Threads: 5
Ce ai face daca Shuichi ar deveni coleg de banca cu tine?
Daca Shu ar devenii colegul meu de banca as incerca sa ma imprietenesc cu el ca mai apoi sa ajung cat mai aproape de Yuki...hm...desi nu cred k i-as putea desparti si oricum nu as face-o pt k au o relatie prea frumoasa:X
Ce ai face daca ai fi in locul lui Shuichi? Ai mai fi cu Yuki?
* Just...Stay Bizarre *
[center]
![[Image: jigapt.jpg]](http://i50.tinypic.com/jigapt.jpg)
[/center]
Threads: 3
Ce ai face daca Yuki s-ar dezbraca in fata ta?
As face ochii cat cepele and the yaoi fangirl in me would start screamin. Dupa vreo cateva secunde/minute de pirvit intens sa ma coning ca e adevarat cu mare regret l-as intreba de ce face asta in fata mea ca eu nu-s Shu.
Next:
Ce ai face daca Ryuichi ar pleca definitiv din lumea muzicii?
Arigatou Luinil
Threads: 23
Ce-as face? L-as poza! As pune afise cu el in acea ipostaza peste tot! L-as baga pe you tube! L-as baga la stirile de la ora 5! Si in final as striga in gura mare: "Lume, lume! Thoma se biiiiiiiiiiiiiip in public! Numai aici si acum puteti vedea pe gratis un show de invidiat cu celebrul Thoma Seguchy in rolul principal!"
Si apoi cand el ar veni la mine cu intrebarea "De ce-ai facut asta?" i-as spune:
"Asta-i showbizz-ul, papusa! Obisnuieste-te!"
Si nextu.....
Ce i-ai spune Mikai daca ar vedea pozele cu Tohma in ipostaze indecente?
As injura-o de nu se vede si apoi i-as spune:
"Asta-i showbizz-ul, draguta! Azi esti cu el pentru ca iti da sume exorbitante de bani sa-ti cumperi ce vrei, maine te desparti de el pentru ca iti da sume exorbitante de bani la partaj...."
Next: Ce-ai face daca ai fi cu Thoma? Ai sta cu el pentru ca iti da sume exorbitante de bani sa-ti cumperi ce vrei sau te-ai desparti de el pentru ca iti da sume exorbitante de bani la partaj?
M-as inscrie negresit! Si apoi as aduna toate barfele pentru el, i-as intocmi dosarele, i-as face cafeaua de dimineata, m-as da pe langa el (mai de graba m-as da la el dar....) si lista continua.
Ce-ai face daca din intamplare, te-ai intalni cu Tohma Seguchy exact in momentul in care tu ii povesteai prietenei tale cat de mult il placi si el te-ar auzi?