Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Zero sau Kaname? Pe cine alegeti?
Zero Kiryuu!!
57.69%
15 57.69%
Kaname Kuran!
42.31%
11 42.31%
Total 26 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Zero Kiryuu VS. Kuran Kaname!!

#1
Poi, cum este primul topic la aceasta sectiune, hai sa va explic umpic cum sta treaba.
Numele subiectului meu este Zero Kiryuu VS. Kuran Kaname. Acesta este doar un exemplu. Este o sectiune pentru dezbateri. Se pot deschide la topicuri pana ramaneti paralizati cu degetul aratator pe mouse. Fiecare topic trebuie sa fie o confruntare intre Cutare si Cutare. In acest topic fiecare isi spune parerea, de ce il prefera pe Zero si nu-l place pe Kaname, sau invers. La fel si in celelalte topicuri care se vor deschide pe parcurs.

Eu sunt prima!
Poi, eu sunt cu Zero pana la moarte. Kuran ma exaspereaza. Nu pot sa il inghit de nici-o culoare. Cand il mai aud ca-i spune lui Zero: " Nu e pentru tine, o fac pentru Yuuki", mai bine imi legi un bolovan de gat si ma arunci in put. Bine ca e el mai marele Pure Blood! Ei, si? Care-i miracolu'? Zero nici nu s-a legat vreodata de el si nici nu i-a stat in cale. Pur si simplu nu pot sa-l inghit, nici pe el, nici pe mutra aia a lui prefacuta. Scuze sincere pentru fani, dar eu sa nu aud de el!!
Acum ca mi-am descarcat nervii pe personaju' lu' Kuran, astept cu nerabdare sa citesc si parerile voastre!
Zero Kiryuu VS. Kuran Kaname! Voi pe cine preferati?
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#2
Ei bine, ideea de Dezbatere a acestei secţiuni nu este una de VS. Cred că aţi înţeles greşit unii din voi. Bineînţeles, se acceptă şi genul de subiecte VS, dar nu acelea cu personaje anime or whatever. Ca să vă explic, acelea sunt destule. Există secţiuni pt. anumite animeuri, specifice, şi apoi pt. fiecare gen în parte. Plus că există şi secţiune de Anime/Manga în caz că nu s-ar găsi loc pt. dezbaterile gen VS din anime, acolo aţi putea găsi loc, nu?
Ceea ce vreau să spun este că această secţiune nu este specifică ANIME şi ar trebui evitate dezbaterile de genul Personajul X versus Personajul Y. Nu aici este locul lor.

Ca să vă spun în ce constă secţiunea Dezbateri, această secţiune, trebuie mai întâi să ştiţi că o dezbatere nu înseamnă neapărat o luptă vs. O dezbatere se poate realiza prin intermediul unei singure întrebări, şi cred că asta s-a observat. Aici noi discutăm diverse subiecte, ne spunem punctul de vedere, aducem argumente, ne împărţim opiniile. Nu stăm să facem o luptă între cutare şi cutare, ci vorbim. Asta înseamnă o dezbatere, nu neapărat o alegere a unei părţi şi o luptă vs. Ci o discuţie bazată pe multe argumente, logice de preferat, opinii bine bazate, şi aşa mai departe.

Topicul ăsta, după părerea mea, nu are ce căuta aici. Ar trebui pus în aceeaşi secţiune în care se află şi animeul Vampire Knight, din care fac parte cele două personaje. Sau, eventual dacă nu îşi găseşte loc acolo, la secţiunea Anime/ Manga.

ÅŸiiiii... moved !

#3
Ah Ichijou...a ce? Postul e despre depresivul de Zero si ingamfatul de Kana me(a)?
Nu prea mi-a placut Vampire Knight desi avea tot ce as adora la un anime: un pic de gotic, vampiri, bishounen, etc. Dar postul asta e despre astia doooi...-.-
Daca as trebui sa aleg neaparat, as alege Zero. Fiindca imi pare ca a fost mai chinuit decat Majestatea sa PurSange si pentru ca el se potriveste mai bine cu Yuuki(desi o detest...)
Asta la sentimente si la suflet. La bataie, l-as alege pe Kaname. Deoarece e "cool si silentios" si astia se bat bine, ne? Zuppy08
"Era foarte necajit/Bietul cer de ambra-albastra/Ca era indragostit/De marea verde/De marea albastra."
"La stapan demon, majordom demon."
"Fa ce vrei, toti piratii sunt liberi, esti un piraaat!"
"In lumea shinobi, cei care incalca regulile sunt ticalosi...dar cei care isi lasa prietenii in urma sunt chiar mai jos decat ticalosia."
"Suntem O.K. , O.K.! Sau suntem K.O.?"
"Intra in sufletul meu, monsieur. Nu o sa gasesti altceva decat intuneric."

"Life is a comedy for those who think, but a tragedy for those who feel."


[Imagine: 402222.jpg]
NINJA SEBASTIAN-SAMA! NIN NIN!:love:

[Imagine: 282638.jpg]
Da' nu te mai hlizli la mine ca stiu ca te iubesc...Zuppy02

http://static.zerochan.net/600/22/21/446072.jpg
Suzaku is glaring...manca-te-ar mama.



