Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Reguli monumentale

#1
Atentie, nerespectarea acestori reguli atrage dupa sine stergerea comentariilor, poate si warn daca dupa 5-6 avertismente se continua cu spamul.

God A scris:
1.
Nu postati desene create cu modelul de pe internet/alte surse in fata. Acest sub-forum este NUMAI pentru desene originale, va rog sa respectati acest lucru.
2. Sa nu aveti mai mult de un thread dedicat lucrarilor personale. Exceptia de la regula se aplica in cazul mangaurilor si webcomicurilor originale: atunci aveti voie sa creati cate un thread pentru fiecare poveste.
3. Cand criticati desenele unui user, fiti respectuosi. Si asta presupune ca stiti formula unei critici folositoare: impresie generala + greseli + corecturi + puncte bune = ??? = PROFIT. Asta ajuta respectiva persoana sa isi identifice punctele slabe si punctele forte mult mai bine decat un "wah frumos! pwp' sau un 'get a life'. Va rog sa faceti o critica mai lunga de 2 randuri. Daca nu va pricepeti, macar incercati sa va dati silinta.
4. Daca primiti o critica dura, nu incepeti o cearta. Invatati sa intelegeti ce a vrut sa spuna si ca scopul acelei persoane nu este de a va ponegri imaginea, ci de a va ajuta.
5. In cazul in care sunteti criticati, ca persoana, atunci luati legatura cu un moderator al sectiunii si nu faceti cearta in topic.

In concluzie, aceasta parte a forumului este dedicata celor care CHIAR pretuiesc originalitatea, gasesc placere in a farui ceva nou si unic si urasc copiile ieftine, adica tracingurile [care de altfel umplu toate sectiunile Fan Art ale forumurilor romanesti de profil manga si anime].

*Multumim!*




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)