Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestiuţe

#1
Sunt o umilă începătoare în ale Ps . Mă joc în el din februarie. Şi da, sunt varză, dar da am să postez nişte lucrări de-ale mele . De obicei mă axez pe culori, la efecte si text am probleme, şi de aia nu o să vedeţi prea multe textuleţe pe lucrările mele. Aşept laude şi multe laude . Glumesc. Orice critică, sfat sau altceva este bine venit.
Deeeci :


Sigii:
[Imagine: c.jpg]
[Imagine: lalkala.jpg]
[Imagine: b.jpg]
[Imagine: aairr.jpg]
[Imagine: a.jpg]

Cr avii :
http://i923.photobucket.com/albums/ad76/Tekami/e.jpg
http://i923.photobucket.com/albums/ad76/Tekami/d.jpg

Avii:
[Imagine: avatar_japan.jpg] [Imagine: ajda.jpg]
Două, cei prea mult strică xD.

Critici ? Sfaturi ? Laude ? Ceva ?5
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#2
Heya dear! *big hug*
O.o" Deja lucrezi avatare pentru CR? Oh, that reminds me, am unul salvat ca proiect si n-am mai lucrat la el de cand lumea 65

Asa, acum trecand direct la comentat...

Per total, nu-i rau. Doar ca mai ai de lucru.
In primul rand, incearca sa mai diversifici elementele, foloseste-te de toate optiunile pe care ti le ofera meniul Filter si cel de Image > Adjustements. De asemenea, poti incerca si Actions - daca sunt folosite cum trebuie, te pot ajuta enorm, si rezultatele sunt vizibile.
Ai spus ca nu te axezi pe efecte... Ok, nici eu ^_^ Dar iti pot da sfaturi. In loc de efecte, foloseste texturi, cele cu text mai ales sunt geniale :33 Incearca pe cat posibil sa eviti c4d-urile (ma rog, eu nu le folosesc), mie personal mi se par relativ greu de manipulat. Bineinteles, pot avea un efect foarte frumos daca sunt folosite cum trebuie.
De asemenea, poti incerca sa lucrezi si cu poze (daca nu o faci deja), nu doar cu rendere, fiindca la astea te chinui cu background and so on. Si incearca sa gasesti un echilibru intre cele doua parti ale semnaturii (stanga si dreapta). Spre exemplu, la a treia din cele postate, partea dreapta e mult prea goala, fiindca ai pus toate efectele in jurul renderului. Acesta e de preferat sa fie la mijloc, fiindca e mai putin de lucru (ti-o spun din proprie experienta)
Oh, si incearca sa gasesti o dimensiune ceva mai mare pe care sa lucrezi, asa lucrurile par ingramadite.

Despre avatare... Eu te-as sfatui sa le faci 100x100, fiindca astea sunt cele mai folosite. Si incearca sa nu fie crop din sig (posibil sa mi se para mie, dar e un sfat bun de urmat), ci joaca-te cu efectele. La avatare merg folosite efecte precum Grandient Map, Channel Mixer, Curves, Selective Color, Hue/Saturation, Levels, Photo Filter si, nu in ultimul rand, Actions (eu d-astea pun la greu la avatare XD). Merg si ceva texturi sau brushuri cu minitext.

Cat despre avatarele pentru Crunchuroll... Eu te-as sfatui sa mai astepti putin pana sa incerci sa lucrezi pe asa ceva. Pana te mai obisnuiesti cu Ps-ul macar. Fiindca cele doua nu ti-au iesit prea bine.

