Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love in a vicious circle [18+]

#5
Am venit cu nextul si Lovely Smiley, Deida este inca virgina. Stiu e socant dar na :D

Capitolul 3

- Si pentru maine trebuie sa imi faceti un desen cum vedeti voi infernul, spuse profesorul de pictura, la sfarsitul orei de pictura si ultima din orar.
Mi-am strans lucrurile si le-am indesat in rucsac, apoi mi-am luat skaterboard-ul de sub banca si am iesit afara din clasa. In fata mea era frumosul de Sasori - am aflat cum il cheama, cand a facut proful prezenta - si in spatele meu se afla idiotul de Pein cu o parasuta cu parul albastru, lung pana la fund, lasat liber. Abia asteptam sa ies in curte si pornesc pe placa pana acasa. Cand am ajuns in curte, m-am simtit eliberata de inchisoare. Soarele topi gheata, dar era asfaltul umed, cea ce era bine, pentru a aluneca mai repede. Pun skater-ul jos si pun un picior pe el si cu celalalt ma pregatesc sa imi fac vant si sa plec de aici, dar cineva ma striga pe nume, facandu-ma sa ma opresc. Imi intorc capul si il vad pe Naruto cum veni spre mine in fuga. Se opri in fata ea, respirand greu, tragandu-si sufletul parca ar fi alergat la maratonul de 10 ore de filme porno.
- Calmeaza-te, respira adanc si acum spune, ii zic eu la misto baiatului.
- Deida, la mine vin niste colegi de la mine din clasa si unul dintre ei, vine cu fratele sau mai mare. Ala poate sa stea cu tine, pana terminam proiectul? Ma intreba blondul, iar ochii sai se uitau la placa mea.
Am spus un "da" pe un ton indiferen si apoi i-am facut cu mana in semn de "eu m-am tirat de aici". Am pornit spre casa, foarte energica, parca as fi baut un RedBull - nu beau RedBull ci 7up!. Saream peste banci, mergeam la 45 de grade pe bordurile de metal si am facut un FlashJack - flicul pe fata si aterizarea pe skaterboard - si am ajuns acasa. Intru in casa si o vad pe mama cu vorbea la telefon in sufrageria eleganta si scria pe niste foi ceva. Cand ma vazu, imi facu semn sa merg spre ea. Intram pentru prima data in sufrageria gigantica, cu laminate de culoarea mieri pe jos, care straluceau de curate ce erau. Pereti erau albi si pe unul dintre ei se afla un LCD conectat la un home cinema. In fata LCD-ului se afla o canapea din piele alba, care era pazita de doua fotoli de aceeasi culoare si acelasi material, iar intre ele o masuta din sticla. Mai avea o bliblioteca plina cu carti si diferite tablouri, unele fiind de prost gust dupa mine.
Ma pun in fata mamei si ma pun turceste pe jos. Aceasta isi dadu ochii peste cap si se incrunta. Nu ma suporta sa ma vada pe jos. Inchise telefonul si ofta suparata, privindu-ma atent. Hopa... A aflat ca am scos-o in suturi pe tarfa de Ino din camera mea. Deci voi fi pedepsita vreo luna sa stau numai in camera mea si sa numai ies afara, exceptie - scoala. Draci! De ce nu pot sta in casa cand sunt pedepsita si sa nu merg la scoala? Ma rog. O vad cum se ridica de pe canapea si pasi elegant spre fereastra cu perdele albe. Mama purta pe ea o rochie neagra din satin si in picioare pantofi negri din lac cu toc-cui.
- De ce ai batut-o pe Ino fara motiv? Ma intreba, mai de graba tipa pe mine.
- M-a jicnit! Si sti foarte bine! Cine ma jicneste si-o incaseaza! Tip inapoi la ea, ridicandu-ma de pe jos.
- Deida, daca nu o suporti pe Ino, macar inghite-o... fa asta pentru mine..., continua pe un ton mai plangaret si avea lacrimi in ochi.
Gata! M-am saturat sa cedez in fata ei, cand dadea apa la soricei aia falsi. Era timpul sa scot atileria grea, chiar daca nu vroiam, dar numai suportam. Am tras aer adanc in piept si m-am calmat.
- Kushina - era pentru prima data, cand ii spuneam pe nume - m-am saturat ca tu sa te intalnesti ba cu unul, ba cu altul si sa vad cu iti traiesti viata. Exact. M-am saturat sa fiu doar spectator si tu in rolul principal. E timpul meu sa fiu in rolul principal si numai ma dadaci atat, ca am optsprezece ani si sunt majora. Sti ce nu te mai obosi sa ma pedepsesti ca stiu setinta deja. Doua saptamani in camera mea, mai spun si ii intorc spatele.
Am lasat-o sa planga si sa fie consolata de noul ei iubit. Imi tarasc picioarele pana la mansarda si cand ajung la usa, aud glasul lui Naruto de la parter, cum vorbea cu niste colegi de ai lui. Oftez resemnata si intru in camera mea. O sa am pe cap un idiot sau o idioata, care sa ma scoata si mai rau din tatane, ca nu a fost de ajuns mama. Imi arunc rucsacul pe jos si pun placa pe canapea. Imi desfac parul din coada si imi trec mana prin el si imi dau jos hanoracul jos. Ma pun la birou si imi pun o cordeluta neagra, simpla in par, dandu-mi bretonul pe spate. Imi conectez laptop-ul la internet si intru pe mess. Intre timp pun sa-mi cante Disturbed-Divide. Nu bine am intrat pe mess ca am primit un buzz cat mine de mare.

