Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pe cine alegi?

#11
L vs Ryuk - L , pentru ca la sfarsit , inainte ca el sa moara , a stiut ca Light e Kira dar nu l-a zis din prietenie . Mello vs Matsuda - Matsuda . Mello nu imi place deloc . Near vs Misa - Near pentru ca Misa e putin cam fraiera .
Next : Sachiko Yagami vs Souichiro Yagami XD ( sotie contra sot , confruntare intre parintii lui Light ^^ )
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#12
Souichiro Yagami, of course, tatal lui Light. In primul rand, maica-sa nici nu are un rol interesant sau de vreo mare semnificatie, sau seminificatie de vreun fel lol in anime si plus, este neinteresanta. Tipicul de femeie sotie a unui barbat inteligent, politist si cu prestigiu si mama a unui copil geniu, ha, nothing interesting. Not smart, not beautiful, not whatsoever special. I don't really think much about her, she's rather meaningless somehow. Hei, still, she gave birth to Light so thats what we should thank her for.

Trecand peste asta, mi-a placut intr-o oarecare masura de Yagami-san <3 he was kind of a good one sometimes. Nu vreau sa spun ca imi placea neaparat mentalitatea lui sau personalitatea, pentru ca era tipica, reactiona cum trebuia sa reactioneze si nu mi se parea far better than the others; era, oarecum, pe aceeasi lungime de unda. Dar a fost, oricum, interesant. Mi-a placut cand a luat initiativa sa fie si el inchis de-odata cu fiul sau pentru ca stia ca nu putea sa isi reprime sentimentele, sa nu vada problema aceasta ca una personala si sa nu intervina pentru fiul sau. Mi se pare un personaj cu un simt foarte dezvoltat al dreptatii si atunci cand stie ca ar putea intra subiectivitatea, ia masuri. that was quite interesting.

A jucat un rol destul de ok in anime si chiar daca nu pot spune ca il ador, he's ok. Nu mi-am centrat prea mult atentia asupra lui. Pentru mine el este inca unul, la fel ca si celelalte personaje din politie, de pe langa L, lol. Nothing so special about him regarding this, si totusi este un personaj inteligent si cu o oarecare tarie de caracter si un mare simt al dreptatii. So he's kind of cool sometimes ( a fost foarte tare cand i-a condus pe Light si Misa sa-i " omoare" - mi-a placut prestatia lui ).
Oh and I damn like him when he screams at Matsuda * laughs*

next: Touta Matsuda versus Ray Penber

#13
Hmm e greu de spus .Pe amandoi ii ador si imi e foarte greu sa aleg intre ei dar daca trebuie sa o fac il aleg pe L.De ce? Poi:
1.Il iubesc pe Light dar trebuie sa recunosc ca nu e intreg la minte,desi asta nu ma deranjeaza prea tare si imi place atitudinea sa rece si distanta fata de restul lumii dar L e incredibil.Din prima clipa cand l-a vazut pe Light, l-a considerat susupect si a dedus toate miscarile pe care Kire avea sa le faca.
2.Imi place la nebunie atitudinea lui L si mai ales pasiunea sa pentru mancare ,in special dulciurile
3.Am ramas fara argumente 21
Iar acum pe cine alegeti :
Ryuk sau Rem ?
[Imagine: geishao.jpg]

O.o'Destinul lucreaza prin amanunte'o.O



#14
O voi alege pe Rem. De ce? Ea nu este o maniaca cum cred eu sau poate mi se pare ca este Ryuk. Rem e mai dulce si o iubeste pe Misa, ar face orice pentru ea <33. + imi place mai mult cum arata Rem, decat Ryuk, si intr-un timp am fost innebunita dupa Rem ^.^ .

Mello vs. L
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

#15
Logic ca Mello, desi si L era destul de destept si...interesant. Amandoi au ceva cu dulciurile: Mello<3Ciocolata , L<3Orice. Dar eu tot zic ca Mello. Nu stiu de ce, pur si simplu imi place mai mult decat L 106 Poate pentru ca e cu Matt, iar cei doi fac cel mai super cuplu anime pe care l'am vazut vreodata.

Next: Soichiro Yagami vs. Teru Mikami
~Just Be Yourself; Don't Take Anyone's S***~

#16
O alegere grea...Pai imi plac amandoi. Totusi, L are un ceva aparte, e mai simpatic. Adora dulciurile la fel ca mine si e un foarte bun detectiv. Kira pe deoparte e foarte inteligent, dar s-a lasat prada puterii Death Note-ului. Probabil daca as fi avut si eu carnetu' as face tot asta, dar n-as ajunge asa departe ca el... Deci raman la L pentru ca e mai simpatic 10

next: Takada vs Misa
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#17
O sa il aleg pe Matsuda ca e simpatic desi m-a enervat rau de tot cand l-a impuscat pe Light. Imi placea cand facea cate o gafa 21. Mai destinea atmosfera. Aizawa m-a enervat rau din prima clipa. M-am speriat ca lumea cand l-am vazut. + ca m-a enervat cand tot sustinea ca Light e Kira si il ajuta pe Near. Nu ma acuzati, chiar imi place Kira ^^, desi nu as face ca el 10.


Yagami vs Light
[Imagine: EnvYQ.png]

#18
Aizawa sau Mogi
Mi se par foarte asemanatori... Aizawa imediat dupa ce a murai L l-a suspectat pe Light fiind Kira, air eu tin foarte mult la Light. Il aleg pe Mogi, desi, nici el nu e foarte departe de Aizawa... Nu stiu pe cine sa aleg, nu-l sufar pe niciunul... dar il aleg pe Mogi.

Next:
Takata vs Mikami

#19
Well...e TakaDa.
Pai...Takada a fost foarte usor manipulata de Light, s-a asemanat cu Misa si asta mi se pare cam...stupid. (scuzati.)
Si Mikami...de cand era mic si pana acum a vrut dreptate si a luptat in scopuri nobile, dar nu a facut mereu bine, iar la sfarsit a devenit cam nebun, mai ales ca il numea pe Light - Dumnezeu...
Sincer...nu imi place nici unul si nu as putea alege intre ei.

Naomi Misora v.s. Matt...
[Imagine: one_piece_quotes__luffy__quote_3__by_sky...5yul99.png]
Carpe Diem.

#20
Merg cu Naomi Misora. Am vazut seria acum vreo doi ani ultima data si din cate tin eu minte, tipa a fost angajata sub L, a lucrat la cazuri cu el. A reusit sa ajunga atat de aproape de Kira, mai aproape decat multe alte personaje. Faptul ca si-a pierdut iubirea, logodnicul, nu a impins-o la disperare, ci a facut-o sa fie hotarata, asa incat a pornit singura in cautarea lui Kira. Ca nu a reusit sa realizeze cine era, ca a fost pacalita, stiu asta. De asemenea stiu ca si Matt a jucat un rol important in anime, chiar daca a aparut doar cateva secunde. Dar cand te gandesti bine, a avut un rol important dupa cortina, impreuna cu Mello, tipul acela nesuferit, acel creepy Armin. Dar nu multi au fost peste intelectul lui Kira, deci nu o invinovatesc prea mult pentru ca a murit.

Next: Near vs Mello
[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)