Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce ai face daca ?

prev:" Ce ai face daca intr-o dimineata te-ai trezi cu Yuki langa tine in pat si ar intra Shuichi peste voi? Tu sa nu sti cum ai ajuns acolo."
Daca Shuichi ar incepe sa faca gura i-as tranti una sau l-as ignora. Daca Yuki ar fi de acord sa il ignore si el pe Shuichi atunci eu si Yuki am bea ceva impreuna, suc, cafea, ceai. Pana nu mi-ar vorbi frumos Shuichi nu i-as raspunde ca nu imi aduc aminte ce s-a intamplat. Asa bine i-as putea relata si ce am facut in acea zi. Sau: m-as uita la Yuki, as incepe sa injur in engleza, m-as uita in camera, as incepe din nou sa injur si apoi m-as panica cand ar intra Shuichi. *Shu, please*

Ce ai face daca Thoma ar fi noul tau director al scolii (liceu, facultate, ce doriti)?

@AngelsCry, incearca sa scrii trei randuri macar data viitoare.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Ce as face daca Tohma ar fi noul director la liceu?
Cu toate ca am terminat liceul de aproape un an, de l-as fi prins cred ca as fi facut misto incontinuu de sapca si manusile lui si as fi complotat cu colegii cum sa ii aruncam o galeata de vopsea roz in cap 4 ... sau l-as ignora si mi-as vedea de lucru.

Ce ati face de brusc v-ati trezi sora/fratele mai mic a lui Yuki?

Ce as face eu daca m-as trezi in pielea lui Tatsuha? As profita de faptul ca pot intra oricand doresc muschii mei in apartamentul lui Yuki si as monta camere de supraveghere peste tot in locuinta, in special, in dormitor[perv me xp~]... Din pacate, acest lucru nu este posibil... in viata asta.

Next: Ce ai face daca, intr-o zi, mama ta iti va spune ca adevaratul tau tata este Mr. K?
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

Daca Mr. K s-ar dovedi a fi tatal meu, m-as intreba pe unde a umblat mama mea cand a fost tanara. Ar fi o experienta interesanta si probabil l-as ruga sa ma invete cum sa folosesc un magnum...desigur doar pentru aparare 21

Ce ai face daca ai primi o invitatie la o petrecere de lansare a noului album Bad Luck, avand in vedere ca ar trebui sa mergi pana in Tokyo?

Le-as cere si banii cu care s-ar presupune ca trebuie sa ajung pana in Tokyo, dar m-as duce. Adica, n-as rata un concert Bad Luck pentru nimic in viata.

Next:
Ce ai face daca intr-o dimineata te-ai trezi, crezand ca esti Mika si ca fratele tau are o relatie cu un pusti de 19 ani. Ceea ce ar fi total neadevarat, desigur.
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

Probabil as avea o criza cateva minute, dupa care m-as duce sa-i spionez. Aflandu-ma in mijlocul strazii, mi-as da seama ca nu sunt Mika si sunt in pijamale. Rusinata m-as intoarce acasa, as porni laptopul si m-as holba la o imagine cu Yuki si Shuichi.

Ce ai face daca ai fi fost Shuichi atunci cand Yuki i-a criticat versurile?
[Imagine: tumblr_mq6sbubRgR1stc76eo1_1280.jpg]
Are you surely not lying, little Biersack?

(27-07-2012, 09:41 AM)Ai_4ever A scris: Ce ai face daca ai fi fost Shuichi atunci cand Yuki i-a criticat versurile?

Da, pai avand in vedere ca sunt o persoana pretty sensible si usor de suparat/intristat, banuiesc ca as incerca sa-mi tin lacrimile in frau (fara rezultate i suppose then /laughs) si apoi as izbucni in plans. In final, m-as resemna, incercand sa uit de vorbele lui Yuki.

Next: Ce-ai face daca ai fii Shuichi si ai afla ca Yuki e mort...?

Am raspuns de n ori la aceasta intrebare, dar fie... M-as sinucide.

Next: Sa zicem ca tu esti Shuichi si tocmai ai aflat ca Mr. K este diagnosticat cu cancer. Cum ai reactiona?
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

Sa zicem ca tu esti Shuichi si tocmai ai aflat ca Mr. K este diagnosticat cu cancer. Cum ai reactiona?

-I-am face o surpriza amandoi, probabil un tort mare si am tine un discurs ca totul va fi bine. Ma si vad eu si Shuichi cu ideile noastre traznite. Sper ca ar iesi totul ok. xD

Next: Ce ai face daca Yuki ar aluneca pe role in parc si si-ar rupe genunchiul?

As face misto de el pentru toate datile cand l-a facut pe Shuichi neindemanatic. Eh, soarta! 21

Next:
Sa zicem ca tu esti Yuki. Te trezesti intr-un moment ca totul o ia razna. Shuichi este un manager american obsedat de arme si narcisist, tu esti un cantaret hiperactiv, cu vise marete si zero talent, iar Tohma, directorul firmei NG, pervers si Gay. Cu toate astea, tu stii ca, in mod normal, tu ar trebui sa fii un romancier celebru, iar Shu, iubitul tau. Dar nimic nu este cum iti amintesti. Cu toate astea, tu vrei sa il recastigi pe Shu, care nu este interesat de tine, in viata asta, cand, pe de alta parte, Tohma este obsedat de tine si ar face orice sa te cucereasca.

P.S. Ideea mi-a venit pe moment. Sorry, am o imaginatie bolnava... :p
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)