Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The gazette

#11
Geeee!Am dat din intamplare pe aici si trebuie sa mi dau cu parerea despre The Gazette.'Prima mea trupa visual kei' a fost 12012.Multi fani ziceau ca Wataru[vo] seamana cu Ruki asa ca am dat o melodie la intamplare[The invisible wall] si am ramas 0_0 ~Cum de aflu abea acum de trupa asta?~ Urmatoarele melodii pe care le am vazut au fost CaSSiS si Ruder.

Alte melodii ce mi mai plac :
Guren,Ito,Hyena,Agony,Burial Applicant,Taion,Chizuru,In the middle of chaos,Reila,Red,Shunsetsu no koro,Defective Tragedy,Sugar Pain,Calm envy,Saraba,Toguro,Linda,Nakigahara,Leech,FITB,Wakaremichi,Cockroach etc

Sunt geniali,originali si talentati.Nu pot spune ca am un favorit...Imi place mult Reita si aura lui misterioasa.La Aoi imi place ca are fata aia de dur dar e foarte de treaba.Uruha e foarte haios.Mereu ajunge pe jos in timpul concertelor iar cand aude de sake .... 21 .Kai e un dulce.Cand il vad zambind imi vine si mie sa zambesc.Ruki are acel ceva,nu stiu ce.E chiar atragator in ciuda inaltimii.E un mic copil pervers 24 dar are si momente in care pare foarte serios si ganditor.
[Imagine: tumblr_ljt9kkUjPo1qe6xr2.gif]

"An intellectual solve the problems,a genius avoid them"

#12
Este una din primele formații de j-rock pe care le-am ascultat.
Multă lume susține că melodiile lor au devenit din ce în ce mai conerciale. Mi-e mi se par încă foarte frumoase. Chiar dacă nu sunt un fan al muzicii prea "comericale" ca să zic așa îmi plac melodiile lor noi la fel de mult ca și cele mai vechi.

Preferatele mele sunt: Agony, Hyena, Regret, Calm Envy, Chizuru, People Error, Hakuri, The Invisible Wall, Leech, Erika, Guren, Dim Scene, Redm Shiver, Vortex, Reila, Cassis, Filth in the Beauty, Distress and Coma, Before I Decay, Taion, Pledge, Discharge, Voiceless Fear, Wakaremichi.

Ca și membru din formație care îmi place mai mult aș putea spune ca este Kai. Este pur și simplu adorabil. Toți ceilalți îmi plac foarte mult însă aș putea spune că, Kai este preferatul meu.
[center][Imagine: ax.png]

“The most important thing we learn at school is the fact that the most
important things can't be learned at school.”

[/center]

#13
Mi-am promis ca dau pe aici. Am aflat de ei cam de cand m-am inregistrat pe forum, acum 2 ani. Pe atunci era febra Gackt si toti userii purtau seturi cu el. M-am documentat putin, am gasit ceva muzica, mi-a placut si am continuat sa-l ascult. Am dat intamplator peste o imagine cu the GazettE si am crezut ca unul dintre membri ( oricare, pentru mine aratau la fel pe atunci ) e de fapt Gackt. Mi-am dat apoi seama ca nu e asa si am inceput sa ii plac. La momentul actual sunt trupa de j-rock pe care o ascult cel mai des.
Preferatul meu e fara indoiala Ruki. Ma deranjeaza sa vad ca majoritatea ii apreciaza mai mult pentru cum arata dar trebuie sa recunosc ca au dreptate, oarecum. Site-ul oficial pune la dispozitie sute de imagini, btw. 65
Un top 5 al melodiilor ar fi:
5. Shiawase na hibi
4. Regret
3. Shiver
2. Cassis
1. Guren
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#14
Tin minte ca aveam vreo 13 sau 14 ani cand am descoperit The GazettE. Initial, nu-mi placeau mai deloc melodiile japoneze (sa nu mai spun de cele coreene) pentru ca mi se pareau ciudate, mai ales cum pronuntau cuvintele. Dar apoi am vazut ca uneori imbinau versuri in japoneza cu versuri in engleza. Si mi-a placut apoi 21

The GazettE este prima trupa de j-rock pe care am ascultat-o ; am chiar si un favorit din trupa /laughs, acesta fiind Reita :3 Dunno, e basistul trupei, imi place bandajul de pe fata (il face sa para chiar tare).
Melodii preferate nu am multe, vreo 3 sau 4 care ma atrag foarte mult. Anume: Regret, Shiver, Chizuru etc.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)