucuri penibile. Acum mi - am amintit unul cand aveam cred ca vreo noua sau zece ani, poate mai mica. Era halloween si toti copii se costumase, iar sor-mea se gandeste sa ma faca vrajitoare si ma imbrac eu si urmeaza faza unde te urci pe scena si te prezinti. Eu m - am impiedicat de ultima treapta si cum eram ditamai matahala zici ca plonjam. M - am simtit atat de penibil. Toti radeau din sala iar so-rmea filmase astea, dar la filmare s-a auzit doar cum ceva se ciocneste si apoi rasete si palaria mea in cadru. Ce penibil! Dar totul a trecut. . . spre norocul meu.
[edit] Ehh... au fost unele lucruri destul de penibile... dar asta era acum un an, zici ca scapasem de la zoo. Eram cu Bling Bling/Dya/Yong Mir, logic, si ne plimbam cu rolele si atunci eram in starea acea de nebunie si am inceput sa arat unor mosi de pe bancute care se uitau la noi ca tipam si ne dadeam mari pe acolo, al treilea deget. Dea bea acum imi dau seama ca m-am facut si am facut-o de ras. Sau tot cu Bling Blingoaia aia, ne dadeam in leagane si era unul chiar langa noi pe o bancuta si de cate ori ziceam o prostie se uita spre mine. Si incep eu sa strig "Ascult Tokio Hotel!" si ala de acolo se uita spre mine apoi intoarce capul si eu ma enervez. Si tot acum imi dau seama ca am demonstrat din nou- ca inca nu pot sa ma maturizez.

Ehh... au fost lucruri si mai jenante si/sau penibile, insa acum toate trec pe langa mine.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Care este scopul existentei tale? aer_cu_plumb 27 19.399 27-10-2020, 01:14 AM
Ultimul răspuns: Katana
  Ce te-a facut astazi sa zambesti ? Ayuka 293 125.646 01-05-2013, 08:33 PM
Ultimul răspuns: Michee
  Tipul de user care va place Heratcher.21q 44 20.467 08-07-2012, 10:43 PM
Ultimul răspuns: Mykoto
  Realizari de care sunteti mandri Azazel 1 3.047 07-04-2012, 09:36 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Tipul de user care va displace Heratcher.21q 34 18.234 05-03-2012, 09:57 AM
Ultimul răspuns: Cersei


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)