#4
Zero all the way!Ca si tine ~ neko still il detest pe Kaname.Mi se pare prea ingamfat,si ii se da prea multa atentie.In schimb Zero e un tip misterios,care m-a facut sa-l plac din primele episoade :perv:
Ii ador parul :X si ochii,pt ca stii,ochii mov nu sunt foarte populari.Vampire Knight a fost primul meu anime,iar Zero a fost primul personaj care mi-a placut xD.

P.s. Yuuki is an idiot b`cause she chose to stay with Kaname and become a vampire.
But nevermind,that means Zero is mine because she didn`t choose him xD.
[Imagine: girlsignature.png]

Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love,
And fill me with your poison.
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim,
Ready for abduction.
Boy, you're an alien,
Your touch is foreign
It's supernatural, extraterrestrial.


[Imagine: ilikemusicsignature2.png]
A painter paints pictures on canvas.
But musicians paint their pictures on silence. ~L. Stokowski



#5
kaname[Imagine: m015.gif]kaname[Imagine: m012.gif]kaname[Imagine: m055.gif]

Cand urmaresc un anime sau citesc o manga, ma atrage personajul mai misterios, iar in vampire knight kaname este acela.
zero nu are nimic misterios in el, secretul lui a fost aflat in primele 4 cap din manga, pe cand kaname este un personaj imprevizibil.

ps: de ce fanii lui zero nu se pot exprima fara sa-l jigneasca pe kaname? eu sunt un kaname fan, dar nu imi petrec timpul insultand celalalt chara. din cate am obs in acest topic, fanii lui zero si-au exprimat mai mult dezgustul pt kaname in loc sa-si exprime dragostea pt zero. sincera sa fiu, acest stil al zeki fans sa-si exprime dragostea pt zero is hilarious *se vorbeste mai mult despre kaname decat zero*[Imagine: m077.gif]
[Imagine: 486312-1.jpg]


#6
Sunt cu personajele seme, badass, latura intunecata etc. Il aleg pe Kaname. Imi placea de el dinainte, doar ca era... T____________T (ex: cand era el pe canapea si a tras-o pe Yuuki la el in brate -bine, defapt i-a oferit un loc si apoi a tras-o langa el *GYAA!*) Nu gasesc lucruri rele la el. E putin, dar doar putin asa cand "Eu sunt Sange Pur de Venetia si tu, Zero, nu esti!" Dar mi-a placut de Kaname de atunci (de cand urmaream Vampire Knight -sau poate dupa ce l-am vazut, acum nu mai sunt sigura cat de asa am fost dupa el acum... un an jumate?), desi cateodata inclinam spre Zero, insa un magnet ma tragea spre Kaname. Ceea ce a facut Zero la sfarsit a fost adorabil, desi "inca" nu cred ca a murit. 21 Si oricum, stiu cum e sa fi contra cuiva si sa il mascaresti in toate felurile, insa daca tot sunteti "PRO MEGA ULTRA PRO!" lui Zero de ce sa nu faceti plusuri si minusuri? Nu are minisuri? Bine. Dar Kaname are doar minusuri, nu? Bine. Zero, cinci plusuri, Kaname, cinci minusuri. Balanta. Buna idee, nu?
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
Mie sincer mi se pare foarte greu de ales, pentru ca amandoi sunt superbi. Initial mie îmi placea foarte mult de Zero. Era frumos si atitudinea aceea, de parca nu i-ar pasa de nimic, m-a atras din prima. Pe urma felul in care arata: parul acela superb, ochii mov hipnotizanti si chiar si acel tatuaj pe gat. Miau :3 Insa mi-am schimbat parerea dupa ce am avut un vis ciudat cu Kaname si am inceput sa-l vad cu alti ochi. Mie imi place calmul lui, e uimitor. Si este puternic si atat de grijuliu cu Yuki. Poate fi barbatul perfect, desi uneori era cam prea cu nasul pe sus. Uneori. Si pe urma am realizat ca de fapt, imi place cam prea mult de Kaname. Deci eu una sunt pentru Kaname, pentru ca mi se pare mai dulce si mai galant decat Zero. Si poate ca zambetul lui bland si parul ala au avut ceva de zis in decizia mea.
Oricumm-... Alegerea mea, dupa cam 6 luni de intrebat eul meu interior, este Kaname.
She's wiskey in a teacup.



#8
Votul meu merge la Zero, pt ca el e cat de cat ok, pe langa Kaname, care nu mi-a placut cam pe tot parcursul anime-ului.
La Zero totusi nu imi place faptul ca are o atitudine gen: "daca existenta mea raneste vreun fir de par de pe capul lui Yuki, e mai bine sa mor". Inteleg ca o iubeste, dar nici daca fuge din viata ei ca sa o protejeze nu o ajuta cu nimic. Uraste faptul ca e vampir, dar are vointa de a lupta cu chestia asta si incearca sa isi depaseasca starea, asta imi place la el. E loial celor la care tine si se gandeste la binele lor si mai ales la binele lui Yuki, nu are interese egoiste.
Kaname e foarte posesiv cu Yuki tot timpul si ar lega-o pe aia cu lanturi de el daca n-ar tine totusi umpic la ea, in momentele sale mai putin egoiste. E obsedat sa fie cel mai puternic vampir, ucide pt asta si are tot timpul un aer de superioritate, e intr-un fel nepasator cu cei loiali lui.
Amandoi au defecte si amandoi sunt intr-adevar frumosi, dar alegerea mea e Zero.
[Imagine: sig_reinoir.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)