Threads: 6
08-08-2008, 12:34 PM
(This post was last modified: 16-04-2012, 10:51 PM by Lia.)
E un joc simplu,in care un user pune o intrebre(care sa aiba legatura cu Gravitation si sa inceapa ce ”ce ai face daca?”) si urmatorul raspunde,apoi pune si el o intrebare, si tot asa.In caz ca nu ati inteles ce am vrut sa spun o sa dau si un exemplu
Ex user 1)Ce ai face daca Yuki ti-ar cere ajutorul pentru a scrie o carte impreuna?
user 2)As fi foarte bucuroasa si as accepta fara alte comentari.
Si acum intrebarea
Ce ai face daca ai fi mama lui Shuichi si acesta ti-ar spune despre relatia lui cu Yuki,ai accepta sa fie impreuna?
Threads: 3
08-08-2008, 09:10 PM
(This post was last modified: 31-12-2011, 02:03 PM by Addeh.)
pai..aici e vb despre gravitation deci trebuie sa pui o intrebare legata de acest lucru dar voi lua intrebarea cam asa " ce ai face daca prietena prietenul de-ar barfi ca tu esti inebunita dupa Yuki"
Cred ca m-as duce la ea si as spune "nu a fost deloc politicos din partea ta" iar ea/el cred ca ar spune" ei si...fapta-i consumata" eu m-as uita socata, dupa care as face o fata de ' bravo
si as spune " ai dreptate, hai la un suc. pauza...pauza...pauza... Dar sa sti ca eu il iubesc pe Yuki nu sunt inebunita dupa el ". dupa care el/ea ar spune "oo o alta barfa despre tine *yes* "
Ce ai face daca ai fi Yuki si Touma ti-ar spune ca este indragostit de tine?
~Thanks Rx~!~
Fa exact lucrul de care ti-e frica!
Threads: 6
Pai nu stiu....cred ca as incerca sa dispar de langa Hiro cat mai repede pana nu ar zice ca am inebunit,sau i-as explica cum sta treaba(si sper ca ar crede)si i-as spune ca mi-ar face mare placere sa ma intalnesc cu el dupa ce as reveni in corpul meu,apoi l-as saruta repede si as pleca in graba de acolo.
Next-Ce ai face daca ar veni Touma la tine si ti-ar cere sa fi amanta lui,iar apoi ti-ar spune ca-ti da jumatate din compania N-G daca i-ai araja o intalnire romantica cu Yuki,pe care sa o vada „din gresala” si Shu?
Threads: 106
Saya...nu prea inteleg intrebarea ta.Ce-as face daca as fi Mika si mi-ai spune asta...asta ce?Ca Taki ma iubeste?Daca la asta te-ai referit,as sta sa ma gandesc la ce fel de iubire te referi.Daca e una ca intre frate si sora...l-as pupa..dak nu..i-as trage una!
Q:Ce-ai face daca trupa Ask ti-ar cere sa ii ajuti sa distrugeti Bad Luck?
![[Image: comanda1semnatura.png]](http://i261.photobucket.com/albums/ii67/GlamazoanA/comanda1semnatura.png)
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Threads: 4
Categoric as refuza! Le-as spune in fata ca eu sunt o mare fana a trupei Bad Luck, si nu as face nimic care le-ar putea face rau...Si le-as mai spune si ca sunt niste nenorociti, deoarece ei joaca murdar, ar trebui sa incerce sa invinga trupa Bad Luck prin talent...nu prin viclesuguri...
Next: Ce ai face daca Shuichi ti-ar spune ca pe tine te-a iubit mereu si ca vrea sa se desparta de Yuki pentru a fi cu tine?