Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Da o nota filmului / serialului.

#11
Oh his flaming sh*te balls!

Sunt o foarte mare impatimita a filmelor de razboi si se intampla ca 'Enemy at the gates' sa fie printre peliculele acestui gen pe care le-am savurat cel mai des. De nenumarate ori l-am privit pe Jude Law in rolul sniper-ului rus Vasily, ca important pion in batalia celor doua mari puteri, Rusia si Germania, pentru Stalingrad. Iar Rachel Weisz isi executa rolul la fel de bine ca in 'The fountain' desi 'Enemy at the Gates' ii este precedent. E tarziu, deci fara alte vorbe 10.

Next: Le fabuleux destin d'Amelie Poulain
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#12
Le fabuleux destin d'Amelie Poulain

Nu l'am vizionat de curând, nu pot spune că'mi amintesc fiecare detaliu, dar ştiu că mi'a plăcut.
E târziu, sper ca totuşi opinia mea să fie cât de cât decentâ până la urmă.
Idee filmului e originală, personajele sunt interesante, cel mai mult mi'au plăcut şiretricurile Ameliei. Chit că poate părea banal la început filmul e o capodoperă. Beautiful soundtrack. 10.

Next: La vita è bella sau Lost and Delirious .
La alegere.
Poate aşa va fi cineva interesat să posteze şi pe aici. :p






#13
Gee, dunno cum, dar am cautat ceva asemanator si nu-mi amintesc sa fi vazut...
Anyway, I'll go for La vita è bella:

N-am vazut filmul de foarte curand, cred ca undeva prin liceu, la o ora de istorie, insamajoritatea detaliilor mi le amintesc si acum. E tipul de film care te trece prin toate emotiile posibile, si gaseste un balans perfect pentru prezentarea unei imagini destul de delicata. Iti lasa un gust dulce amarui, si desi stii absolut for sure, ca ceea ce s-a intamplat deja nu o sa se schimbe, te astepti la un final fericit (putin peste media generala a filmului oricum).
Mi-a placut modul in care Benigni transforma comedia in curaj, incercand sa pacaleasca realitatea sa joace dupa propriile lui reguli.
As sound, nu-mi amintesc so aici nu ma pot lega de nimic.
So, in cocluzie I'd go for a 9 (just because I don't really remember being able to give 10 to many things.)

Next: Edward Scissorhands(1990) (sau pentru cei care, probabil, nu l-au vazut) The Tourist(2010)

Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#14
Edward Scissorhands - Nu l-am vazut , pacat.
The Tourist - Un film cu Angelina Jolie si Johnny Depp e un deliciu , dupa parerea mea. L-am vazut iarna asta in tabara , tin minte ca l-a adus un coleg. Si toate fetele ' Oh , Oh , Johnny Depp! ' Revenind. Sincer , mi-a placut , n-a fost rau deloc. Nici nu credeam ca Frank este defapt criminalul , adica fostul iubit al Elisei . La inceput ma gandeam ' Saracul om , se foloseste de el ' . Pe la mijlocul filmului stiam ca , cumva ei doi vor ramane impreuna , insa , e genul de film de la care nu stii niciodata la ce sa te astepti. Merita sa fie vazut.
Totusi , ii dau un 9 , 50 , pentru ca nu a fost un film de 10. Da , a fost un film bun - joaca niste actori geniali - dar nu mi-a intrat in minte ca unul extraordinar , pe care sa-l vizionezi incontinuu. Dupa parerea mea , filmele acelea chiar merita 10.

O serie de evenimente neasteptate sau Dragoste si alte dezastre.


[Imagine: iloveyouanimesign.png]


#15
Ash, dudettte, data viitoare pune'le în engleză, mie mi'e cam lene să tot googălesc. :p
Cum de primul n'am idee, cred...

Love and Other Disasters.

Eh, tocmai am văzut trailer'ul, se pare că l'am vizonat acum vreo 2-3 ani, sau cel puţin atât cred că a trrecut, Într'o sâmbătă/duminică pe acasă, random... Drăguţică ideea, funny pe alocuri, dar chiar nu excelează cu nimic. E bun de vizionat într'o seară înainte să dormi, dacă nu găseşti un film mai bun.

