Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intamplari neplacute

#1
Dupa cum spune si titlul, ce intamplari neplacute vi s-au intamplat de-a lungul anilor de scoala? Cum ar fi cazaturi sau chestii de genul.
In a saptea, anul trecut am cazut de muuuulte ori21 :
1.Intr-o zi stateam eu linestita la catedra si vorbeam cu Ionut, un coleg si vine Romeo, alias Piticul Porno21, si-mi trage scaunul. M-am trezit direct pe jos, nici nu-mi dadusem seama ce sa intamplat24.
2.Sau ma certam cu un baiat (ma rog, mai mult ma bateam), si eu desteapta ce cunt am ridicat piciorul sa-l lovesc la punctul "S", m-a apucat de picior si am cazut in mana. Si asa mi-m rupt prima oara mana.21)
Au mai fost multe dar am scris deja prea multSmile.
[Imagine: 4030611123_ba7807d59b.jpg]

Mintea îmi spunea: "dormi". Dar şi mai profund, îmi spunea: "visează".
Mintea, am putea spune ca este o dictatoare tirana vesnic in razboi cu sufletul.
True blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24778

#2
"Candva, am fost si eu o frunza verde, si ce verde mai eram...Stateam mandru intr-un stejar inalt, sus pe un deal. Au trecut zilele ca saptamanile, saptamanile ca anii si ani ca deceniile. Puterile mele scadeau si culoarea imi palea, dar ma tineam bine de tot, acolo sus, in varful stejarului.
Dupa deal puteai vedea peisaje mirifice. O campie verde, plina cu flori colorate si un rau trecand prin ea. Dar timpul trecea si incet-incet campia se ingalbenise, florile se uscasera, chiar si raul cel susur secase.Copacii isi pierdeau frumoasa coroana ramanand lipsiti de haina in bataia vantului taios.Stejarul meu isi pierdea si el frunzele, fratii mei cazand unul cate unul, jos pe covorul galben-aramiu de frunze deja moarte si secate de viata.
Usor, asa, eu ramasesem singur in varful acelui copac candva falnic si verde, clatinandu-ma in vantul care batea din ce in ce mai tare. Ploi aprige ma lovisera si nu mai aveam mult, aveam sa fiu dus, poate de o adiere slaba, departe.
Intr-o zi cu soare, priveam cerul plin de stoluri de pasari plecand si, vedeam cum nori negri se abat asupra campiei. Nori negri ca de plumb, adapostind parca in ei un mostru nemilos si crud.
Vantul a inceput sa bata, mai tare decat pana acum, clatinand copacii, si m-a luat. M-am desprins si am plutit prin aer. Adio copac drag! Adio viata! "
[Imagine: 4030611123_ba7807d59b.jpg]

Mintea îmi spunea: "dormi". Dar şi mai profund, îmi spunea: "visează".
Mintea, am putea spune ca este o dictatoare tirana vesnic in razboi cu sufletul.
True blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24778

#3
Buna!Nu prea ai comenturi din cate vad 2.Mi sau intamplat si mie destuule intamplari neplacute.21intr-un an mi-am parlit uniforma la soba de la scoala .Odata eram sa intru in profesorul de fizica . Anul trecut am aruncat cu mingea de oina spre domna profesoara de sport.Din greseala 21.Anul acesta am alunecat pe scarile de la intrare in scoala .Si in pe gresia de pe hol.Bun ca nu mi-am rupt ceva.Este o colega la mine in clasa ..care in a5a sia rupt mana ..in a6a un deget si acum anul acesta a7a piciorul..22saraca.Cam astea ar fi .Pa pa ..
● ● Iubesc si voi fi iubita ● ● Imi voi dorii ● ● Voi castiga si voi pierde● ● Voi visa si visele ajung realitate● ● Imi iubesc prietenii ● ●
:love:
● ●Unde e Momo?:blink:
● ●Snowy and Love_neji_Forever .. Me too 71● ●
:bye:
[Imagine: ajvtw3.png]

#4
Întâmplări neplăcute ?
Ohh câte nu au fost. Am fost atât de fraieră odată >.<. Mă certam cu o colegă pe un băiat pe nume ' Alex '. Ţin minte bine, coboram scările şi eu ţipam: ,, Alex e al meu ~ Clar !? ", ea riposta evident şi ne auzea toată şcoala -.-. Acel Alex era pe jos de râs, îl durea în cot de noi două, dar îi plăcea că avea fane, vezi doamne.

A mai fost o fază super nasoală pentru mine evident -.-. Fostul meu prieten a venit la şcoală să se ia de o fată care mă deranja constant şi îmi dăduse şi una. Şi a adus câţiva băieţi cu el, evident ce putea sta singur ? -.- O doamne.... Unul dintre cei care a venit cu el, a început să râdă când m-a văzut şi mi-a spus că el nu se bagă în conflicte pentru mine, el a venit să o apere pe aia şi dacă mă mai bag eu peste ce vrea ea să facă o încurc rău de tot =.=. M-am simţit penibil că s-a ajuns acolo şi nu doar de asta.

