Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

New World Order

#11
@candy_cane: demonstreaza-mi ca e cum spui tu; daca nu poti => ti-am demonstrat ca nu e cum spui tu.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#12
(11-11-2010, 12:24 AM)Kashim A scris: @candy_cane: demonstreaza-mi ca e cum spui tu; daca nu poti => ti-am demonstrat ca nu e cum spui tu.
Drop it.
Ce se afirma fara dovezi se infirma fara dovezi, plus, cei care se dau cu curul de pamant ca masoneria, reptilienii si draci din subsolul meu exista, ei trebuie sa aduca dovezi. Altfel e normal sa apara inceritudinea.
Printre altele, subiectele de genul asta nu prea pot fii demonstrate, tine doar de...perspicacitatea fiecaruia . (se aseamana cu subiectele pe existenta lui D-zeu.)
Do not speak unless you can improve the silence.

#13
Lol, cat de tare a fost faza asta 21 Un credul.. aaa, sustinator al conspiratiei teoriei sa ceara dovezi ca nu e asa cum spune el 21 Asta in timp ce ofera ca dovada un link de wikipedia 21

Mai, exista organizatii care ne conduc din umbra, dar nu e nici o conspiratie si nici un mare secret. Daca stai bine sa te gandesti putin, si ai si ceva cunostinte din diverse domenii, o sa poti observa ca marea majoritate a politicienilor sunt sustinuti sau sunt afiliati cu diverse grupuri de interese, care de fapt conduc tara.

Candy_cane a spus bine ce a spus, statul e cel care ne conduce. Iar statul e format din politicieni (plus functionari publici, si restul aparatului administrativ, dar aici vorbim strict de conducere, deci se ignora). Care politicieni ajung acolo doar daca au anumite resurse financiare, capabile sa suporte costul unei campanii de promovare.

Nu ma arunc acum in cine stie ce teorii complexe, dar ganditi-va doar la tot scandalul mediatic pe baza lui Vantu, Dinu Patriciu sau Voiculescu. S-a vorbit multa vreme de Crin Antonescu si s-a spus ca e finantat din umbra de Patriciu. Ori lucrul asta nu suna a cine stie ce conspiratie, ci e chiar credibil. Antonescu are nevoie de resurse monetare si media sa se faca auzit, Patriciu are nevoie de influenta in guvern, a win-win situation. Bun, si in aceste conditii, daca Antonescu va ajunge la putere, nu se va putea spune ca ajunge si cel din spatele sau?
Ma rog, exemplul in sine e destul de stupid pentru ca Romania e stupida. Dar daca aplicati conceptul la nivel international, o sa incepeti sa va dati seama de cum stau lucrurile de fapt. De exemplu, un rol foarte important in economia si politica americana il au marile companii producatoare de petrol. De ce? Pentru ca au bani si influenta.

Prostii din astea cu masoneria sau alte conspiratii infantile nu sunt decat praf in ochi, menite sa distraga atentia atentia de la adevaratele persoane care conduc, si care o fac destul de lejer pentru ca marea majoritate a paranoicilor sunt convinsi ca sunt masonii in spate si cauta dovezi pe wikipedia pentru a sustine acest lucru, in loc sa ia de exemplu o mare companie si sa se uite exact pe cine a sponsorizat, ce legi promulgate de cine au favorizat-o si asa mai departe.

#14
Eu cred ca masoneria a existat si ca a avut apogeul in secolul XIX, dar incetul cu incetul s-a stins. Sigur, mai exista masoni si in ziua de azi dar in principal masoneria reunea elitele din diferite domenii si, teoretic, la intrunirile lor discutau orice alte subiecte in afara de politica si religie. Yeah right, se cam stie ca ei au pus in miscare (in principal de la ei au pornit) revolutiile din 1848.
Acum nu mai are cum sa existe pentru ca, sa fim seriosi, pe vremea aia erau oameni pe care sa ii consideri "elita" unui anumit domeniu, oameni mult mai intelectuali. Nu spun ca toti de acum sunt niste prosti inculti. Nu, doar cei care ne conduc sunt asa. Si atunci, de ce n-am crede ca exista cineva care trage sforile si printre presedinti sau oamenii-sus pusi?

Si pentru ca titlul topicului este New World Order, si tot se vorbeste de aducerea unui singur conducator care sa gurneze toate statele.. voi ati vazut cum arata in ultima vreme mass-media? De data asta sunt absolut sigura despre ce vorbesc, si dupa ce am citit mai multe articole de pe Vigilant Citizen mi-am deschis mai bine ochii. Stiu ca suna atat de aiurea si mai ales paranoic, dar poate chiar asta vor sa credem.
Exista anumite elemente ce se regasesc in toate videoclipurile cantaretilor celor mai populari (Lady Gaga si Rihanna in special - si nu, nu vreau sa discutam acum ca astea doua sunt niste sluts si ca se imbraca nu-stiu-cum. exista un simbolism in spatele acelor costume; Jay-Z, Kanye West, Beyonce, Madonna, Christina Aguilera etc.) Plus rolul pe care il joaca Disney cu toate acele mesaje subliminale.. tampeste copii inca de mici. Deci chiar nu cred ca in toate videoclipurile astea exista simboluri oculte, legate de religie, masonerie, Baphomet, mitologia egipteana, MK-ULTRA Programming (google it, it's really interesting AND sadistic. brr.) sunt puse acolo asaa, ca sa fie, de flori de mar. Nu toate sunt produse de aceeasi regizori si.. e kinda obvious ca de undeva de sus vin anumite ordine.

@Kashim: cand ne spui si noua parerea ta? (ziceai ceva prin primul post). chiar sunt curioasa sa aflu ce crezi si tu despre asta :]
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.

#15
@Flaw si under: ziceam doar ca exprimari de genul "demonstrati-mi ca nu am dreptate" sunt putin deplasate.

Si nu, nu cred toate prostiile, doar in ideea de grup/grupuri de interese care actioneaza discret urmarind un anumit scop.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)