Ok, cam atat pentru moment.
Do your best and see you again desu~! *hugs & kisses*
[Imagine: sig0147.gif]

#3
Waa Choco ^______^ sweety ! * hugs her * tenchis pentru sfaturi, chiar am ţinut cont de ce ai zis . Btw, ceva chestii noi :

[Imagine: la-beaute-est.png]
[Imagine: kdgh.png] Textul nu se vede clar >,<
[Imagine: Sweet-redam.png]
[Imagine: Poker.png]

Åži avatarele doar la primele trei :
[Imagine: Znbsa.png][Imagine: Avii-beauty.png][Imagine: AViia.png]

Uh, şi poate ceva safturi în privinţa borderului, nu ştiu să pun decât de ăla continuu şi mi s-a cam acrit ^^.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#4
Lemme see...
Re-zer-vat!! Dupa ce dorm si recuperez toate episoadele pe care le-am pierdut, bag un Edit.
___________

Srry it took me so long >.<

N-am timp acum sa comentez fiecare lucrare in parte, asa ca o se le iau pe toate o data.
In principiu, sunt cam aceleasi chestii, desi se observa o imbunatatire mica. Incepi deja sa faci semnaturi ori mlt prea simple, ori prea incarcate (spre exemplu a patra). La a doua si la ultima a scazut foarte mult calitatea -posibil din cauza efectelor, se intampla foarte des-, fie imaginile nu au avut o calitate prea buna de la inceput. Personal, ti-as recomanda sa folosesti imagini cu dimensiuni astronomice (ahem... eu in general asa fac), pe care le gasesti pe e-shuushuu sau pe MiniTokyo (cele cu anime).
Nu imi plac culorile folosite, mi se par mult prea puternice. Incearca sa nu le faci atat de tipatoare, chestia asta se rezolva foarte usor cu Actions folosite cum trebuie (desi trebuie sa recunosc ca e cam greu sa folosesti Actions la inceput, sau cel putin asa mi se pare mie) sau cu alte efecte din Image > Adjustements.
Incearca sa nu lucrezi doar cu aceleasi culori si game (observ ca le folosesti mai ales pe cele calde), poti sa te extinzi si la altceva.
Also, cum am mai spus, incearca mai multe texturi. Nu e neaparat sa le folosesti intregi, poti sa le scazi opacitatea, sa le schimbi blendingul sau sa stergi ce nu-ti convine. Poti sa le asezi astfel incat sa se vada doar o parte care iti place si orice altceva - texturile ofera foarte multe optiuni Smile

Despre avatare nu pot sa spun foarte multe, pentru ca sunt extre~m de pretentioasa la acest capitol. Cum am mai spus, lucrarile tale nu au o calitate foarte buna, iar aici se vede cel mai bine lucrul asta.

In concluzie, pot doar sa spun work, work and work again si cat mai multe tutoriale!
Keep up the good work and see you again desu~! *hugs & kisses*
[Imagine: sig0147.gif]

#5
Ok, deci avatarele chiar nu imi ies bine xD. Oricum, multumesc de sfaturi chiar am tinut cont de ce ai zis tu. Btw, simpatice site-uri ^^.

Facute dupa ceva tutoriale 65
Sigii:
[Imagine: Sigii-rosen-maiden.png]
[Imagine: les-papilions.png]
[Imagine: like-a-star-1.png]

Avii:
[Imagine: avii.png] [Imagine: les-papiloins.png] [Imagine: avii-like-a-star.png]

Nu sunt cele mai reusite but ... I try 21 Now you can lauhg .
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#6
Ok, me first:

1 - yoy, l-ai belit de tot 21 sa nu zic mai urat... ce ai facut? ai "frecat" imaginea aia pana a ieshit X.x nu imi place nimic, si in plus, e asa de inchisa la culoare, park e macabru... deci, nu place... -.-" [parerea mea 106]
2 - asta merge mult mai mult ca celalalt, insa si asta e inchis la culoare =.= recunosc, si mie imi plac sa fie inchise, dar nici chiar asa; in rest imi plac toate, textul, fonturile combinate, personajul, doar culorile predominante nuh xD
3 - asta e ceva mai deschis prin centru, insa iar e inchis pe margine XD [cred k ma vei injura k tot asta zic] scrisul e interesant, foarte interesant 39 desi nu se vede, e interesant XD

La avatare mai ai de lucrat, dar al doilea e perfect, deci e foarte reusit ^^ insa celelalte doua, nuh. Mai ai de incercat, insa mai astept lucrari. Gambate!
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#7
Scuze, scuze, scuze!!!
Am uitat complet, dar nici acum nu pot sa scriu o critica completa, am racit si mor de rau. O sa zic cate ceva in mare, in rest subscriu la ce a spus Alysu >,>
In mare sunt intunecate si ai de lucrat la calitate. Deci nu stiu ce le faci, dar cel putin primul are o calitate ingrozitoare >.< In rest, culori si text, vezi ce le faci.
Poti sa folosesti Actions si texturi si toate efectele din Image > Adjustements.

