Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Justin Bieber

#51
justin bieber e doar un cantaret care a reusit sa devina popular prin diferite mijloace si unora le-a placut...asa cum a fost si la altii...o-o nu stiu de ce unii vorbiti de el de parca ar fi dracul in persoana.defapt e un baiat naiv care e folosit pentru bani si curand o sa dispara, peste cativa ani nici n-o sa mai stiti cine e. are si el acum niste melodii bune de ascultat pentru cei carora le place genul ala de muzica si gata. e prea....slab ca sa ramana in muzica, dar unii oameni pur si simplu nu pot accepta ca nu sunt perfecti. cam asta e.
[Imagine: 72802840.png]
Merci Mimi ^^
[Imagine: 28940614.png]
"Imagine all the people
Living life in peace"
[Imagine: Shiny_La_by_SmilingMuffin.gif]
[spoiler]
so cool like
[Imagine: tumblr_lgw3mu5Ho51qatkou.gif]
[/spoiler]

#52
Am revenit, mai nou pe la mine prin clasa spun unele ca Justin Bieber este cu Selena Gomez, nici nu stiu daca este adevarat, sau daca este o minciuna scornita de ele ca sa le bage lumea in seama 106. Eu cred ca este o minciuna, dar am zis sa raspandesc acest zvn si aici o.o.

* biiiig spaaaam *
[Imagine: Jun0xCa.png]

#53
Dacă nu-l suportaţi de ce vorbiţi despre el?
Să fim serioşi, când îţi displace, ba chiar repugnă ceva, faci tot posibil să ignori sau ocoleşti acel lucru/subiect. Totuşi, nu e nimic greşit în a-ţi exprima părerea, dar când deja spui despre cineva că e naşpa, ori fake, sau mai ştiu eu cum, deja e aiurea; i mean... am înţeles frate că nu-ţi place, dar nu trebuie să judeci după aparenţe. Nimeni nu-l cunoaşte, nu prea înţeleg de ce credeţi fiecare căcăţel pe care-l auziţi în presă.

AÅŸa-zisele fane...
Nu sunt de judecat tipele astea, oricât de înnebunite ar fii ele după Justin Bieber; unele sunt de-a dreptul ridicole, dar e viaţa lor, nu văd de ce-am vorbi şi despre ele.

Justin Bieber
Nu sunt fană, nu-l ador sau idolatrizez, dar una-două melodii de-ale lui le ascult şi eu din când în când. Adevărat, are o voce cu "nuanţe" feminine, dar cât timp ritmul melodiei e plăcut şi versurile au o noimă melodia merită ascultată.
Şi mie mi se pare că e prea comercial, că s-a lansat aşa dintr-o dată, dar trec peste asta; nu locuiesc cu el, nu-l iubesc, nu-l iau de soţ, nimic de genul acesta, deci nu-mi pasă. xD

Părerea mea.

#54
Oh, my love *WTF?* Nu, Biber pentru mine e un maaaare copilaş enervant. Sincer, mă enervez doar când aud de el : )).
Ce-i drept, are voce, spre fericirea lui, dar oare cum va suna peste câţiva ani ? Altfel, asta e chiar sigur, şi poate că nu va mai fi iubit de atâta lume.
În orice caz, am ascultat o melodie sau două de-ale lui, şi mi-au plăcut, nah, aşa-şi-aşa, dar n-am devenit fană or smth. Nu, nu-l plac, nici nu sunt obsedată de el, cum sunt unele 29
Mă rog, Biber mereu pentru mine va ramane ca orice puşti de-abia ieşit pe piaţă, un . . . nimic cunoscut -.-" .

This is my opinion.
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#55
Astazi am intrat pe un site si am aflat ca Justin Bieber s-a tuns... chel 24... E un micut video..
"Inevitabilul s-a produs: mopul a fost ras de pe (faţa pământului) capul lui Justin Bieber!

Prezent în emisiunea Jimmy Kimmel Live, junele s-a lăsat “ras” în cap. Să se fi săturat de glumele proaste făcute pe seama părului său?

“Cred că fetele vor fi supărate, dar vor trece peste asta.”

Deci, fetelor, sunteţi supărate? O să vă treacă supărarea? Sau vă place de cheliosul JB?" --> n-am putut sa nu rad la faza asta 24

Acum nu stiu daca s-a tuns pe bune sau doar si-a pus o chelie falsa.. oricum ar fi, tot caraghios este 21 . Striga dupa atentie.. ce mai ..
Mi-e foameee!!!

#56
JUSTIN BIEBER E IDOLUL MEU!
Ii iubesc vocea, ritmul melodiilor, tema pe care o canta incontinuu.
Ii iubesc fiecare album daca are vreunul si... nici nu stiu ce as putea sa mai zic despre idolul meu. E mai tare decat Marilyn Manson si Freddie Mercury de o mie si una de ori.

1. In sfarsit a trecut febra Justin Bieber.
2. Melodiile lui sunt tampite.
3. Imi plac vocile mai groase si alte genuri de muzica, nu chestiile astea prea bune pentru urechile mele fragile.
Mdeterminated
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#57
Sincer eu nu il ascult , dar la cat de cunoscut e cred ca isi face foarte bine treaba. Nu pot sa spun ca il urasc , nu am de ce pentru ca nu il cunosc ca om in realitate , el doar nu se incadreaza in stilul meu de muzica.




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)