Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ţigările şi adolescenţii

#37
Interesant subiectul 39
Nu am nimic cu cei care fumeaza, caci fumeaza pe banii lor si e viata lor, sanatatea lor :]] Nu e a mea, si degeaba dau eu lectii la oameni. Pana la urma fiecare ia propriile lor decizii si fiecare trebuie sa stie ce e rau si ce e bine. Nu sunt fumatoare, dar am incercat odata si n-am inteles nimic o.o Lumea spune ca e misto si cool sa fumezi, ca te relaxeaza, ca nu te ingrasi si tot felul de prostii de astea. Pana la urma, nervii mei care ii aveam atunci nu au disparut. Si deasemenea nu am simtit nimic, ceva care sa-mi placa. Sunt de parere ca tigarile sunt o risipa de banii. Eu una nu mi-as cumpara niciodata. Cu banii aia fac altceva. Cred ca un tembel care fumeaza 3 pachete pe zi, intr-o luna cheltuie la bani, bani cu care care si-ar putea lua un televizor. Dar pana la urma, fiecare face ce vrea. Eu am multi prieteni fumatori, pot spune ca stau in preajma lor atunci cand fumeaza si nu am nicio problema. Daca fumeaza, asta nu inseamna ca suntem diferiti si ca nu putem fi prieteni o.o Caci multi oameni nu-i suporta pe cei care fac acest lucru si nu vor sa aiba nici un contact cu ei. Mi se pare cel mai stupid lucru auzit vreodata ._.
Cel mai mult ii urasc pe copiii care fumeaza pentru a se da in spectacol in fata celorlalti. In weekend am fost intr-o excursie si mi-a cazut fata cand am vazut cum o fata asa foarte cuminte care nu intra in belele niciodata si-a aprins tigara si tragea din ea deparca era mare doamna. Sa nu mai spunem ca abia si-a aprins-o si tragea din ea ca naiba. Nici nu stia cu ce se mananca acest lucru. Ma mir ca nu a tusit pe acolo, cred ca s-a abtinut al naibii de mult xD Si cand am intrebat-o daca e prima data ea a inceput sa-mi spuna " A, nu, cum sa fie prima data? Fumez cam de un an". Pe naiba, cred ca un om care fumeaza de un an stie cum sa traga din tigara aia :]] De aceea urasc acest gen de copii cu 2 fete sa zic asa. Mi se par falsi si fara creier.

Mai bine sa nu fumezi si sa rada cei care fumeaza de tine, decat sa rada cei normali de fraierii care se cred cul si "stiu" sa fumeze.

Faza cu un om sanatos traieste mai mult decat un fumator...hmm...asa si asa. Fiecare cu parerea lui, eu sunt total indiferenta. Cunosc multi oameni in varsta, aproape 70 de ani si fumeaza, dar totusi se tin bine. Acum, desigur, este vorba si de organismul fiecaruia. Nu toti suntem la fel, fiecare reactioneaza intr-un fel. Cum este acel mos,deasemenea cunosc o persoana care la 18 ani, fumand pentru prima data,dupa sase tigari fumate a ajuns la spital cu nu stiu ce problema la plamani, trebuind sa se lase de acest lucru, caci nu ii era indicat. Putea oricand sa moara. Deasemnea... cati oameni nu mor chiar daca nu fumeaza? Unul moare din cauza tigarilor, altu' moare calcat de masina, sanatos tun.

In concluzie, sunt contra tigarilor atunci cand vine vorba de mine, dar nu am nicio problema cu persoanele care fac acest lucru. Totusi, mi-e mila de adolescentii care tusesc ca dracu' dupa aceea :]]
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !




Răspunsuri în acest subiect
Ţigările şi adolescenţii - de Flash - 03-08-2010, 03:58 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Teh - 03-08-2010, 04:33 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Lia - 06-08-2010, 01:27 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de She - 10-08-2010, 06:09 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de βεκi - 04-04-2011, 04:13 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Ada - 27-06-2011, 11:37 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Absinthion - 07-07-2011, 11:28 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Teh - 04-08-2011, 11:13 AM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Teh - 05-08-2011, 09:03 AM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Teh - 06-08-2011, 01:52 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)