Ra mortal and orginal: Heya Bapsi.
Ra mortal and original: Cf? - kiss
Bapsi sexy skater: DeiDei!
Bapsi sexy skater: Bn! Pe mess
Bapsi sexy skater: u? E fain in Konoha?
Ra mortal and original: naspa... crying
Bapsi sexy skater: poi?
Ra mortsl and original: pai... am paruit-o pe sora mea vitrega mica, l-am vazut pe Pein si i-am futut una si m-am certat cu mama mea.
Bapsi sexy skater: Naspa. DeiDei yo ies, mai vb papa...

Bapsi sexy skater sing out.

Am privit cu lacrimi in ochi cum prietena mea cea mai buna, numai avea timp de mine. De ce dracului a trebuit sa ne mutam din Tokyo? Te urasc Kushina, te urasc!...
- E voie? Un glas cunoscut si totusi strain mie, imi gadila usor timpanul.
- Da! Strig mai tare decat era nevoie si imi sterg lacrimile de la ochi.
Usa se deschise usor si pe ea intra... Sasori?! Ce dracu cauta asta aici?... A trebuit un minut sa constientizez, ca sunt cu gura cascata. Am inchis-o si apoi l-am invitat sa ocupa un loc in spatiu. Roscatul se aseza langa pat, cat mai aproape de mine. Purta o geaca din blugi, de un albastru-inchis. Ii statea atat de bine pe trupul sau bine facut, incat in minte imi venea niste ganduri perverse. Ochii sai imi cercetau amanuntit si isi trecu usor si aproape nevizibil, limba peste buze, dar nu-mi scapa acest detaliu. Ce pervers mai e si asta, sa moara matreata mea din capul meu. Vazand ca il privesc foarte atent, imi zambi prietenos si cu caldura. I-am intors zambetul, dar al meu semana mai mult cu o instrambatura idioata.
- Si de unde vi? Ma intreba, incercand sa discute cu mine.
- Din Tokyo, spun cat pot eu sa ma prefac de plictisita.
- Si e fain in Tokyo?
- Da. Am piste pentru skaterboard si lumea nu se uita la tine ca la O.Z.N.-uri, cand te dai pe placa. Pot pune pariu ca se vorbeste in tot liceul ca l-am batut pe Pein Roberson, cel mai smecher din liceu?
- Pein?! Smecher din liceu? Ma intreba, ridicand o spranceana.
- Nu este smecher?
- Daca nu ar fi gemeni Uchiha, Pein si-o incasa chiar si de la tanta de gradinita. El este un rahat, dar este temut ca se invarte prin cercuri vicioase cu Yakuza, dar sunt doar zvonuri.
Timp de doua ore, eu si Sasori am luat fiecare coleg al meu in parte si l-am facut in toate felurile. Pe la ora opt seara, eu cu roscatul am ajuns la concluzia ca handicapsatul de Pein este o combinatie de dinozaur cu un porc si mai intra pe aici si un sconcs si o camila, iar fufa de Ino este rezultatul dintre un paun cu o gaina si o catea. Cand veni Naruto dupa el, eu i-am dat id-ul meu lui, DeiDei_Ra12. L-am condus pana la usa de la camera mea, cu inima cat un purice ca trebuie sa plece. Inainte sa iese, imi spuse ca s-a distrat minunat alaturi de mine si poate maine vin prin parc sa ma dau cu placa, e posibil sa ne intalnim si apoi ma pupa delicat pe frunte si iesi. Am inrosit toata la fata si m-am dus la pat, trantindu-ma in el, adormind cu gandul la baiatul care il consideram stapanul inimi mele...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...


Disturbed-Divide
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 02-05-2010, 12:32 PM
RE: [Naruto] Love in a vicious circle +18 - de Nywa - 11-05-2010, 05:03 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-12-2010, 04:57 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de KarinaD - 11-12-2010, 07:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Assyria - 11-12-2010, 08:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 31-12-2010, 02:27 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Mariah . - 31-12-2010, 06:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 15-01-2011, 05:03 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 23-01-2011, 07:34 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 28-01-2011, 04:54 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Hanayuki - 29-01-2011, 02:03 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 29-01-2011, 05:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 03-02-2011, 11:53 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-02-2011, 11:20 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 10-02-2011, 09:49 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 11-02-2011, 04:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 11-02-2011, 07:04 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 18-02-2011, 04:28 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 18-02-2011, 05:11 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 25-02-2011, 04:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 25-02-2011, 06:19 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)