Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Da o nota filmului / serialului.

#7
Am văzut Remember me acum ceva vreme. Auzisem că este foarte plictisitor şi doar finalul este drăguţ, şi compensează pentru conţinutul filmului. Eram curioasă să văd despre ce e vorba şi nu aveam altceva de făcut, aşa că am văzut filmul. Spre marea mea surprindere, nu mi s-a părut atât de plictisitor; din contră, chiar mi-a plăcut. Poate că nu îl evaluez la adevărata valoare, nu pot spune asta cu certitudine, dar personal mi-a plăcut şi nu pot fi obiectivă în cazul de faţă.

Oricum, mi-a plăcut -într-un fel- şi cum a jucat Robert Pattinson ( cred că ăsta era numele ). Am interpretat rolul lui ca pe a unui psihopat, dintr-un punct de vedere sau altul, un personaj care avea probleme la nivelul capului, să zicem aşa, şi asta se reflecta în privirea lui şi în gesturile sale. Mi se părea că nu se putea controla, pur şi simplu. În fine, dacă acesta era rolul pe care trebuia să îl joace, atunci a fost foarte bine.

Acţiunea în sine, nu mi s-a părut plictisitoare. Au fost, într-adevăr, momente monotone. Dar asta era şi ideea, trebuia reflectată viaţa în adevărata ei paloare, lucrurile care se întâmplau pur şi simplu şi care, poate, nu aveau cine ştie ce importanţă. Ceea ce vreau să spun este că era necesară această monotonie pentru finalul filmului.

Finalul este, într-adevăr, superb. Nu mă aşteptam ca lucrurile să ia o astfel de întorsătură, dar mi-a plăcut. Şi este destul de apreciat finalul acestui film, din câte reviewuri am citit eu, deşi nu foarte multe but that's not the point. Are un final prea bun pentru conţinut, ar spune unii. Personal, mi-a plăcut întregul film şi prestaţia actorilor.
Îi dau un 9. Nu e chiar de 9 filmul, dar este o notă total subiectivă, având în vedere faptul că mi-a plăcut filmul destul de mult.

next: Say anything ( 1989 - with John Cusack, Ione Skye and James Mahoney )



Răspunsuri în acest subiect
Da o nota filmului / serialului. - de Teh - 16-10-2010, 09:52 AM
RE: Dă o notă filmului / serialului. - de Teh - 28-01-2011, 11:42 AM
RE: Da o nota filmului / serialului. - de Lia - 04-05-2012, 02:39 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)