Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eu si al meu Paint

#1
Pai,daca nu va supy, va rog sa imi criticati, cat de cat, operele:[Imagine: amuto.png]
[Imagine: 73383779.png]
Cateva mai vechi:
[Imagine: yuurichan.png]
Iar aceasta care urmeaza este inspirata dintr-un anime, doar ca personajul nu este acelasi, si, asemenea celorlalte desene, l-am mai prelucrat in PhotoScape.
[IMG=http://img35.imageshack.us/img35/9853/clairkgand.jpg][/IMG]
Okay, pentru inceput... Ce parere aveti ?

Sa inteleg ca nu va place cum desenez... Okay, un desen de impacare si care vrea sa inchid subiectul, sa imi spuna si nu mai postez pana se duce mama cui stie unde...
http://imageshack.us/photo/my-images/543...tague.png/
Bine, astept comm... Daca nu, inseamna ca nu va plac creatiile mele si cer sa fie inchis subiectul. Nu ma supy, chiar deloc, sa stiti, dar daca nu intereseaza pe nimeni...

[posturi unite]

Da... Cred ca probabil ai dreptate... Multumesc pentru comm, Nemo ! Iti sunt recunoscatoare. 21 Da, si eu sunt fan Amuto, si inca unul MAR3 ! Nu te compari tu cu mine. Vin cu alte capodopere de arta altadata.
http://imageshack.us/photo/my-images/838/faralu.png/

'Kay ! Revin, dupa ce am scotocit mai prin tot computerul, avand putin mai multe probleme cu net-ul in ultimul timp,ce-i sincer, capodoperele mele de arta. Am gasit doua mai recente, precum: [Imagine: myuu.png] & [Imagine: elenachibib.png] ( asta i-o facusem lui " mady" de pe forum, sisu' meu adorabil)...
Ei, si cam atat pentru moment. Acum, lucrez la un super desen, care, sunt absolut sigura, ca o sa fie pe placul tuturor. See ya !

[posturi unite]

Hy~!! Revin si eu dupa un car de ani... Dap.. Imi pare rau ca v-am uitat. Cred ca v-a fost mai bine fara mine. 21
Dar nici eu n-am stat degeaba tot acest timp. Am mai creat niste dezastre. Unele sunt inspirate din alte imagini superbe, pe care nu le voi posta, ca sa nu vedeti cat diferentiaza frumusetea acelor poze de "operele" mele. Numai pozitiile persoanjelor sunt aceleasi, personajele sunt altele, pe care sunt sigura ca le veti recunoaste. Aceste vor fi ultimele postate.

http://imageshack.us/photo/my-images/39/...chlag.png/
Acesta, care urmeaza, nu este intocmai terminat...
http://imageshack.us/photo/my-images/580...smexy.png/
Iar, acum, cele de care va spuneam mai inainte:
http://imageshack.us/photo/my-images/9/yuandshu.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/716/clair3.png/
Aceasta este preferata mea..
http://imageshack.us/photo/my-images/850/got2luvu.png/

Ei, bine... Cam atat. Dar, ma voi intoarce cu forte proaspete. Bye, bye~!!
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#2
Abia acum trec şi eu pe la tine. xD Şi pot spune că sunt foarte încântată de felul în care lucrezi în Paint. o.o
Aşa cu anatomia mai ai probleme - am analizat şi desenele cele vechi dar şi cele noi, ai evoluat, dar în continuare ai anumite scăpări, însă modul în care lucrezi, colorezi, desenezi în Paint mă faşcnează.
Face desenele frumoase, curate, interesante şi văd că nu ai probleme să înşirui şi să combini diferite culori. Bravo!
Din toate preferatele mele sunt: din primul post - Amu x Ikuto, din ultimul post - Sărutul acela unde feţele celor doi nu apar. Cam ăştea două m-au atras foarte tare, sunt bine lucrate şi îmi plac umbrele. Oricum desenezi frumos, abia aştept să mai pui. ^^

#3
@yaoi kid, saru'mana! Multumesc ca ti-ai facut timp sa treci si pe la mine... O sa incerc sa tin cont de sfaturi.
Iar acum, dupa un car de ani, ganditi voi de ce am revenit... Ca sa postez ceva ce-am uitat sa adaug la postul anterior... E un gif pe care l-am facut dupa ce am citit un fic de pe Zup si pe care i l-am trimis si autoarei, care l-a postat pe blogul ei. Va spun asta pentru ca nu cumva sa credeti am furat ceea ce ar fi facut altcineva... Desigur am facut un mic retus la el, adica nu mai e acelasi pe care i l-am trimis si ei...
http://imageshack.us/photo/my-images/707/tdgif.gif/
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#4
Nu ai pentru ce Kame, am lasat com fiidca imi place felul tau de a desena in pait si in general. <3
Acum, vad ca ai postat un gif, il stiu, l-am vazut pe blogul lui yaoi queen si chiar imi place la nebunie, nu este complicat si mai stiu eu cum e foarte frumos. Plus efectele si felul in care se misca imaginile e placut, usor, pe inteles. De asemenea imi place cum ai desenat personajele.
Nu stiu, dar imi creeaza o senzatie de vechi, adica nu atat de evoluat si technologic ca in zilele de astazi, unde vezi tot felul de chestii impopotanate cu efecte, sclipirici si mai stiu eu cum. Al tau e simplu, frumos si atractiv. Il ador. *heartbeat*
Astept noi creatii, sper sa vi mai repede, chiar sunt nerabdatoare. Succes!

