Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Reguli generale FanFiction - NU originale

#1
Stiti cu totii care ati citit in topicul de regulament ca de la data de 2 mai 2009 sunt reguli noi.
REGULI

INFO: Dupa 2 [doua] luni de nepostare continuari, ficurile se vor inchide.

ATENTIE!!! Ficurile Naruto nu sunt originale

Pentru ficurile inspirate dintr-un anime/manga/filme/carti/trupe/etc:


ATENTIE!!! Ficurile Naruto sunt dintr-un anime.

1.Nu scrieti mai putin de 3 randuri complete, altfel, postul va fi sters automat.( Nu vreau spatiu intre randuri ca aia nu poti numi post. )

2.Nu sunt permise injuraturile la adresa staff-ului/membrilor/fic-urilor si nici in fic-uri nu sunt permise.

3.Nu este admis limbajul messenger si nu scrieti cu CAPS LOCK, pe internet se intelege ca tipati la persoana respectiva si suntem siguri ca nu vreti sa tipati .

4.NU faceti double-posting decat daca este vorba de o continuare la un fic sau de o explicatie la acesta.

5.Nu scrieti reply-uri sau fic-uri in mai multe culori. Nu utilizati culorile albastru/verde. Acele culori sunt utilizate de moderatorii acestei sectiuni.

6.Nu comparati fic-urile. Libertatea propriei alegeri. Mai bine va abtineti de a spune cat de frumos e un fic daca nu reusiti sa spuneti si de ce e frumos.

7.Nu lasati mai mult de 2 randuri libere intre frazele dintr-un post pentru ca arata inestetic. Practic, ne cam doare mana sa tot dam de scroll in jos si pe voi cred ca la fel.

8.Nu sunt permise mai mult de zece smile-uri intr-un post. Devine putin cam ciudat sa vezi 1000 de :X dar puteti pune :love: x 1000 de ori si este acelasi lucru. Smiley-urile nu mai merg incepand cu 1 Decembrie 2011[Imagine: new_animated.gif]

9.Nu veti critica autorul, ci continutul fic-ului. Nu vrem pe aici certuri, nu-i asa?

10.Fic-urile nu vor contine limbaj vulgar, scene +18, va cer sa puneti o limita ori la titlu ori in primul post.

11.Trebuie sa aveti disclaimer, altfel, un moderator va va aduce la cunostinta in topic ca nu aveti disclaimer. In 3 zile de la acea avertizare, topicul se va inchide pana veti posta in acest topic un link sau numele fic-ului si disclaimerul.

12.Nu plagiati actiunea care decurge in film/carte/etc. Nu cred ca vreti sa recititi ceva inspirat din altceva ci sa cititi o continuare sau sa cititi o poveste bazata pe aceleasi personaje, dar spusa diferit.[Imagine: new_animated.gif]


13.Userii nu se vor impotrivi modificarilor autorului aduse la adresa personajelor/actiunii din filmul/cartea sau cine mai stie din ce s-a inspirat. Si de aici ies multe certuri intre autor si cei ce dau un mesaj la fic. [Imagine: new_animated.gif]


14.Fic-urile din anime/manga se vor posta la sectiunea FanFiction cu precizarea inaintea ficului intre paranteze drepte dupa cum urmeaza: [nume anime] sau [nume anime yaoy/yuri/hentai][Imagine: new_animated.gif] Regula nu mai este valabila, ficurile se vor posta in sectiunea corespunzatoare.


15.Nu cersiti comenturi prin topicuri/profile [exista mesaje private pentru acest lucru] si nu amenintati ca, daca nu aveti x numar de posturi, nu mai postati continuarea. Scrieti pentru ca va place, nu pentru comentarii. Aveti voie sa anuntati prin profile ca ati pus capitole noi dar e de preferat sa o faceti prin mesaje private. [Imagine: new_animated.gif]


16.Nu scrieti ficuri/comentarii intregi boldate, inclinate, subliniate, in diferite fonturi. Scrisul default este destul de bun. Utilizati fonturile/boldatul/italicul/subliniatul atunci cand este nevoie[Imagine: new_animated.gif]



Moderatorii acestei sectiuni au dreptul de a modifica regulile.
Nu va convine ceva discutati cu noi chiar in acest topic, doar vorbiti-ne frumos.

Avertizarile:
-atunci cand plagiati veti primi automat o avertizare;
-atunci cand nu respectati un limbaj adecvat iar veti primi o avertizare


In caz ca sunt jignite persoane/topic-uri va rugam sa ne anuntati si vom lua masuri.
Orice plangere pe sectiunea de FanFiction va fi depusa prin pm mie. Faceti doar un click pe butonasul dragut pe care scrie Pm, din dreapta acestui post, completati un titlu si scrieti-va plangerea ^^.

#2
Si inca ceva, cand un moderator va avertizeaza, numai luati totul in joaca, daca credeti ca asa pareti mai interesanti, nu sunteti. Am avertizat cativa useri - nu o sa dau nume - si m-au intrebat "eu? cand? unde?". Ganditi-va ca atunci cand un moderator va avertizeaza, nu o face ca nu are ce face si mai ganditi-va si ca are dovezi in spatele lui si ca nu vine sa va bata la usa doar ca asa i-a zis Zana Fermecata in vis azi noapte ^^.
[Imagine: Jun0xCa.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Concurs - Proza - Original - Discutii generale Lia 49 29.426 30-11-2012, 03:35 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Explicatii SubSectiuni FanFiction Aly 1 4.293 06-08-2011, 10:59 AM
Ultimul răspuns: uselessHope
  Reguli generale - Sectiunea Originale Aly 3 6.328 22-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Nya.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)