Brittany Murphy -> Nu'mi place ca actriţă, not at all şi evident, nici rolul interpretat în acest film nu m'a impresionat cu nimic. Cât despre Matthew Rhys, să zicem că mi'a plăcut mai mult personajul lui şi toată chestia cu ''homosexualitatea", quite funny.

Ow, da, parcă mi'a plăcut Paolo, ăăă.. Whatsoever.
7

Next: Watchmen

PS.Yeah, am schimbat iar. 10


#16
Acum te-am prins, hoato! Lasa ca stiu eu de ce ai schimbat-o...
Deci sa vedem...
Watchmen

Fiind intr-un adevarat frenzy al filmelor cu supereroi, surfing pe IMDb, am dat de el din greseala, si mi-am amintit de un prieten obsedat de Marvel care asteptase filmul asta cu sufletul la gura. Well, am zis ca, din moment ce sunt si eu intr-un Marvel moment, sa ii dau o sansa, avand in vedere si nota mult prea mare de pe IMDb. Okay, downloaded, and prepared in the player. Cand sa dau play, observ cu stupoare ca tine 162 de minute, aka 2 ore si 42 de minute. Insemna ca trebuie sa fie extrem de bun, pentru ceva cu o idee atat de interesanta sa fie totusi lungit la o asemenea durata. Dupa prima jumatate de ora deja ma dadeam cu capul de birou, incercand sa imi gasesc motivatia pentru a-l termina.

It sucked. E putin spus. Ideea bineinteles cliseu absolut, previzibila bineinteles, mult prea previzibila chiar si pentru cineva care nu citeste comic books, actorii- what they did, cannot, under any circumstances, be called acting. S-au miscat ca o trupa de amatori. Costumatia cred ca a fost singurul lucru cat de cat impresionant (daca se poate spune si asta), exceptandu-l pe Dr. Manhattan al carui wiener [scuzati expresia] s-a balanganit o buna parte din film (aka mare parte a filmului si-a petrecut-o gol). I didn't signed in for that.
Matthew Goode a fost singurul element care m-a incantat, pentru ca si-a jucat rolul cat de cat bine, si nu ma asteptam sa il vad ca personaj negativ...

Nota: 6. (cu o indulgenta supraumana)


Next: Thor
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#17
Briskly, dormi pe pres in seara asta! Eu doream sa comentez Thor, l-am vazut relativ recent si...meh ><

Girl Interrupted l-am vazut acum cativa ani, cand aveam alta mentalitate si pretuiam alte calitati, tocmai de aia mi-a si placut atat de mult. I think I always had a thing for hot-psyho-bitchy female characters, iar A.J interpreteaza admirabil rolul Lisei. Ce ar mai fi? Poveste si tipologii frumusele, soundtrack ok.
Am sa-i dau 10, sunt subiectiva pana la cer si inapoi ;P

Next: Sin City/Pi

#18
La finele filmului n-am mai regretat că m-ai semiobligat să mă uit la film.
A fost ok până la un moment dat, după a fost prea sf... Cum tipul ăla era mâncat de viu şi zâmbea, heh.Cel mai mult mi-a plăcut partea cu prostituatele.

Acum, că n-am prea avut ce să spun despre film, f*** my opinion, ştiu că ţi-a plăcut mult filmul.

Next : Changeling.

edit : nota 7
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#19
Nu fac parte din grupul celor care consuma actori precum Angelina Jolie, din punctul meu de vedere calitatile ei in profesie sunt nule. De aceea nici filmul nu va primi mare stima din partea mea, indiferent de opinia celorlalte persoane. Nu sunt emotionata si ma lasa rece. Nota mea e 6.

Next: Precious, ca tot l-am vazut astazi.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#20
Precious. Tocmai l-am văzut. Nu prea e genul meu de film, dar totuşi şi-a lăsat 'amprenta' într-un fel sau altul. E mai mult un film psihologic. Erau drăguţe fazele când îşi imagina ea că e pe scenă sau că vorbesc fotografiile, tablourile... Nu prea am ce sa spun, a fost un film bunicel, dar nu mai mult. Nota mea e 6.

Următorul: The Shawshank Redemption.
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !





Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)