#5
Okay, in timpul in care netul meu a fost in repaus total, mi-am ocupat si eu timpul desenand. Dupa ce am terminat desenul, bine... Nu chiar terminat, caci nu este, dar nici n-am de gand sa-l mai termin... Revenind la idee, dupa ce l-am terminat mi-am pus intrebarea "Ce-a fost in capul meu cand m-am apucat de el..." Dar, daca tot l-am facut de ce sa nu-l postez si sa las topicul sa moara?
http://imageshack.us/photo/my-images/441/roxys.png/
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#6
Kame. mie sa stii ca imi place desenul, desigur ca felul in care ii cade parul in partea aia pe ochi arata ciudat, fiindca rasare de nicaieri intr-un fel sau altul. Pe viitor incearca sa faci un schelet ca sa te ajute mai departe cand vrei sa finalizezi desenul.
In cazul acesta mergea un cerc mare, apoi conturai in jos fata si dupa puneai restul elementelor.
Ti-am mai spus si in celelalte comentarii faci minuni cu paintul si imi place felul tau de a desena, nu lasa threadul sa moara, mai posteaza. Eu una sunt foarte nerabdatoare sa vad ce alte creatii vei mai posta. 8

Iti urez succes si multa inspiratie in continuare!! hug

#7
Pai rasfoiam si eu frumos pe aici si ce sa vezi, user in paint, mai sa fie am dat click si am ramas placut surprinsa. Smile Desenezi foarte bine in paint, nu lasi spatii albe, colorul e la locul lui iar lineartul e frumos finalizat fara margini sau spatii albe, ce pot sa zic? Doar felicitari si la mai multe, vei evolua foarte frumos. Abea astept sa mai vad.
Poate intr-o zi ai sa incerci si un real in paint, cine stie, tu ce crezi?Smile
Faith in humanity forever lost.

#8
Arata interesant, imi aminteste cumva de Nana dupa felul in care ai desenat-o si sunt de acord cu Nix la felul cum vine parul pe ochiul stang, ori e coafura ciudata ori e pur si simplu o greseala din cauza neatentiei probabil, daca voiai neaparat sa-i acoperi ochiul puteai face un breton intr-o parte. Imi place expresia feței si aerul usor retro, ai facut o treaba buna si se vede o imbunatatire fata de cele din primul post.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#9
Ei bine asa cum am promis...in urma unui santaj emotional, am aterizat si eu pe aici. Ca sa nu o mai lungesc ( desi esti prietena mea) o sa fiu ridicol de sincera. Nu o sa ma apuc acum sa-ti comentez fiecare desen in parte...nu-s nebuna duh, asa ca o sa aleg doua desene preferate si doua...mai putin preferate.
Primu' dintre preferate e si primu' pe care l-ai postat. Nu am fost niciodata un fan al anime-ului respectiv insa ti-a iesit. Defapt tie toate iti ies, dar asta e alt film. Ideea e ca-mi place modul in care ai ales si imbinat culorile. Ooo da! Si faptul ca respectivi ne privesc cu coada ochiului pe "noi" e absolut genial. Nu o sa intrb de ce nu au haine pe ei...e de la sine inteles.
Cel de-al doilea desen care-mi intra in gratii e cel de-al doilea pe care l-ai postat...logic. Daca nu ma insel l-ai facut la cererea mea...so, ar fi cam aiurea sa nu-mi placa.
Ok...am zis doua , dar nu am putut trece cu vedere si chibi-ul pe care l-ai desenat special pt mine...evident.
Bun, am terminat cu cele preferate asa ca o sa trec la "nepreferate"
Primul este tipa bonda (al treilea din prima serie). Hmm cred ca stii parerea mea despre blonde asa ca nu o sa mai comentez. Aaa da si nu-mi place fundalul (no ofence). Tehnica e bunicica si daca nu ma insel, tipa e imbracata int-un kimono. Cu toate astea, nu pot trece cu vederea motivele de mai sus.
Urmatorul care nu-mi place e...al cincilea din prima serie. Nu stiu de ce dar am impresia ca te-ai cam grabit cand l-ai creat...tipic. N-am nimic cu tipa insa...tehnica nu e la fel de buna ca si la celelalte. Adika cand vezi desene atat de reusite te astepti la mai mult.
Ok cam atat am avut de spus...sper ca nu ma urasti. Mda nici n-ai cum...ma adori. So sisule ne mai citim...aaa da, iesi odata din concediu si mai intra si tu in paint. Ja ne!
[Imagine: geishao.jpg]

O.o'Destinul lucreaza prin amanunte'o.O





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My work in Paint :) [Updated] Makii 6 7.984 24-07-2011, 04:23 PM
Ultimul răspuns: Dark Blue


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)