Ar mai fi câteva, dar sunt şi mai şi, prefer să nu le spun 9.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#5
Poi..cea mia nasoala intamplare a fost cand...
Am intrat pe usa cantini,m-am dezbracat si linistit m-am dus sa-mi iau mancarea cand mi-am pus tava pe masa am vrut sa-mi pun piper in bors...atunci capacul a cazut si piperul mi-a cazut in bors...cred ca toata cantina o ras de mn (in gandul meu eram asa de nervos de-mi venea sa rup un scaun)Zuppy08

#6
Intamplari neplacute?212121..iti zik una care a fost ce-a mai neplacuta....in a5-a
Mergeam noi cu doamna de Geo si Thegno la Paraul rece....in fine ajungem...toti alerga ca disperatii in colo si in coace.......pana la urma se duc ei pe un deal,iar eu am ramas singura cu prietenele mele.......sarim toate dar ramane una...sar inapoi.....o ajut sa sara si ea...soare si ea.....cand sa sar si eu aterizez in mlastina...eram tota murdara2121....daca m-ati fii vazut21...norok ca aveam haine de schimb la mn212121
[Imagine: 2gxo5c8.jpg]
I Love SasuSaku:X and:
-Mama4ei-kun :X
-Matusa:Sasuke ^^ Sakura xD
-Surorile:Ang. and Debby
-Verisoara:Haku Kiid

#7
Pai cred ca cea mai penibila ar fi atunci cand mergeam cu prietenele mele spre clasa de mate si am alunecat pe scari reusind sa dobor trei oameni si am aterizat pe cel mai dragut baiat din scoala care culmea, ma placea si eu il uram pentru ca se crede super-star si ce a fost mai rau este ca eram in fusta 20!
[Imagine: luv.jpg]
[Imagine: namehl.jpg]
Tokio Hotel <3

#8
1. Luni, am intrat la clasa de matematică şi stăteam pe un blat de lemn înalt, iar podeaua şi blatul se aflau cam la câţiva centimentrii distanţă. [ blatul ăla e ca o scenă defapt dar mică ] şi eu stăteam cu delefonul în mână şi îi tastam un mesaj lui Crăci [ Adeluşa ] şi când a venit profa am vrut să mă duc la locul meu cu spatele fără să îmi dau seama că eram pe blat şi am căzut pe spate şi m-am lovit la încheietura mâinii unde mi-a intrat brăţara [ noroc că nu o aveam pe aia cu ţepi ] şi binenţeles locul s-a învineţit un pic şi durea, dar mi-a trecut. Eram destul de aproape de calorifer deci puteam să îmi sparg şi capul.

2. M-am certat rău de tot cu fosta mea prietenă / colegă de bancă so nici până în ziua de azi după o lună nu ne mai vorbim, eu ei defapt şi mă rog asta s-a întâmplat acum ceva săptămâni.

3. Clasa mea e la parter şi asta îmi dă posibilitatea să sar cumva pe geam şi zidul mai are şi o mică porţiune unde poţi sta / sau mă rog aşa e modelul, dar în fine poţi pune piciorul şi să te ridici pe pervazul ferestrei. Stăteam cu telefonul în mână şi tastam un mesaj şi era să cad cu capul de asfalt bine că am scăpat telefonul şi am putut ateriza în mâini.

-

#9
Well , am trecut si eu pe aici . Pai asta s - a intamplat in timpul vacantei trecute ( cea de vara ) . Eram la ziua unei prietene si ne - am gasit noi sa jucam scaunele muzicale ( la petrecerea de 13 ani ) . Si eram eu in " finala " cu un baiat si mergem noi ce mergem pana se opreste muzica si fix cand dau sa ma asez cad pe jos pentru ca baiatul respectiv mi - a luat scaunul .

Au ras mult si bine de mine si ce era sa fac ? Am ras si eu pentru ca era prea amuzant .

#10
Eram pe colidor şi un coleg venea tocmai din celălalt capăt al holului fugind. Eu nici nu ştiam în ce direcţie să o iau, aşa că am rămas pe mijloc. Pff, ce căzătură frumoasă am tras. Am cazut în fund şi toţi de pe culoar au venit lângă mine: Eşti bine? Te-ai lovit? Plângi? Da` eu stăteam cu capul pe genunchi şi râdeam ca o tâmpită. Cei care mă cunoşteau ştiau ce minte bolnavă am, dar ceilalţi se uitau la mine ca la maşini străine. :]]

Mă `băteam` cu un bun coleg pentru un capac de pix şi dirigintele credea că ne îmbrăţişăm. =]]
[Imagine: 2z7exb6.png]
Tnx, Tox!<3

Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame

My fic: Hypnose; My drawings; My photos




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)