Hai ca nu sunt in stare sa scriu mai mult acum.
Inca o data, scuze, si o sa scriu ceva mai mult data aviatoare.
Do your best! *hugs*
[Imagine: sig0147.gif]

#8
Nu am mai trecut pe aici de secole . Mersi Alysu-chan pentru sfaturi : )). Choco~ îţi mulţumesc şi ţie pentru posibilele sfaturi pe care o să mi-le dai cândva, când o să îţi aminteşti 21

[Imagine: is-more-like-a-drug-signature-333.png]
[Imagine: keep-out-signature.png]
[Imagine: Stioll-loving-you-33.png]
[Imagine: Normal-signature.png]

[Imagine: like-a-drug.png] [Imagine: music.png] [Imagine: keep-out.png]

Astea's toate 5 păreri ? 21
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#9
Asa, iar eu 21 - cred k ati da orice sa nu ma mai vedeti pe aici 5

1 - hmm 39 interesanta idee, dar... daca faceai imaginea mai mica si scrisul mai vizibil, era perfect...
2 - OMG X.x reeed... si ink ce rosuuu... singurul lucru care nu place e rosul =.= atat...
3 - nice 39 culorile ce predomina imi plac, dar... park ceva ceva nu imi place 39 dar sa mor dk imi dau seama ce =.=
4 - aici 39 nu stiu ce sa zic... imi place, dar daca stau sa ma uit atent la el, brushurile sunt multe, deci cam incarcat... sau nu stiu 106 las pe altul sa comenteze mai bine la asta...

Avatare - primul nu prea inteleg ce e [cred k o mana si un ceas cu o tigare 39], al doilea e bun si al treilea mi se pare k e cam alungit xD dar e bun si asta...

Atat, si astept si altele ^^
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#10
Voi comenta sig-urile din ultimul post.

Primul. Nu e rau dar ar fi fost mai bine daca au fi micsorat mai mult imaginea originala, sau nu ai facuto pentru ca ar fi ramas spatiu liber in una din margini ? e posibil si asa, ca sa nu iti mai ramana spatiu liber poti folosi Smudge Tool, adica asta --> http://i44.tinypic.com/fu88wj.png . Apoi textul, nu este prea vizibil si incearca sa folosesti mai rar font-ul "Scriptina" , este folosit cam des iar lumea deja se cam satura de el, sau cel putin asta e parerea mea. Oricum, nu cred ca ar trebui sa iti pui semnatura chiar in colt, poti sa o pui sub text, care spre sa fie mai vizibil pe viitor.

Al 2-lea. Doamne sfinte ce-i cu rosul ala ? o.o" si daca ma intrebi pe mine, sig-ul ala e foarte simplu, ai folosit un render cu DRRR, un bg de o culoare urlatoare, 3 chestii puse de mine la topic-ul cu tutoriale si niste buline, si textul, care ar fi arat mai bine daca eram mai aproape de render ^^

Al 3-lea. Nici asta nu ma incanta, culorile sunt cam tipatoare si bulinele alea 3 ma enerveaza, ai folosit clipping mask la ele ? 39 oricum, sunt prea prost aruncate pe acolo, iar textul la fe, prost pozitionat, mai lucreaza.

Al 4-lea. Iar acel rosu, vai de ochi mei, oricum, aici ai ingropat personajul in buline, multe buline colorate.ew.

Mai ai de lucrat, si poti incepe cu renuntarea la culorile tipatoare si cu pozitionarea mai buna a textului. Noroc.
[Imagine: 9qh35v.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)