Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Roşul tău în seringa mea

#27
NOul capitol. dar postaţi frate comentarii că nu vă mănncă dracu :))



Capitolul 10.



Mă apropii de ea şi îi privesc ochii cum mai au puţin şi pică din orbite pe jos. Sper că nu. Se face mizerie, iar Mira nu suportă dezordinea prin cabinetele unde ea lucrează ca asistentă. Zice că îi dă o senziaţie foarte ciudată. Femeile astea. Apropo de femei, Giulia mă privea ca şi când aveam să o violez sau ceva de gnul, dar intenţia mea era cu totul alta.
- Dacă ai avea un frate mai deştept nu aş arăta în halul asta ! îi şoptesc la ureche, în timp ce nişte fire de păr îmi intră în raza vizuală. Are un miros de copil. Nu-i de mirare că e aşa naivă. Doamne Sfinte Hristoase Dumnezeule are vreo 23 de ani. Şi tocmai când părea să devină interesant lumina adevărului mă pocneşte în cap. E mai mică decât mine cu 7 ani, deşi e mai matură, însă pentru mine tot un copil pare. E aşa gingaşă şi dulce, iar eu nemernicul am călcat-o cu automobilul.
-Cum adică fratele meu e prost, sau ce ? timpanele mele mi-au sărit în aer. Mai rău decât naşterea precedentă când am furat biscuiţii din birou. Şi aducându - mi aminte de biscuiţi, mâine are programare mămica şi băieţelul acela. Tatăl cred că e mândru. Mi se pare că iar îmi vor da biscuiţi cu ciocolată. Nu i-am răspuns la întrebare aşa că am plecat din salon fără să mai zic nimic. Eram chemat în birou, iar la recepţie tanti aia asistentă îmi arunca priviri dubioase. Ştiu că aveam admiratoare, dar nici chiar aşa. Sunt ginecolog ce naiba. Mira m - a oprit la colţi şi mi-a povestit că o tanti dubioasă şi îngrijorată vroia să mă vadă. Oh Dumnezeule ! Dacă era una din disperatele de copile ale prietenelor mamei mele ei bine nu acceptam aşa ceva. Mama întrecuse orice măsură şi cum eu nu pot să mă gândesc la mama fără să-i aud vocea în următoarele secunde, aud în spatele meu paşi şi cineva cum mă îmbrăţişază.
-Iubitul lu ' mama ! Ce faci îngeraş ? mama ca de obicei îmi făcuse o vizita la spital. De fiecare dată când se întâmpla asta, asistentele erau aşa de încântate să o vadă.
-Mama, chiar nu am timp. Merg să văd o pacientă şi stăm de vorbă la cafenea.
Iar plec fără să mai îmi iau la revedere. Femeia aia chiar avea nevoie de mine. Intru în cabinet într-o ameţeală teribilă şi dau peste o fată cam în jurul vârstei Giuliei. Stătea pe pat şi privea fereastra întristată. Îşi pierduse odrasla sau ce ?
-Bună ziua domnişoară ! Numele meu este David Gheorghiu şi sunt ginecolog şi chirurg aici. Cu ce vă pot ajuta ?
Înghiţi în sec. Stai cucoană că nu sunt Satana. Mai cu relax că nu muşc. În cel mai rău caz îl iau pe amărâtul de Emi la bătaie. De ce aveam impresia că o cunosc ? Luă loc la birou şi scoase din poşeta neagră aceiaşi culoare ca şi a părului ei o foiţă cu parafa unui medic ginecolog, respectiv spitalul Traian. De ce aveam impresia că ceva era în neregulă ? trase adânc aer în piept şi îşi coase cu mâinile mici, tremurând buletinul. Mă uit şocat. Nu-mi venea să cred ce văd. deodată îmi venea să o pocnesc. Femeia asta nu era sănătoasă la cap dacă avea impresia că am să - i fac un avort se înşela amarnic. Nu aveam de gând să - mi stric reputaţia şi demnitatea ca să ucid cu sânge rece un copil care nici măcar nu avea forma unui embrion. Nici măcar neformat nu era şi dorea să - i curme viaţa. Păstrându - mi furia în mine o întreb.
-De ce vrei să - l omori ? Ştii că sunt miliarde de femei care îşi doresc o asemenea întâmplare şi doar 30 la sută din ele nu pot avea parte de un înger lângă ele ?
-Tatăl lui... nu ştie. Ne-am certat şi...
-Dacă tatăl copilului e un dobitoc, atunci dumneavoastră trebuie să fiţi puternică.
-Vreau ceva ! Păstraţi secretul. El lucrează în acest spital. E ginecolog.
Ridic din sprânceană şi simt că ceva e chiar putred la mijloc. Soţia lui Raul din câte îmi amintesc a născut parcă, deci categoric nu era nebuna lui, doar dacă nu... Ce prost am putut fi. Este iubita lui Emi. Şi acum totul se leagă. De ce el era aşa de tăcut, dezamăgit şi adâncit în gânduri. Din cauza asta...
-



Răspunsuri în acest subiect
Roşul tău în seringa mea - de Flash - 21-08-2010, 01:05 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Flash - 10-04-2011, 07:30 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Khonsu - 10-04-2011, 10:23 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Flash - 11-04-2011, 07:46 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Ymequa - 11-04-2011, 08:44 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Ash. - 11-04-2011, 09:17 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Khonsu - 13-04-2011, 04:50 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Flash - 18-12-2011, 08:53 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Flash - 02-01-2012, 11:16 PM
RE: Roşul tău în seringa mea - de Daria - 02-01-2012, 11:51 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)